Відгуки покупців про Гель для прання Frosch Zero Sensitiv 1.5 л (4009175947659) (193533)

Оцінка користувачів 3.14/5
  • Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кожного місяця купую цей пральний гель, запах майже не відчувається, текстура рідка, але засобу на одне прання потрібно небагато, після прання речі чисті та свіжі, алергії не визиває.

Переваги:
    Якість
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очікувала, що запаху не буде зовсім, так як дуже реагую на аромати. А він є, причому для мене неприємний, думала як висохне білизна, то він зникне - але, на жаль, ні :(

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Неприємний для мене аромат
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Завжди користуюсь цим засобом, але в цей раз засіб явно розбавлений.
    Треба наливати в 2 рази більше,бо, як вода рідкий, і не дає навіть натяку на піну

Переваги:
    Без запаху і фосфатів
    Недоліки:
    В цей раз дуже-дуже рідкий
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купуємо для дитини з чуттєвою шкірою, засіб дуже хороший. Одяг без запаху

Переваги:
    Одяг без запаху

Доброго дня, вдячні за коментар

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lillytoo

Не устраивает дата изготовления, как вернуть товар? Дата изготовления 14 год. Средство просрочено, имеет резкий противный запах, консистенция густая, мутная. Отправили непригодное средство, рассчитанное для младенцев. Разочарована бессовестным продавцом.

• Олександр Б***

Разобрались, на флаконе не дата, а код.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Саме цей засіб беру вперше, але в замовленні також був ополіскувачі цієї серії який беру постійно. Здається це якісь підробки, пластик дуже жовтий, запах в засобів неприємний. Буду повертати, навіть пробувати їх не хочу в роботі.

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Слабенький засіб для слабеньких забруднень. З часом в речах накопичується бруд, наприклад, під пахвами. Тим не менш навіть він може бути доречним: не завжди ж користуватись найкращим дорогим засобом, щоб освіжити речі.

Переваги:
    Органічний, безпечний, без ароматів
    Недоліки:
    Пере слабо
    • Елена К***

Подскажите, а какой в Вашем понимании - лучший?

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Средство отстирывает неплохо. Искала жидкий порошок без запаха, так как у ребенка аллергия на ароматы порошков.
    Данное средство имеет небольшой запах.
    Кому-то может и не критично, я разочарована высокой ценой и неоправданными заявлениями о том, что 0% ароматизаторов.

Переваги:
    Гипоаллергенный
    Недоліки:
    Имеет слабый запах
    • Светлана Щ***

А качество стирки...?

• Анна

Тогда вам покупать натуральные средства, например омылений орех кокоса или мыльный корень, но будьте готовы, что они плохо отстирывают, зато абсолютно без запаха) знаю, тк ребёнок аллергик ну и я не переношу резкие запахи. Но Фрош нравится, не резкий запах и хорошо отстирывает, просто подмешиваю немного к натуральному) или попробуйте Содасан, но мне лично дорого.

• Brawl S*** 154
    Продавець: Rozetka

Экономный , отлично отстирывает . Добавляю кондиционер так как нравится больше в ароматом .
    Брали 1 кг 5.02 стираем до сих пор
    Советую !