- СоломійкаВідгук від покупця. Продавець: Hfy. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 85 г
Замовляємо тільки тут на розетці і вирішили спробувати новий корм, малим зайшов, будемо тепер ще й його брати, дякую
- Ліза Т***Відгук від покупця. Продавець: Hfy. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 85 г
Гарний і недорогий корм. Мої собаки їдять його із задоволенням. Подобається склад і різноманітність смаків та лінійок
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Домашній улюбленець. Кількість в упаковці: 12. Вага 1 шт: 850 г
Обіцяли зробіти обмін, але коли це буде? Я повністю оплатила замовлення при отриманні у поштоматі. Кур'ер звинувачує виробника, виробник відправляє до менеджера, з менеджером зв'язок лише через повідомлення на сторінці магазину. Чому я маю за всіма бігати та перейматися за Вашу репутацію . Кур'єр взагалі запронував шукати потрібний мені корм деінде. Відношення до покупців , як до набридливої мухи
- Переваги:
- корм чудовий, собаки гарно їдять
- Недоліки:
- при повторному замовленні прислали корм для котів, більше 12 годин чекаю на відповідь менеджера!
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Домашній улюбленець. Кількість в упаковці: 12. Вага 1 шт: 850 г
Собака їсть з задоволенням
Відгуки про товар продавця Hfy
Відгуки про товар у інших продавців