- Дер Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Экран ок,немного иногда подталкивает,но это может из за инета.
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Картинка и звук неплохие, НО корпус и особенно расположение разъемов это УЖАС, корпус хлипкий из дешёвого пластика, прогибается от малейшего развития! А расположение разъемов проектировал умственно отсталый - это ж надо, гнездо ethernet расположить напротив динамика, чтобы вставить кабель нужно его заламывать и мужская рука. Кто будет вешать на стену, учтите что расстояние от стены будет очень большим!
- Анатолий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Чорний
Усе влаштовує
- Переваги:
- ТВ чудовий, звук хороший, зображення відмінне. Налаштував і підключив без проблем. Продавець ''ROZETKA'' відповідає оцінки 5 з 5-ти.
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Чорний
Довго сім'єю думали брати чи ні, бо фанати LG, але взяли і не пошкодували. Звук і картинку трохи підлаштувати під себе і залишились дуже задоволені. Зображення та відтворення звуку на ці гроші чудові. Налаштування не складне. Приємність особисто для нас вбудований Т2, майже безрамковий екран та пульт з підсвіткою.
- Переваги:
- Ціна та якість картинки і звуку, пульт з підсвіткою, легке налаштування
- Недоліки:
- Не виявили
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Покупал телевизор на дачу не сильно дорогой, выбор пал на эту модель.
Thomson меня приятно удивил, без запаха, приятный пластик не маркий. Настраивается очень быстро, работает неплохо, но немного заторможенно если быстро нажимать)) Приложения любые ставятся без всяких проблем, картинка неплохая но нужно поиграться с настройками вручную, тоже касается и звука.
В целом своих денег стоит, рекомендую.- Переваги:
- Андроид тв, гибкие настройки, пульт с подстветкой.
- Недоліки:
- Немного надо настраивать звук и изображения, настройки по умолчанию не сильно подошли.
- Иван
Браузер типа Opera, Chrome невозможно установить на этот телевизор чтобы онлайн смотреть фильмы
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Брал таких пару штук, работают уже около месяца, нареканий нет, система шустрая, картинка неплохая, приложений на андроид для просмотра хватает, за свои деньги- пойдет)
- Переваги:
- Картинка, шустрый андроид
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
Представник постачальникаДякуємо за добрий відгук)
- Зелімхан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Отличное предложение в категории цена - качество. Хороший звук и хорошее изображение. Пульт работает нормально, надо нормальные батарейки вставить.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
доставили вчасно, все працює
- Переваги:
- Якість, дизайн
- Недоліки:
- Поки що не виявили
- Ляшко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Хороший телевізор. Мені все в ньому подобається. Задоволений.
- Переваги:
- Андроїд, голосовий пошук, FHD, звук хороший, підсвітка пульта
- Недоліки:
- невиявив
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Купив цей ТВ дитині в кімнату, дивиться в більшості фільми на ютубі (ФНД), політ нормальний. Так, оперативочки малкувато, але картинка і звук для такого формату і ціни чудові.
п.с. ще й пошук голосовий в наявності та пульт з підсвіткою, що для 32" взагалі рідкість!- Переваги:
- Жодного битого пікселя, гарна картинка, звук, пульт з підсвіткою і голосовим пошуком!!!
- Недоліки:
- Малкувато оперативки, не критично але є. Можливо це моя забаганка бо рівняю з ТВ який в п'ять разів дорожче)))
- Ан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Добрый день. Очень хотел купить телевизор. Читал отзывы, даже заказал на розетке. К розетке вопросов нет, все на уровне. Но случилось то, что случилось. Приехал за телевизором. Пролистал все условия, понажимал дальше, все настройки, чтобы элементарно выйти на ютуб и проверить телевизор. Подключил пульт и зашел на ютуб, посмотрел 2-3 видео с разными цветами на битые пиксели, чистый экран, в пленочке, все как надо, звук был, пульт притный, удобный и шустрый, в меню телевизора подлагивало, но я знаком с андроид, такое на всех телевизорах, суть не в этом. Потом, мне попалось видео фулл хд, на ютуб, ну включил я его, со старта качество видео 480р, я поставил на 1080p и видео работало 5-10 секунд, потом видео начало зависать, ну думаю может вайфай в пункте выдачи розетки слабый, да нет, проверил, видео работает, бегунок тайминга идет, но видео висит, не двигается ничего. Ладно, думаю выберу видео небольшое, менее требовательное, на 2-3-5 минут, качество 1080р - выбрал, телек завис окончательно, на пульт не реагировал, а потом и вовсе начал показывать просто фон как я проверял на пиксели, разные цвета экрана. Выключал и включал телевизор 3 раза, надеясь что развиснет, нет, не помогло. Мигание экрана разными цветовыми фонами и без реакции на пульт, но только кнопка включения и выключения работала и все. Мой опыт такой, до этого был филлипс 24 дюйма, решил обновить и перейти на другой бренд. Не сложилось. Претензий не имею.
- Недоліки:
- Может быть мне такой телевизор попался, на бренд и розетку ничего наговаривать не буду, сотрудничаю много лет с розеткой. Но видео 1080р(full hd) тянет на ютуб с лагами жесткими, мертвый экран, зависает. А потом и вовсе телевизор завис и только отключение от питание ему поможет. Увы, пришлось отказаться от товара.
- Іван М***
Дуже дякую за розлогий коментар.
- Сергій Є***
На мою думку, все залежить від оперативної пам'яті, процесора зображення, вбудованої пам'яті, частоти процесора... Тобто чим більше і кращі перераховані характеристики, тим краще, без зависання та інших лагів буде працювати девайс. Тому треба звертати на ці моменти при обранні будь-яких девайсів на Андроїді. Доречі, бажано, щоб андроїд був останньої версії та регулярно оновлювався. Але за цією ціною та характеристиками Ви маєте те, що маєте...
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Девайс купляв не собі,а у подарунок батькам, якщо вспливуть недоліки обов'язково напишу.
- Переваги:
- FHD 1080, приэмний на дотик та візуально пульт ДК , чистий андроїд без зайвих оболнок, Чудовий та якісний звук за свою ціну.
- Недоліки:
- недоліків поки не знайшов
- Роман
Добрий день. В цій моделі є голосовий пошук? Дякую.
- Вікторія Д***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Чорний
Сервіс розетки геть жахливий. Тиждень чекали відправки замовлення, яке не відправили через те, що товару немає в наявності
- Недоліки:
- Зникло бажання замовляти що-небудь на Розетці
- Тёма С***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Всё класно работает доставка 3 дня всё устраивает
- Переваги:
- Встроен приёмник Т2
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук
- ВладиславПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Зображення та звук приємні, не очікував на так якість. Андройд як завжди тугий... пригальмовує, но це буде на будь якому ТВ. А ось пульт трохи засмутив - підсвітка пульта зникла через кілька днів, потім на один день з'явилась, та зов зникла... і вже на протязі 5 місяців не "приходить". Головне що хоть працює.
Доречи, відсутність кнопок на корпусі таких як перемикання каналів та звук - мабуть також недолік, але не великий.- Переваги:
- Картинка, звук
- Недоліки:
- Пульт
Представник постачальникаВітаємо. Після увімкнення ТВ, тримайте кнопку "ок" протягом п'яти секунд, щоб увімкнути або вимкнути режим підсвічування. Спробуйте google assistant для керування ТВ, наприклад із смартфона на android. Дуже зручно, якщо пульт не поруч.
- Анатолий В***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
пікселі, не став перевіряти далі, зразу ж вискочив