- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Встановив за 10 хвилин, жодних проблем. Екран чіткий, все зчитується навіть на сонці. Показує швидкість, пробіг, час — більше й не треба. Батарея тримається добре. За свої гроші — відмінний вибір, рекомендую.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все працює, як заявлено
- Продавець kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Ілона К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Очень довольна приобретением. Наконец-то могу не волноваться о том, что GPS снова унесёт меня куда-нибудь в Перу и не будет возможности узнать свой реальный километраж. Теперь просто наслаждаюсь каждой поездкой.
Установила и настроила всё довольно легко. Единственно, что длина окружности колеса значительно больше значения, указанного в таблице. Не знаю, почему так, установила просто другое значение, более реальное. В остальном – всё супер! Прислали очень быстро.- Продавець kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Аркадій П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Товар відповідає опису. Встановлення на велосипед просте. Дитина сама встановила. Продавець швидко відправив товар. Продавця рекомендую.
- Переваги:
- Співвідношення ціна - якість. Просте встановлення. Ніякої зайвої інформації на екрані.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець kidsDM
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Найголовніше - чудове співвідношення ціна-якість.
Купляли на підлітковий велик. Дитина 10 років сам встановив та налаштував.
Вже майже місяць гоняє, все працює.- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- За місяць користування не виявлено
- Продавець kidsDM
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Не працює - гроші на вітер
- Продавець kidsDM
Доброго дня, Іване! Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
Будь ласка, уточніть деталі проблеми, і зверніться до нашої служби підтримки за контактами, вказаними у вашому замовленні. Ми обов’язково знайдемо рішення, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
- Марат Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Чесно кажучи може і не треба було очікувати чогось більшого від 600 гривень, але коли їдеш 20 км/г - він показує швидкість від 40-60 км/г що фізично на звичайному гірському велосипеді досягнути майже нереально)
Є багато функцій та підсвітка, це звісно плюс, але от одометр та спідометр брешуть капітально, таке… в приборі сенсу 0, беріть щось краще- Переваги:
- Різні функції
- Недоліки:
- Одометр та спідометр брешуть капітально, коли їдеш 20 км/г - він показує швидкість від 40-60 км/г, відповідно і накручує неіснуючий кілометраж, сенсу 0
- Продавець kidsDM
Марат , доброго дня! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою. Наш менеджер найближчим часом зв'яжеться з вами за номером, вказаним при замовленні, щоб детальніше обговорити проблему та запропонувати можливі варіанти вирішення
- НазарійВідгук від покупця. Продавець: kidsDM
Гарний велокомпьютер, трошки криве кріплення, тільки трошки помучався з установкою
- Переваги:
- Багато функцій
- Недоліки:
- криво стоїть кріплення
- Продавець kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Юрій Щ***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Купував на подарунок, але нажаль батарейки які були у комплекті були розряджені, поставив нові, івсе добре працює. Користувач задоволений)
- Переваги:
- Все влаштовує
- Недоліки:
- Наразі не виявив
- Продавець kidsDM
- Бушин В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все супер!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Прийшов швидко, працює відмінно! Дякую!
- Вова С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все працює, незрозуміло було як правильно вставити, швидко продавці допомогли в цьому
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Легко встановив. Швидкість показує адекватну. Хороший велокомп
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець kidsDM
- Марія Т***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Добрий день , замовила у вас , bicycle computer і не вистачає деталі, дротовий датчик компʼютера , підскажіть чи можете ви відправити деталь якої не має , або я провернути комплект ??? Прошу повернення коштів або відправлення деталі
- Продавець kidsDM
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Ілля П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Прийшов товар швидко і в чудовому стані. Встановлення, налаштування і використання супер просте. Закріпився на рулі надійно. Підсвітка працює. Швидкість показує коректно. Рекомендую!
- Переваги:
- Якісний хороший спідометр
- Голездренко А***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
На 29 радіусі відбувається зрив передачі даних швидкості, тупо не показує після 18-19 км\год, як я тільки не намагався його кріпити, переміщати, крутити, причому і датчик і магніт в різних комбінаціях і позах. Блище до центра зрив майже відразу, блище до осі можна 20 км ще витягнути якось. За умови, що по трасі швидкість завжди набагато вища, девайс головну функцію не виконує. Проблема судячи з всього в тому, що магніт на швидкості просто не встигає активувати геркон. Продовбався цілий день, потім ще хлопці на сервісі пробували – ну ніяк. РОЗЧАРУВАННЯ :(
- Переваги:
- не має поки що
- Недоліки:
- дуже слабкий магніт
- Степан Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все працює дуже добре, раджу
- Переваги:
- Великий дисплей
- Недоліки:
- не побачив
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Хороший спідометр. Упаковка ціла. Як налаштувати дивилась на ютубі тому багато часу це не зайняло. Кріпиться на кермо добре. Батарейка в комплекті, потрібно тільки паперову проставку вийняти.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Мені зайшло. Зручний, налаштування не складне, має гарний вигляд на рулі. Працює на батарейці cr2032h
- Переваги:
- Ціна-якість
- Малюк И***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
В инструкции написано что расстояние между дисплеем и герконом должно быть 65 см , нужно ставить меньше чтобы работал спидометр, где-то 40см.
- Переваги:
- Работает .
- Недоліки:
- Небольшой радиус действия беспроводного контакта между экраном и герконом.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Відмінний велокомп'ютер! Все працює і показує. Для своєї ціни супер.
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Велокомп'ютер класний, встановив швидко і без проблем на 26 колеса користуючись інструкцією в комплекті. До руля кріпиться надійно та легко. Перемикання між режимами зручне. Рекомендую!
- Переваги:
- Інтуєтивно зрозумілий та легкий в користуванні, має підсвідку екрану
- Малюк И***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
На первый взгляд норм, но не мог настроить чтобы хоть как-то считало км , пришлось повернуть гиркон на 90градусов и кое-как хомутами прикрепить чтобы не попало в спицы.( Торцом к магнитики работает , в профиль нет)
- Переваги:
- Подсветка.
- Недоліки:
- Слабый магнит, или маленький.