Відгуки покупців про Сухий корм Thank'Q для собак з яловичиною 20 кг

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Відгуки про товар продавця COMPETS
  • Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Корм підійшов нашій собаці.

Переваги:
    Ціна якість
  • Инна М***

Собака їсть ! Поки що більше нічого не можу написати , потрібен час щоби обʼєктивно дати оцінку ! Ставлю пʼять зірок , через те , що собака взявся їсти його відразу , для нашого песика це неабияка рідкість !

Переваги:
    Ціна відповідна до якості
  • Олександр

Смачний і гарний

Переваги:
    Смак
  • Виталий М***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Норм

• Михаил С***

У нас товар отличный,все плачут,но берут(щютка)
    На самом деле все оперативно,собакам вкусно.рекомендую

Переваги:
    Самый дешевый именно этот бренд у них,до этого брал в другом магазине
  • Анастасія К***

Якісний товар, швидка доставка. Наші хвостики задоволені

• Ганна Л***

Все чудово, рекомендую.

• Ганна Л***

Все супер. Корм чудовий. Швидка доставка, безкоштовна доставка

Переваги:
    Швидкість, безкоштовна доставка
  • сергей в***

очень хороший корм брал как альтернативу дорогим бо собаки перестали есть дорогой корм.єтот корм хорошо едят уже пол года даже коти едят и очень хорошо.самое главное что доставка бесплатная и бистро отправляют

Переваги:
    хороший корм брал уже около 8 мешков собаки едят хорошо и коти тоже помагают
  • Світлана Л***

Такий корм придбано вперше. Песу (метис пітбуля 20 кг) сподобався більше за Goodfriend (зі смаком яловичини) з цієї ж цінової категорії. Доставка на точку видачі Розетка в обумовлені строки. Дуже тішить організація роботи Продавця. Однозначно замовлятиму ще

Переваги:
    Якість корму, обслуговування (комунікація, пакування, доставка)
  • Кураченко Ж***

Рекомендую)

• Микола Л***

Дякую за виконане замовлення. Собака 1.6 року, СЄВ, їсть із задоволенням. Зовнішніх змін поки що не помічено(вага, стан шерсті). Поведінка стала активнішою. Трохи засмучує тривалість доставки корму.

Переваги:
    Собака їсть, недорогий
    Недоліки:
    Тривалість доставки
  • Леонид Т***

Все добре. Дякую.

• Микола К***

Товар відповідає опису. Собаці сподобався

Переваги:
    доступно
    Недоліки:
    не має
  • Лилия П***

Даю цей корм, як добавку до основного раціону.

Переваги:
    Нормальна якість,не за всі гроші світу.
  • Олег М***

Якщо геть нема грошей і щоб з голоду не померла то піде

• Продавець  COMPETS

Чому Ви так? Кормом багато клієнтів задоволені.

На жаль, що у Вас такий висновок.

• Оксана К***

Супер!!!

• Виктор С***

Все Ок. Розетка вам особисто вдячний за наданий сервіс.

• Пилипчак В***

Продавець відправив корм вчасно і добре упакованим.

Переваги:
    Ціна.Безкоштовна доставка.
    Недоліки:
    Не знайшов.
  • Ольга С***

Чудовий корм. Нашим песикам дуже подобається.

• Тетяна К***

Пес лабрадор їсть з задоволенням.

• Елена Б***

Собаки ( в мене 2 середньої ваги дворняги) їдять. Покупкою задоволена.

Переваги:
    доступна ціна, швидка доставка.
    Недоліки:
    поки не бачу
  • Дмитрий Н***

Не рекомендую. Навіть дворовий безродний пес таке не їсть((

• Продавець  COMPETS

Доброго дня підбір корму все індивідуально. Дуже багато клієнтів задоволені кормом. Нам жаль, що Вашим хвостикам корм не підійшов.

• Вікторія Г***

Все дуже сподобалося

• Анжеліка П***

Дуже класний продавець, все відправили дуже оперативно, корм хороший

• Мария М***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Собаки не їдять

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Мабуть не смачно
  • Євдокія П***
    Відгук від покупця. Продавець: GamaEnergy. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Собака ест не с удовольствием.
    Но ест, когда проголодаеться.

Переваги:
    Цена
    • Продавець  GamaEnergy

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Хорошее соотношение цены и качества

• Роман К***

Корм хороший, моя собака їсть його із задоволенням.

Переваги:
    Помірна ціна, ємність пакету 10, 20кг.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
  • Михайло В***
    Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Все ок.

• Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Собака не їсть

Переваги:
    Недоліки:
    Собака не їсть.
    • Продавець  PE-LP

• Продавець  PE-LP

Можливо при введенні нового корму були не дотримані пропорції та послідовність введення. Новий корм вводиться в раціон поступовим додаванням до звичного корму, дотримуючись пропорцій та поступового збільшення корму

• Ірина П***

Нормальний корм, мои собаки їдять. Буду брати ще

Переваги:
    За свою ціну, нормальний корм
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  GamaEnergy

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Корм хороший. Подобається собакам. Дякую за швидку доставку!

Переваги:
    Якісний товар, ввічливе спілкування, швидка доставка
  • Михайло В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Все ок.

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!