- АняВідгук від покупця. Продавець: Hfy. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Дуже гарне співвідношення ціни і якості, рекомендую
- Надія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Гарний корм
- Переваги:
- Песам сподобався
- Недоліки:
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Супер! Тільки вологий корм Леопольд нам заходить! Будь який смак..... Але саме ця торгова марка))
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Товар відповідає опису, відправили швидко.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Беру постійно. Собака шит цу їсть його гарно разом із кашою.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Круто
Беру не перший раз!
Песик каже ГАВ)
Все добре, буду брати ще - Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Всё отлично
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Нормальний корм за свої гроші, правда коту не дуже сподобався
- Переваги:
- Нормальна якість
- Недоліки:
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Корм собакену дуже зайшов, навіть кіт намагається першим бігти до миски
- Переваги:
- Інна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Моїм пуделям корм подобається! З задоволенням їдять, не набридає
у меня собака породы шитцу ест его с удовольствием.
- Переваги:
- собаке вкусно плюс цена
- Лана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Вкуснота , цена и качество, для собачки супер
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- АндиійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Корм, собачка ест. В упаковке в виде фарша
Відгуки про товар продавця Hfy
Відгуки про товар у інших продавців