Картка Rozetka

Відгуки покупців про Офісне крісло Прімтекс плюс Atlant d-5

Оцінка користувачів 3/5
  • Ирина П***

нажаль облізло сидіння

Переваги:
    стійка конструкція
    Недоліки:
    кожзам обліз

Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися досвідом користування кріслом. Нам приємно, що Ви відзначили стійкість конструкції моделі.

Нам прикро дізнатися, що сидіння втратило свій вигляд. Таке може траплятися залежно від інтенсивності використання, умов експлуатації або догляду за матеріалом. Ми постійно працюємо над покращенням якості наших матеріалів і обов’язково врахуємо Ваш коментар.

Якщо крісло було придбане нещодавно і ще діє гарантія, рекомендуємо звернутися до сервісного відділу через особистий кабінет на сайті Rozetka.

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Шановні!! Не купуйте це !! Не ведіться на гарний вигляд, ви будете мучатись з його зборкою, деталі не підходять! зібрати його не можливо!!!
    шановні виробники, або постачальники, ви коли деталі збирали , ви хоч дивились що воно аж ніяк не підходить!!
    Одне розчарування!!
    @Розетка - ви тільки погіршуєте вашу платформу такими товарами!!
    Я ніколи нікому не бажаю це брати!
    Оцінюю цей товар на 0

Шановні майбутні покупці не робіть помилок! Не купуйте це!!!
    З повагою, розчарований покупець (

Переваги:
    треба довго шукати...поки не знайшла
    Недоліки:
    зборка це жах!!! для дівчинки - ніколи не зберуть це!!
  • Кацалап А***

Подсунули брак!!!

Переваги:
    Нету!!
    Недоліки:
    Не сходятся отверстия! Затягивание, подгонка не поможет

• Александр Р***

Хлипкое,
    Кожзам
    Нет фиксации откуда студент, можно упасть
    Инструкция , просто детская раскраска
    Так и не понятно, куда там эти два больших винта вкручиваются
    Пробовал методом тыка, так они ни к какому отверстию и не подошли

• Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купила два роки назад чоловіку на подарунок. Задоволені на всі 101%.
    Користуємось кожного дня. Крісло не покошлатилось, не полізло . Кішка хоч зачепилась кігтями, але не подралось. За два роки експлуатації є трошки питання в підспусканні, але зовсім не критично.
    Можу сміло рекомендувати. Я не думала що крісло прослужить так довго.

Переваги:
    Еко шкіра, швидкість доставки
    Недоліки:
    Через два роки почало трішки підспускати (сарказм, все добре)

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам сподобався наш товар. Ми цінуємо вашу довіру до продукції компанії Примтекс Плюс.

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За місяць користування зламався лівий підлокотник.
    А так як саме на підлокотниках тримається вся контрукція, крісло не можливо далі використовувати.
    Звернувся до відділення "Розетки". Консультант сказав, що треба розібрати крісло і привезти його повністю, а не тільки підлокотник. Крім того запевнив, що експертиза може затягнутися на місяць, а то й більше, і порадив просто купити деталь у виробника. Що я ї зробив, купивши два комплекти підлокотників, бо якщо вони тримаються місяць, то що б з запасом.
    Зв'язався. Сплатив. Отримав. Але вони не підходять.
    Прошу Розетку звернути увагу на це шахрайство.

Переваги:
    Красиво.
    Недоліки:
    Присутність цього сміття на розетці.
    • Сергій

Шукаю собі крісло так як в мене підлокотник лівий відлетів (кріслу років 5-6), побачив своє крісло на розетці і тут перший комент. Забавно.

Доброго дня!
      Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Ми дуже серйозно ставимося до якості нашого товару і ваше зауваження для нас важливе. Для швидкого вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки через сайт Rozetka. Вони оперативно допоможуть у вирішенні вашого питання.
      Дякуємо за розуміння!

• андрей п***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Почитал отзывы,если честно не хотел покупать но ребенок уговорил.Получил товар,с ребенком собрали это кресло буквально за 10 минут,все ок,все довольны,спасибо за кресло да и подлокотники левый и правый.

Переваги:
    Цена-качество
  • Артур
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чесно кажучи вагався з приводу відгуку… але після двох днів експлуатації даного «чуда», все ж таки вирішив написати. Але з початку, напевно потрібно відредагувати на відгук покупця, який зібрав це крісло за 10 хвилин… брехня однозначно! Гадаю що сервісні працівники даного виробника не зможуть його зібрати за такий час, а жінкам взагалі, це буде трабл, тому що для чоловіка який буде самостійно його збирати, потрібний помічник в деяких випадках щоб не подряпати обшивку крісла. Тепер стосовно якості… ну не коштує воно цих грошей, нагадує кооператив а-ля 90-х.. нажаль. Інструкція яку поклали до короба, самі бачите, особливо «ледачої» схеми збору та опис, добре що хоч так. Стосовно експлуатації… що не зручно, от тут мабудь головний мінус, на ньому не зручно, постійно нахил вперед, сама нижня частина крісла має нахил вперед, рівень тому доказ, по-перше, по-друге механізм хитання, абсолютно безтолковий, якщо повернути проти часової до упору, нахил є, такий що можна злетіти з нього, мало того що сама ця конструкція має нахил вперед, так ще цей механізм, нікчемна річ. Можна зробити висновок, що тут він не потрібен. Хотілось у виробника все ж таки дізнатися, чому такий кут нахилу. З таким нахилом не зручно, відчувається напруга та дискомфорт. Від себе можу додати, що особисто для мене він не зручний, а для дружини… висновок можна буде зробити через тиждень, якщо їй також буде це крісло не зручним, тоді поверну! Це безумовно крайність, тому що питання робочого місця не вирішується, а якщо брати до уваги вибору, що зараз на ринку, то там взагалі вибору якісті обмаль…, суб’єктивна думка з цього приводу і Вам вирішувати, купляти чи ні, тому я не буду рекомендувати цей товар до покупки, може комусь воно сподобається і влаштує в порівнянні ціна та якості, але…

Переваги:
    Зовні можливо, якщо не придивлятися, а от скоби… жах, «топорщина», до плюсу можна віднести напевно що може витримати вагу 100 , за це зірочка! Решта?
    Недоліки:
    Вибирали з двох варіантів, в першому випадку були не якісні шви, чи то матеріал такий, важко проаналізувати, та в місцях кріплення до ручок, оббивка ось лусне… у іншому екземплярі було все ок.
    • Олександр Б***

Зібрав хвилин за 25. Неспішно.
      По нахилу - ви його зібрали не вірно.
      Переставте втулки (2 шт десь по 3см довжиною) що знаходяться між сидінням і механізмом " на протилежну сторону"- буде вам щастя.

• Максим Ш***

Подаруйте своїй дитині іграшки конструктори... Це щира вам моя порада

• Трухан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Так, збирати його важко, але, здається він комфортний та зручний

Переваги:
    легкість
    Недоліки:
    важкість зборки
  • Маша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Первый минус при распаковке , это то, что кресло приехало без инструкции пришлось самой разбираться, второе это то, что мне попался какой-то брак, так как отверстия в одной из ручек кресла не сходились с отверстиями в спинке и сидушке кресла, а это самое важное так как сидушка со спинкой крепится как
    раз таки за счёт ручек(подлокотников)

Переваги:
    Кресло удобное , большое, красиво
    выглядит
    Недоліки:
    Нету инструкции по сборке , брак деталей
    • Кальченко І***

Я Вам більше скажу - брав і збирав кілька кресел і ця проблема була на всіх. на одній навіть довелося придумувати своє кріплення(підбирати болт на якому була зіпсована різьба). Але готовне те, що за пів року на моєму почалися проблеми з газліфтом - падає від моїх 80 кілограмів. Побачимо чи спрацює гарантія..

• Дд
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кресло супер за свои деньги, в живую выглядит интереснее, чем на фото. Немного смущают пластиковые ручки, но пока все хорошо

Переваги:
    Соответсвует описанию
  • Потієв О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло дуже хороше недоліків поки немає!

• Крюков А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Качество кресла за такие деньги довольно таки нормальное, собрал за 10 минут. Спасибо Розетке за быструю доставку (доставили на следующий день)

Переваги:
    качество, быстрая доставка
    Недоліки:
    пользуюсь 4 месяца, пока не обнаружил
    • Тимур Г***

Достаточно ли мягкое сиденье? Не ощущается ли доска снизу?

• Иван Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

покупал кресло не на розетке около 8ми месяцев назад, кресло как новое, о покупке не жалею

Переваги:
    высокая удобная спинка, экокожа