- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 2.4 л
Отличное средство для стирки как ручным, так машинным способом. Приятный аромат Марсельского мыла. Замечательно отстирывает пятна.
- Переваги:
- Чистота и свежесть.
- Недоліки:
- Не замечены.
- Продавець Lacura Shop
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що гель для прання Marsiglia Omino Bianco сподобався і ефективно справляється з пранням як вручну, так і в машинці. Сподіваємось, що приємний аромат та чудова чистота і надалі даруватимуть вам задоволення. Дякуємо, що обрали наш товар! Сподіваємось на ваші подальші покупки!
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 2.4 л
Хороша якість.
- Продавець Lacura Shop
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що гель для прання Marsiglia Omino Bianco сподобався вам своєю якістю. Дякуємо, що обрали наш товар! Сподіваємось на ваші подальші покупки!
- Нина С***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 2.4 л
Гель приємний на запах, відстірує добре, уже користувалася не перший раз, рекомендую
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.15 л
Покупаю не первый раз ,качество стирки хорошее,Рекомендую!!
- Переваги:
- Хорошо открывает
- Недоліки:
- Не нашла
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Дуже класний засіб для прання! Відперає класно речі (бруд, шоколад). Білі дитячі шкарпетки (після післчниці), як нові!
- Переваги:
- Чисті речі! Навіть складні плями добре пре, приємний запах. Дешевше ніж персіл
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Чудовий пральний засіб, має запах мила, але з першого разу виводить не старі плями. Замовляю вже кілька разів підряд. Рекомендую
- Переваги:
- Відпирає чудово
- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Відбирає одяг на 3/5
Смердить господарським милом жахливо — додаткове полоскання і кондиціонер chicco не допомагають.
Пробувала на різних режимах і температурах — ефект стабільний в супер сильному запаху господарського мила
Не рекомендую- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Смердить господарським милом
- Julia K***
Так це марсельске мило,воно так має пахнути )
- Кузенкова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Очень рекомендую, особенно для белых рубашек.
- Переваги:
- Отлично отстирывает даже старые пятна, запах мыла очень выразительно конечно, с этим не поспоришь. Но вопрос запаха решается дополнительным подосканием, а если добавить к стирке ополаскиватель, то запах белья будет иметь арамат ополаскивателя!
- Недоліки:
- Не нашла!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Отличный гель
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Отличный гель порошок, думаю хватит на долго,как написано в инструкции ровно 50 грамм добавляю и не больше .Отстирывает отлично,вещи вкусно пахнут,но на любителя.Запах резкий похож на дегтярное мыло или хозяйственное)
Надеюсь акция будет долго)- Переваги:
- Хорошо отстирывает
- Калиняк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Мені подобається,діючий...
- Переваги:
- Запах чистоти
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Ну і смердить, це страх
- Переваги:
- Недоліки:
- Сморід жахливий
- ВиталинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Дуже сильний запах,не дуже приємний,хімії.Більше не заказала б!
- Переваги:
- Пере добре
- Недоліки:
- Дуже різкий запах
- Юлия К***
Цемнатуральний запах мила марсельского , а хімія,це все інше. Но на смак та клір як кажуть ..
- Вероника П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Запах коричневого хозяйственного мыла слишком концентрирован. Разбавляю с другим средством.
- Переваги:
- Отстирывает хорошо.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Купую вже втретє. Запах мені дуже подобається, доволі сильний та не потребує додавання кондиціонеру додатково. Видаляе незастарілі плями (з дитячих речей: фарба, плями від їжі).
- Переваги:
- Якість, запах, відперає незастарілі плями
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Хороший гель. Після прання присутній запах, з часом він проходить. Підходить тим, кому подобається запах марсельського мила.
- Переваги:
- Не викликає алергію
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop
Вже не вперше замовляю в цьому магазині. І всім рекомендую. Дуже приємні ціни і консультація.
Сам гель має не навязливий приємний аромат. Гарно відпирає навіть дитячий одяг з плямами від їжі. Вистачає надовго.- Переваги:
- Ефективно відпирає, приємний запах та ціна
- Катерина Р***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Отказалась от покупки.Гель в бутылке белого цвета,не как на фото,но это ладно,но запах, просто жесть,химозный и такой крепкий,что выйдя из помещения розетки на улицу,ещё 10 минут я чувствовала этот запах,не представляю як смерділа би білизна. Точно - нет!
- Недоліки:
- Запах - ужас
- Кондратова Л***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Гарно пере, залишається запах свіжості, рекомендую
- Наталія С***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.6 л
Гель для прання гарно пере речі, має приємний аромат. Можна прати як білі так в кольорові речі. Добре виполіскується.
- Переваги:
- Багато
- Леонід В***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.6 л
Купил себе этот гель для стирки Omino Bianco Marsiglia 2.6 л. Рад покупкой очень остался! Гель для стирки замечательно отстирывает и удаляет пятна, имеет приятный аромат. Подходит для всех типов ткани, отлично выполаскивается, хватает надолго. Понравился гель для стирки, по цене как на меня доступный! СОВЕТУЮ!
- Переваги:
- Замечательно отстирывает и удаляет пятна, имеет приятный аромат, подходит для всех типов ткани, отлично выполаскивается, хватает надолго, по цене доступный.