Відгуки покупців про Бездротові навушники TWS Hoco EW46 вкладиші dodge cat
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Колір: Yellow
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: BIG Cifra. Колір: Grey
Навушники гарні за свою ціну. Вже півроку працюють нормально.
- Недоліки:
- Відпадає з часом чохол з кришки й не тримається
- Надія Ж***Відгук від покупця. Продавець: happy & joy. Колір: White-Grey
Все сподобалось !Швидка відправа, навушники працююиь чудово ,підключились швидко
Магазин рекомендую- Переваги:
- Федорова Ю***Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Колір: Blue
Навушники чудові
- Переваги:
- Гарний звук, добре тримає заряд.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Колір: Grey
Якісні, красиві, дуже охайно зроблені навушники, заряд тримають довго. Дитина дуже задоволена!
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: happy & joy
Буд приємно здивований.
Ціна не відповідає якості.
Звучання і збірка дуже висока за таку ціну.- Переваги:
- Якісні, схожі на оригинал
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Dragon
Перестали працювати протягом 3х тижнів. Не приєднуються до телефону. Також намагалися доєднати до іншого телефону в точці. Також не рекомендую цей магазин. При зверненні менеджер неохоче відповідав на сповіщення та постійно доводилося нагадувати про себе.
Гарантії як такої нема, кируються тим, що 2тижні після отримання закінчилося іншу гарантію не надають. Хоча в інструкції прописаний термін гарантії від виробника рік- Переваги:
- Недоліки:
- Навушники одноразки.
- Продавець Dragon
Доброго дня. Дуже розчаровані що у Вас сталася така неприємна ситуація. Ми спілкувалися з вами в месенджері і вчасно в робочий час відповідали на ваші питання. Як ми Вам вже казали - Ви самі підтвердили що навушники працювали але потім, чомусь, по якіійсь невідомій причині перестали підключатися. В листі вкладиші виробника написано 12 місячна Обмежена гарантія. Це означає що ви можете звернутися до авторизованого сервісного центру хоко для безкоштовного ремонту(які включають лише заводський дефект). Але нажаль в Україні немає авторизованих сервісних центрів цієї компанії. Ми запропонували Вам звернутися в любий сервісний центр в вашому місті для діагностики. Нажаль ми не знаємо що спричинило поломку, в яких умовах використовувались навушники і що могло з ними статися. Так як Ви звернулися до нас на 21 день (7 отримали 28 написали нам вперше) Нажаль ми нічого не змогли вам запропонувати. Лише порекомендовали способи що могли Вам допомогти.
- катерина р***Відгук від покупця. Продавець: Dragon
гарні))
- Божена П***Відгук від покупця. Продавець: Dragon
Мені дуже подобається зовнішні гарно та мило а в середині аерпоциbob
- Переваги:
- Аерпотци
- Радченко В***Відгук від покупця. Продавець: BIG Cifra. Колір: Light Blue
Якісні навушники