Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Гамак підвісний мексиканський 200х80 см синій смугастий тканинний лежак для дачі саду двору туризму та відпочинку на природі з чохлом і кріпленнями подарунок Kayfovo HB03

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Аліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Заказала синий, пришел красный . Для меня цвет был важен. И вообщем гамак мне не понравился (((

• Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

не поганий варіант для відпочинку в будинку, спасибі за швидке опрацювання замовлення і хорошу вартість

• Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Яна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Благодарю за быструю отправку) Все подошло, разобрались как повесить) На летний сезон готовы! Расцветка бомба!

• Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Червоний

Купили батькам такий гамак щоб облаштувати на дачі зону відпочинку. Якість супер!

• Инна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Червоний

Відмінний гамак, задоволена вибором!

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Надійний гамак. Не пожалкувала про свій вибір!

• Марина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Червоний

Гарний гамак. Я задоволена на 100%!