- ОЛЕКСАНДР В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купував сину на подарунок.
Передививсь багато оглядів різних моделей.
Зупинись на цьому. Сподобався дизайн в білому кольорі на наявність неонової підсвітки.
Супер легкий самокат.
Однією із особливостей даної моделі є наявність заднього амортизатора, що в свою чергу поглинає різні нерівності на дорозі.- Переваги:
- Колір, дизайн
- Недоліки:
- Раз на місяць потрібно регулювати задні дискові тормоза.
Добрий день, Олександре! Щиро вдячні Вам за розгорнутий відгук! Приємно чути, що для подарунку найріднішим Ви обрали саме OKAI! Бажаємо приємних та безпечних поїздок!
- Юлія О***
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи в ньому потрібно підкачувати колеса час від часу. Бо Розетка не відповідає(( Дякую!
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Придбали сину на день народження (10р).
Був просто в захваті.
Якість збірки як для цього цінового сегменту сподобалась. Дуже гарний білий колір, і підсвітка дуже доповнює його стиль.
Ціна - якість.- Переваги:
- Плавний хід- це те чого не вистачає і інших брендах.
Підсвітка. Керування самокатом з телефону. Зміна кольорової нами підсвітки. - Недоліки:
- Не виявлено.
Добрий день, Олександре! Щиро вдячні Вам за відгук! Цінуємо, що обираєте OKAI для найдорожчих! Бажаємо приємних та безпечних поїздок!
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Довго думав брати цей чи 10 версію. Так як вони однакові. Різниця в відстані яку можна проїхати. 30 проти 40. Ну взяв цей.
З місця не рушає, треба поштовх. Газ і тормоз досить чутливі. Тобто є певний люфт, а потім сильно газує/тормозить. Треба звикнути щоб легенько було.
На мою вагу 72 кг розганяє до макс 25 км/год ізі. Підйоми теж не були проблемою.
Проблеми були в бордюрах, але це не стосується самокату.
По відгукам думав шо буде м'якше. Колеса досить дубові. Тому на рівній дорозі супер. А на корявих трохи трусить. Але як то кажуть "більше газу - менше ям".
Складний механізм ну прям дуже зручний і крутий. Тільки сам самокат важкий. Довго не понесеш.
Підсвітка - це найкраще що тут є. Дуже нравиця, дуже круто.
Їздив у суху погоду, і пилюку досить гарно збирає. На щитках і платформі. Не пріятненько.
Система з нфс чіпом теж зручна. Додав телефон і блок/розблок дуже швидко. Якщо хтось вкраде то зможе кататися тільки без електродвигуна. Бо якщо без нфс включать, він не дасть розігнатися, блокує розгін і мигає підсвітка. На телефон не приходить ніякого сповіщення(
Додаток максимально простяцький. 3 режими підсвітки, і вибір кольору. 3 режими їзди, світло, блок/розблок, 3 спідометра. І показує скільки проїхав.
Зі 100 до 21 заряду батареї проїхав 23 км. Хотілося би звичайно більше при заявлених "до 40". Дорога в основному була пряма. Швидкість в середньому 15-20. Якось так. Цікаво скільки би було якби взяв 10 версію.
В цілому, більше задоволений, ніж не задоволений. Але не маю з чим порівняти бо це мій перший електросамокат.- Переваги:
- Дизайн, стиль, підсвітка, механізм складання, швидкість, швидкий розгін
- Недоліки:
- Батарея, амортизація, вага
- Ілля Ч***
По большему вашему коменту согласен, это тоже мой первый самокат, взял 2 недели назад, и еще думал про ес 10 но взял 20, тоже что-то заряд меня настораживает, заряжаю его уже третий раз, а общий пробег 38))) тормозит довольно резко, но это можно ослабить тормоз больше меня заряд волнует, нету там запаса 40км, максимум 30, и это расстраивает, тогда не пишите блин 40, я деньги плачу за что а подвеска то такое, я понял что какие там подвески не были больше играет роль колёса, они маленькие - того и каждую трещину на дороге ощущаешь, вот если колёса были 12' например и надувные тогда бы было мягко, а так задняя эта подвеска она мало что даёт при таких колёсах.
Добрий день, Романе!
Щиро вдячні Вам за вибір OKAI! Дякуємо за розгорнутий відгук, адже він допоможе нам ставати краще! Бажаємо приємних і безпечних поїздок!
- Лариса О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купувала самокат для себе, але маю двоє дітей, які його в мене відібрали і для них цей самокат варіант просто СУПЕР, круто що він блокується, дитина 12 років навіть сама їздить в магазин і не хвилюється що можуть його вкрасти, обмеження по швидкості для дітей також можливість крута і батьки можуть бути спокійні. Коли виїхали ввечері на ньому їздити в парк, світиться він просто нереально, тому від себе можу дати свою рекомендацію)
Добрий день, Ларисо! Щиро вдячні Вам за відгук! Бажаємо приємних та безпечних поїздок Вам та Вашим дітям!
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
А мені подобається як м'якенько він їде. Попробували вдвох покататись і все рівно плавно навіть на бруківці тому це ідеальний варіант для міста. Раніше на машині за 35 хв на роботу доїжав, а зараз 17 хв. правда в дощ не дуже класна затія, але ще не пробував, тому не скажу. світло теж нормальне, гарно видно ввечері дорогу. Чого не вистачає? Може сідушки)
- Переваги:
Добрий день, Вадиме! Дякуємо Вам за відгук! Цінуємо, що ділитеся своїми враженнями! Бажаємо приємних поїздок!
- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Відмінний самокат за свої гроші, тому що він компактний, коли його складаєш, стоять невеликі амортизатори, які в парі з досить широкими колесами відмінно поводяться на нерівній дорозі. Якість металу цілком хороша, а висоту керма завжди можна легко відрегулювати.Рекомендую!
- Недоліки:
Добрий день, Олександре! Вдячні Вам за позитивний відгук та високу оцінку! Бажаємо Вам приємних поїздок!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
А можна якось зробить шоб він їхав швидше 25 км на годину? Чи може вже я звикла. Короче мені подобається як воно їде, горить світло, люди суєтяться, фоткають)) Виглядає і реально в житті надійний апарат. Може якби ще був у рожевому кольорі то це був би восторг! НЕ КУПУЙТЕ! Я хочу сама на такому їздити :))
Добрий день, Оксано! Щиро вдячні Вам за відгук та за те, що ділитеся своїми враженнями з нами! Бажаємо Вам приємних поїздок!
- Ілля Ч***
Скажите пожалуйста, с какого % заряда начинает падать скорость?
- Olya O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Класний самокат, але для мене заважкий! (16кг) приходиться чоловіка просити, щоб допомагав заносити додому. По іншим характеристикам на мій погляд він найкращій. Коли іду, всі на мене дивляться =)
Добрий день, Ольго! Щиро вдячні Вам за відгук! Цінуємо, що ви обрали саме OKAI! Бажаємо приємних поїздок!
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Самокат дуже м'якенький і при цьому міцний. Нічого не скрипить, не шатається, я навіть однією рукою можу ім керувати. Підсвітка взагалі - ТОП!
Вітаємо, Ігоре! Вдячні Вам за відгук! Щиро раді, що електросамокат сподобався Вам! Бажаємо приємних поїздок!
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Шукав самокат, щоб можна було покатати ще дітей. Спеціально придивлявся самокати з великими деками і цей має таку, що ми навіть втрьох іхали =) Хто іздить з дітьми, рекомендую
Добрий день, Олександре! Вдячні Вам за відгук! Щиро раді, що наш електросамокат Вам підійшов! Головне — дотримуйтесь правил безпеки при катанні!) Бажаємо приємних поїздок!
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Однозначно рекомендую! Раніше іздив на арендованих самокатах і вирішив взяти собі свій. Рівень комфорту в порівнянні з арендованними + 100. Скоріше за все через те, що є додатковий амортизатор на задньому колесі. Екран самоката можна міняти через додаток, це дуже прикольно. Мені самокат дуже сподобався!
Вітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашому електросамокату! Бажаємо приємних поїздок!
- Ігор Д***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Слабий акумулятор, при моїй вазі 82 кг, на швидкості 18-25 км/год , проїде максимум 16 км , в описі написано запас ходу 40км , це напевно для дитини яка важить 10 кг, і буде їхати зі швидкістю 5км/год
- Переваги:
- Зручна збірка
- Недоліки:
- Слабий акумулятор, маленький запас ходу