- Тоня Ф***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Кронштейн надійний,якісний
За такі гроші,продають набагато гірші- Переваги:
- Надійність,якість
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Все чудово
- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітив
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Schoff
Все підійшло
- Переваги:
- Діапазон регулювання
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
все кул
- Продавець Schoff
Володимире, щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що настільне кріплення для монітора Vothoon CH-041 вам сподобалося і все «кул»
Ми раді, що товар відповідає вашим очікуванням. Якщо у процесі використання виникнуть будь-які запитання або потрібна буде допомога — завжди готові підтримати.
Дякуємо за покупку та бажаємо вам комфортної роботи з новим кріпленням!
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Купив 2 кріплення є різні варіанти кріплення до столу, є один нюанс якщо у вас за стільницею під нею є дошка, яка знаходиться недалеко від краю. О вона не дасть встановити кронштейн прижимним способом, бо тупо не поміститься, я робив отвір в стільниці і кріпив за допомогою шпильки яка йде в комплекті ще в деяких положеннях екран на пару градусів завалює горизонт а виправити це не можна, бо тут немає повороту монітора, всі ксбелі сожна сховати в самому кронштейні.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Кріплення для столу та нахил по горизонталі який не зрозуміло як виправити
- Продавець Schoff
Дякуємо за ваш відгук, Андрію!
Раді чути, що ви обрали два кріплення Vothoon CH-041 і залишилися задоволені їх якістю та співвідношенням ціни й функціональності. Дякуємо за те, що детально описали нюанси установки — ця інформація буде дуже корисною для інших покупців, особливо для тих, у кого стільниця має дошку під краєм.
Що стосується нахилу по горизонталі, ми передамо ваш відгук виробнику. Ваші коментарі допоможуть покращити конструкцію майбутніх моделей. Також приємно чути, що кабелі легко ховаються всередині кронштейна, що робить робоче місце більш акуратним.
Дякуємо, що приділили час і поділилися своїм досвідом. Сподіваємося, кріплення служитимуть вам довго і надійно!
- Назар Д***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
В першу чергу купував для регулювання висоти монітору - повністю задоволений.
- Переваги:
- Зручна, має гнучкі налаштування для положення монітору
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Кронштейном задоволений, тримає міцно
- Продавець Schoff
Дякуємо, Владиславе, за ваш відгук!
Раді, що кронштейн вам сподобався та надійно тримає монітор.
Бажаємо зручної роботи та гарного настрою щодня!
- Павел Г***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Просто собирается, быстро крепится к монитору, удобная регулировка для комфортного, легкого изменения высоты монитора над столом.
- Переваги:
- Недорогой, надежный кронштейн
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець Schoff
Дякуємо за ваш відгук, Павле!
Раді чути, що настільне кріплення Vothoon CH-041 легко збирається, зручно регулюється та забезпечує комфортну роботу за монітором. Дякуємо за позитивні слова!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Прекрасні кріплення! Чудово тримають, легко збираються
- Переваги:
- Чудово тримають, легко збираються
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Schoff
Отличное крепление. Никаких недостатков не заметила. Доставили быстро.
- Переваги:
- Прекрасное крепление
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Schoff
Отличная стойка, вопросов нету. Был вопрос по доставке, продавец быстро ответил.
- Переваги:
- Быстрая доставка, быстрая коммуникация, качественный продукт.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Майже ідеально. Один болт лише ржавий. Але на функціональності не відображається зовсім.
- Переваги:
- Все працює як потрібно.
- Недоліки:
- За таку ціну немає.
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Як на мене , топ за свою ціну
- Переваги:
- Хороший розмір та функціонал
- Недоліки:
- Немає української мови у інструкції
- Лиза Щ***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Я взахваті
- Ілля С***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Гарно за таку ціну
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Чудовий кронштейн за свої гроші. Розмір відносно середній, зважайте на це. В моєму випадку мені так і треба було. Збирати не важко, всі деталі на місці
- Ярик Н***Відгук від покупця. Продавець: Schoff
Стойка надёжная, держит даже телевизор, для монитора пришлось ставить минимальное давление
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Schoff
Кріплення для монітора відмінно впоралося зі своїм завданням: зібрати його було легко, всі елементи якісні та надійні. Завдяки системі управління кабелями робочий стіл виглядає акуратно та організовано.
- Переваги:
- Регулювання кутів і висоти роблять його дуже зручним у використанні.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Schoff
трохи часу пішло на інсталяцію поки я там все підкрутив і заховав дроти, але все дуже зручно працює, я задоволений