Відгуки покупців про Дитячий графічний LCD планшет VMHouse електронний, дошка для малювання нотаток та записів 10" + стилус рожевий (0038-0105)

Оцінка користувачів 4.58/5
  • Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Супер! Дитина з рук його не випускає!
    Малює, використовує,як чорновик.

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Чудовий планшет .Дитина вчиться малювати і що зручно, це стирає .

Переваги:
    Розмір, ціна
  • Лариса П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Планшет хороший, все працює, вже був з батарейкою, ціна приємна, дитина задоволена!

• Олександр К***

Все працює. Дитина довольна

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Малому сподобався планшет. Бере з собою в школу малювати.

Переваги:
    Ціна-якість відмінно
  • Денис Г***

Все супер

Переваги:
    Швидка відправка. Якісний товар
  • Аліна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Прийшов швидко, все працює, дитині подобається.

Переваги:
    Гарно малює
  • Юлия Г***

Гарний, великий.

• Виктор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Купувався для швидких, денних, нотаток на холодильник, докупив неодимових магнітів (чутово розмістилися на задній поверхні). Свою функцію повністю виконує.

Переваги:
    Легкий, зручний
  • Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Планшет крутий, справний. Дитина постійно малює, на телефони не відволікається.

• Емілія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Ідеальний планшет малює гарно але не удобно держати стілус та доставати його...

• В'ячеслав В***

Все працює

• Тетяна Н***

Все , як в описі

Переваги:
    10 дюймів
    Недоліки:
    Не зовсім яскраво пише
  • Андрей Т***

Отличный планшет
    Брали два цвета , розовый и голубой, дети очень довольны, всегда используют с удовольствием.
    За свои деньги, лучшее решение для рисования .

Переваги:
    Нам нравится
  • Наталия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Плохо видно рисованиє еслиби на белом било би лутше

Переваги:
    Не очень
    Недоліки:
    Темно и нужен хороший свет чтоби рисовать
  • Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Все отлично, купили вот второй.
    Первый дочке розовый, второй сыну синий.

Переваги:
    Отличная вещь
  • Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Спочатку купили один (10") доньці, потім і синочок захотів – взяли другий (іншого кольору).
    Малюють. Іноді й самому цікаво щось створити.
    Просто. Зручно. Легко носити із собою.
    У машині взагалі малювати чудово.
    Коли не вистачає стілуса - можна для малювання використовувати будь-який твердий предмет (але акуратно, щоб не подряпати екран).
    Відмінний бюджетний подарунок

Переваги:
    Доступність. Простота у використанні
    Недоліки:
    Міцність пластику. Не ламається, але ставимося з обережністю
    • Тарас

Жаль що немає зеленого кольору 10" :)

• Алена

Хороший планшет!

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Графічний планшет чудовий. Класний варіант подарунка дитині.

• Продавець  VM HOUSE

Романе, дякуємо Вам за відгук на цей Дитячий графічний LCD планшет, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

Абсолютно згодні з Вами і підтримуємо Вас. Це дійсно дуже класний варіант подарунка дитині.

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Марія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Планшет дуже сподобався дитині. Все працює.

• Продавець  VM HOUSE

Маріє, нам дуже приємно чути, що цей Дитячий графічний LCD планшет сподобався Вашій дитині. Це дійсно хороший вибір.
      Дякуємо Вам за оцінку і відгук.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Алексей З***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Отримали сьогодні планшет. Прочитали інструкцію, перевірили планшет, все чудово працює. Донька дуже задоволена. Товар відповідає вказаному опису. Дякуємо.

• Продавець  VM HOUSE

Олексію, дуже раді, що цей Дитячий графічний LCD планшет виправдав Ваші очикування. А особливо дуже раді, що він сподобався Вашій донці. Дякуємо Вам за відгук!

Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.

• Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

На экране непонятные пятна. Рисует хорошо. НО. Стиреть нарисованное нельзя. Кнопка стирания не работает. По инструкции поменял батарейку для исправления этой проблемы. Результат ноль. Очень расстроен. Это был подарок ребенку. Категорически не советую к покупке!

Переваги:
    Недоліки:
    Пятна на экране, не работает кнопка стирания рисунка
    • Продавець  VM HOUSE

Шановний Олексію,

ЩО ВАЖЛИВО ЗНАТИ ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ І ЗАПУСКУ ПЛАНШЕТА:
      Після отримання планшета на дисплеї можуть бути крапки, або смужки - ЦЕ НЕ БРАК!
      Для запуску і початку використання планшета переведіть перемикач на планшеті у положення "АКТИВНО", а потім натисніть кнопку "СТЕРТИ".

Ця інформація вказана у описі до товару. Також інформація про це продубльовано на малюнку посилання.

На звороті планшета є перемикач, блокування від стирання. Цей перемикач використовується для того, щоб випадково не видалити вже красиво намальований малюнок.

Перемикач у стані транспортування перебуває в положенні заблоковано. У процесі транспортування може чинитися тиск на екран, і від цього можуть з'являтися смуги та точки.

• Анатолій З***

Все ок

• Продавець  VM HOUSE

Анатолію, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності!

Ми дуже раді, що цей Дитячий графічний LCD планшет сподобалася.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

• Марія С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Супер. Купила на подарунок. Швидко оформили. Дитині дуже сподобався планшет.

• Продавець  VM HOUSE

Маріє, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію!

• Дарья К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Нам сподобався цей планшет. З малечею малюємо постійно.

Дар'є, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

• Артем К***

Чудово. Планшет порадував.

• Продавець  VM HOUSE

Артеме, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

• Алена Ш***
    Продавець: VM HOUSE

Не мала змогу оцінити девайс, приїхав не працюючий.

• Продавець  VM HOUSE

Дякуємо за Ваш відгук. Ми щиро перепрошуємо за незручності.

Ми зв'язалися з Вами по телефону і з'ясували, що планшет все ж таки малює, але не стирає (не очищає екран). Так, можливо, що цей екземпляр має дефект. Ми вже подали заявку на вилучення даного екземпляра з продажу для перевірки цієї функції. В випадку, якщо би Ви його забрали з точки видачи, ми би зробили Вам заміну на працюючий.

Хочемо звернути увагу інших покупців, що на зворотному боці планшета є перемикач, який блокує очищення екрану. Будь ласка, переконайтеся, що перемикач знаходиться в правильному положенні.

Дякуємо за розуміння.