- Руслан Я***Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Black
все б нічого так от нема інструкції як підключати
во5м конектяться до телефону разу з 3го або 4го.таке шось- Переваги:
- за своб цвну звук норм
- Недоліки:
- корявий конект до телефону і постійне відключення(навіть якщо заряджені)
- Руслан Я***
Доповнюю:навушники Г***О
НЕ КУПУЙТЕ ЇХ
спочатку було все ок потім почали самі по соьі вимикатись,потім правий взагалі перестав працювати,далі кейс почав видавати приколи
індикатор зарядки це взагалі окреме кіно
кароч кажучи дешеве г***о
вони не коштують навіть ста гривень
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: Легенда. Колір: Black
Хорошие наушники, пользуюсь с 19 марта, всё хорошо работает
- Переваги:
- Хороший звук
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Gift ideas. Колір: Black
Отлично за свою цену!
- Переваги:
- Удобны в использовании
- Недоліки:
- Слабоват заряд
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Син купив собі за кишенькові гроші. Дуже чекав, а у висновку розчарування. Чому? Не можемо підключити бо навушники розряджені. І, думається, це нічого: постав на зарядку і користуйся. Але в цьому моменті і приховується підвох. Чи то фіксуючий магніт (якщо він там є) поганий, чи то десь корпус із дефектом, но зарядити навушники майже неможливо. ДУЖЕ поганий контакт навушників із кейсом. ДУЖЕ! Після установки їх у гнізда, заряджання через деякий випадковий час припиняється. Після того як натиснути на навушники в місці знаходження контактів, зарядка знов починається і знову до певного моменту. Я не знаю чи то нам так "пощастило" чи то їх хвороба, но скористатися навушниками за 2 год так і не получилося. Треба сидіти над ними і постійно "тикати" в них пальцем, щоб зарядилися.
- Переваги:
- Невідомо
- Недоліки:
- Навушники не заряджаються.
- Продавець Lawoodness
Вітаємо, якщо навушники повністю розряджені, їм необхідно довше часу для заряджання та індикація зарядки може зникати. Рекомендуємо залишити навушники на зарядці на тривалий час до повного заряджання. В разі виникнення проблем, звертайтеся через розділ "листування з продавцем"
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Класні навушники
- Катрін Р***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Вже досить тривалий час користуюся, можу сказати, як для бюджетного сегменту навушників досить непогано. Мені вистачає гучності звуку для прослуховування аудіо книг та самої якості звуку просто для музики. Для такої ціни більш ніж достатньо
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Забирал вторые ..неработают ..конект происходит а звука нет
- Недоліки:
- Передаёт аудио
- Продавець Lawoodness
Вітаємо, можливі причини: 1. у вас вже були підключені інші навушники, що завадило правильно налаштуватися. 2. при першому використанні потрібно повністю зарядити навушники для нормального функціонування. Так як це стало причиною відмови від замовлення на точці видачі , дана інформація буде корисна іншим покупцям.
- Катрін Р***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Вже неділю як користуюся. Звучання подобається
- Артьом М***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Деякий час робила класно але зараз звук став дуже тихий
- Продавець Lawoodness
Скоріш за все накопичився пил або вушна сіра. Оптимальний спосіб чищення магнітних клем – за допомогою сухої ватної палички. Зазвичай це допомагає.
- Артьом М***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Блютуз нормальний! 10 метрів і 4 стіни доставав!
- Переваги:
- Бас Топ за таку ціну!!!
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Була здивована досить гарним звуком та навіть з басами все ок. Швидко конектяться з телефоном. Відходила десь на 5-7 метрів від телефона, то звук був. Зображення на кейсі емблему тесли нагадує :)
- Переваги:
- звук , гарні
- Недоліки:
- не знайшла
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Навушники по зовнішньому вигляду супер; Звук за 500 грн; Дальність зв'язку написано 10-15 метрів - поклав в кишеню і вже з'являються перебої; Заряд на кейсі якийсь дивний - спочатку зарядка йшла з 2 позначок, потім до 3, а через 5 хвилин знову 2 (я спочатку думав що це в мене із зором щось не так); Мікрофон - 2 бали з 100.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Товар замовляла на подарунок ,прийшов з дефектом,не працював кейс тому зробила повернення- кошти повернули.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Навушники досить гучні, зручно сидять у вухах. Сенсором можна перемикати музику. За таку ціну чудовий варіант.
- Переваги:
- якість
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Користуюсь тиждень, грають добре. Зв'язок з телефоном чіткий та постійний. Кейс не зручний, погано доставати навушники, заряд тримають достатньо добре, десь 2 ч, заряджаються від кейса за хв 20. Як паввербанк за слабкий зарядка телефона на %5-10
- Переваги:
- Добре грають
- Недоліки:
- Не зручний та великий кейс
- Матвиевский Е***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Всегда скептически относился к таким "ушам". Но эти превзошли все мои ожидания. Для меня главное - это басы. Тут их предостаточно! За такую цену - наушники - просто бомба!
- Переваги:
- Низкие басы
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Юля Р***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Навушники досить гучні, зручно сидять у вухах. Сенсором можна перемикати музику. Єдине що кейс трохи габаритний, але прикольний. А так за таку ціну чудовий варіант.
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Вже майже 3ю неділю слухаю. Добре сидять у вухах. Мені зазвичай важко підібрати навушники, так щоб було комфортно, а ці відчуваються прям як рідні. Кейс буває гарно виручає підзарядити телефон хоч трохи.
- Переваги:
- Комфортні, гарно сидять у вухах, хороший звук
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Годину назад приблизно приїхали, забрав та включив, екран трошки пожовтілий, звук в навушниках так собі порівняно з іншими моделями за таку ціну, самі навушники мали б бути кольору як на фото але коли замовив вони просто були чорні, можу надіслати відео розпаковки та вигляду.
- Недоліки:
- Пожовтілий екран, поганий звук, інший колір навушників
- Микола Л***
+ тільки що слухав музику і появився шум у лівому навушнику.
- Продавець Lawoodness
Колір навушників чорний, це показано як на фото товару, так і у відгуках покупців. Про який пожовтілий екран йде мова? Самі навушники чорні, кейс чорний з глянцем. При отриманні на повернення зробили тест, звук виявився чистий без шуму. У свою чергу повернення товару виконали, кошти повернуті. Дякуємо за суб'єктивний відгук.
- Іван Р***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Хороші навушники, адекватно підключаються , мають дисплей, приємну кришку і функцію павербанк. Даже баси є. За таку ціну взагалі бомба.
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Одразу через годину один навушник почав репіти і перестав працювати
- Переваги:
- Гарно звучать
- Недоліки:
- Швидко зламалися
- Продавець Lawoodness
Товар прийняли на повернення, кошти було відшкодовано
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Навушники в полній комплектації
- Ростислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Навушники гарні . Доставили швидко. Працюють відмінно .
- Переваги:
- Недоліки:
- Прийшли в п'ятій упаковці .
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Кришка корпусу виконана з поганою якістю, видно залишки фарби, легко царапається. Самі навушники посередньої якості, але особисто мені не комфортно сиділи у вухах. Корпус більше ніж я розраховував
- Переваги:
- Ціна, сенсорні датчики на навушниках
- Продавець Lawoodness
Навушники мають індивідуальний характер комфорту, для кожного він різний. Кострукція корпусу виконана із пластику, тому цей матеріал можливо поцарапати. Завжди можливо зробити повернення товару на протязі 14 днів.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black
Поки нарікань немає, далі буде видно.
- Максим Г***Продавець: Lawoodness. Колір: Black
сподобалися, можу рекомендувати