- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Отримуєш те що хочеш, все працює. Беріть білий колір, на ньому не так видно пил, це як із білими та чорними авто.
- Переваги:
- Білий колір, все працює, в наявності є комплектний провід та блок живлення.
- Недоліки:
- Станція не хоче сама ходити і збирати девайси для зарядки по квартирі. Але це мабуть для здоровʼя краще, рух - це життя.
- Продавець SmartTrust
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та додані фото. Раді що Ви вирішили замовити саме у нас та що товар Вам до вподоби! Довгого користування.
- Костянтин К***
Питання, чи немає проблем із швидкістю зарядки?
Бачу, вхідна потужність приладу 10Вт, або в кращому випадку 18Вт (хз від чого залежить), тож зважаючи що там ще відбувається трансформація вольтажу, та передача через індукцію (тобто доволі багато втрат по дорозі) фінальна швидкість зарядки має бути дуже невисокою. Заявлені 15 + 5 + 3 Вт - якщо усі три пристрої заряджаються - не можливі навіть у рожевій теорії, не кажучи про практику.
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Все супер спасибо
- Ростислав Г***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Дуже крутий і гарний девайс, якісно зроблений, відповідає очікуванню
- Продавець SmartTrust
Добрий день! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на нашому товарі, нам дуже приємно, що ця модель влаштовує Вас своєю якістю. Бажаємо приємного користування.
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Китай може бути різним. Це приклад гарного, якісного Китаю. Добротна конструкція не з г***а і палок.
- Переваги:
- Матеріали, збірка
- Недоліки:
- Всьо ок
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Гарне стильне зарядне, заряджає телефон чудово, магнітиться чудово, єдине що треба докупити двосторонній скоч, щоб приклеїти станцію до стола, щоб не притримувати її коли хочеш зняти телефон із зарядки.
- Переваги:
- ціна/якість
- Продавець SmartTrust
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Вікторія Ф***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Все працює відмінно. Виглядаю класно
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Чудова станція, ціна/якість на висоті! Усе працює, виглядає чудово, користуватися зручно.
- Переваги:
- Важка, надійно стоїть, зручно складається.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Чудова станція
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Тиждень чудово працює, одночасно заряджає усі три пристрої, здивувала гарна якість блоку живлення в комплекті
- Валентина Ф***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Все чудово працює, на вигляд гарне. Прислали швидко. Рекомендую.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Користуються приблизно два тижні, усе працює чудово, гарно та мінімалістично виглядає, один з вагом плюсів що телефон тепер перед сном стоїть збоку та руки не тягнуться щоб зависати в ньому до опівночі
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Все чудово працює. Поки що без нарікань.
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Все працює добре. Беріть до уваги чи підтримує ваша модель навушників бездротову зарядку. Я думав що ця функція у всіх навушників дефолтна - виявилось що ні
- Продавець SmartTrust
Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Дуже зручне в користуванні
- Переваги:
- Дуже зручне
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Чудова зарядка, дуже швидко заряджає пристрої. Якість топ
- СергійВідгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Все Ок
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Добре працює,все влаштовує
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Використовується близько 3 тижнів. Все гаразд. Задоволений
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Хорошая зарядка.
- Продавець SmartTrust
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Все сподобалось, дякую
- Продавець SmartTrust
- Ярослав В***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Все добре, дякую
- Продавець SmartTrust
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Дякую за оперативність
- Переваги:
- Швидко, якісно, все супер
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець SmartTrust
- Марко К***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Купував на подарунок дівчині. Айфон заряджає добре.
- Переваги:
- Якісно, швидко, сподобалось.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець SmartTrust
- Віта Д***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Гарна та стильна річ, дуже зручно заряджати всі гаджети одночасно
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець SmartTrust
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Все супер. Товар відповідає опису
- Продавець SmartTrust
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Класна зарядка, стильно виглядає, все працює, всі гаджети заряджає
- Продавець SmartTrust
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
отримав таку станцію у подарунок, покористувавшись 3 місяці купив ще одну дружині) 10/10
- Переваги:
- чудовий товар
- Продавець SmartTrust
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Брала на подарунок. Зарядка сподобалась, все працює. Стильна виглядає. Відправили дуже швидко
Рекомендую- Переваги:
- Стильна, ергономічна, швидка зарядка
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Артур Л***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Користуюсь уже тиждень, зарядна станція працює відмінно. Виглядає акуратно на столі, не займає багато місця, тримає всі пристрої впевнено. Заряджає одночасно Apple Watch, iPhone і навушники без проблем. За ці гроші дуже задоволений покупкою. Рекомендую!
- Переваги:
- • Зручно, що можна заряджати одразу годинник, телефон та навушники на одній станції. • Компактний дизайн, не займає багато місця на столі. • Пристойна якість матеріалів за свою ціну.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Магніти чудово тримають телефон та часи. Заряджають як Iphone та і інші телефони із magsafe.
- Переваги:
- Зручна зарядна станція
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець SmartTrust
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Надежда П***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Супер зарядка
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Дякую, гарна річ, все працює! Задоволен!!!!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Чудова якість. Швидкість зарядки, як для бездротової, на досить високому рівні (45% за 1 годину в 15й айфон). В комплекті є блок живлення.
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Продавець SI-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Якісний товар , дякую
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
дуже зручна станція, прийшов ввечері, поставив все на зарядку і готово! до гарного звикаєш швидко
дякую продавцю за оперативну доставку- Переваги:
- зручна, потужна
- Недоліки:
- не виявлені
- Продавець SI-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Відправили швидко, працює добре. Задоволений, дякую.
- Недоліки:
- нема