- Алеся С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Мої песики їдять на ура. В мене 4 бівера. Беру різні смаки. Даю по різному - з кашею, самостійно, чередую з сухим - але завжди супер. Рекомендую
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Це напрочуд чудова пропозиція. Дуже якісний корм для собак, саме на ньому моя чихуахуа не має проблем зі шлунком. Всім рекомендую
- Павлюкова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Давно покупаю корм этого производителя. Собаки охотно едят с кашей. Перепробовали все вкусы-хвостиком все нравятся
- Переваги:
- Собаки едят охотно
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Женя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Моя собака ест хорошо этот корм
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Корм чудовий. Рекомендую. Ціна супер.
- Переваги:
- В нас різеншнауцер. Їсть добре
- Недоліки:
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Покупая данный продукт в начале сомневался, странное сочетание курица и рыба, но собака кушает с удовольствием.Она и есть главный дегустации качества.
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- НЕТ
- Ksyusha K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Очень довольна товаром
- Переваги:
- Замечательный корм.... моей собаке очень нравится... покупаем не первый год
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Собакам очень нравится. Едят с удовольствием
- Serge R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Джесі в захваті!
- Представитель компании
Дякуємо за Ваш вибір та вітгук! Ми раді, що Вашому улюбленцю досмаку наш корм.
- ТарасПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
дуже радує позначка «зроблено в Україні» або ж український прапор поряд з цим кормом,ми купуємо і підтримуємо українське
- Ирина Ч***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 670 г
Исправьте пожалуйста несоответствие в описании и характеристике состава этого корма (телятина/курица/рыба-?). И уточните, правильно ли, что это корм супер-премиум (или эконом, как аналогичный по цене и фасовке).
Эксперт RozetkaДобрый день, Ирина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.