- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Чудовий корм для собак у яких проблеми з печінкою.
- Переваги:
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Funny paws. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Товар чудовий. Свіжий. Собака їсть із задоволенням.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Якісний і свіжий
Купуємо саме цей корм, бо маємо проблему - пухлина печінки. Ветеринар приписав цей корм.
- Переваги:
- Спеціальний корм при проблемах печінки.
- Недоліки:
- Велика банка. Собака добре їсть при першому відкритті, потім відвертає і капризує.
Представник брендуДоброго дня!
Відкриті консерви потрібно зберігати в холодильну. Тому перед годуванням порцію варто підігріти до кімнатної температури або температури тіла тварини. Це можна зробити в мікрохвильовці, на паровій бані чи поставивши мисочку з кормом у теплу воду. Орієнтовна температура їжі має становити близько 30-37 градусів за Цельсієм.
- ВіккіВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Якісний товар. Лікує, та ще й смакує.)))
- Геннадий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Добре
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Чудово! Дякую. Песо задоволена!
- Недоліки:
- Трохи довго відправляли. Але списую це на новорічні свята
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Гарний корм, собака їсть із задоволенням
- Антоніна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Порадили у ветклініці для відновлення роботи печінки у собаки. Дуже добре ховати пігулки.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Всё как в описании
- Недоліки:
- Віккі П***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Є безкоштовна доставка. Від 10шт. Дякуємо
Наш пес вдячний, ну дуже дуже йому смакує ця лікувальна консерва))
- Переваги:
- Акція
- Недоліки:
- Не має безкоштовної доставки
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині. Нехай Вашому хвостатому смакує До наступних зустрічей
- Лідія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Що сказати про цей корм... Нам його прописав лікар, у собаки доброякісна пухлина печінки, і задля підтримання її функції необхідно їсти цей корм. Їли його 2 тижні, після цього як відрізало. Собака ладна морити себе голодом і підбирати непотріб на вулиці, але ці консерви їсти відмовляється. З терміном придатності все окей, до 23 року. Тепер собака їсть Savory, Клуб 4 Лапи, Optimeal - інакше кажучи все що завгодно, окрім цих консервів.
- Переваги:
- їли із задоволенням перші 2 тижні
- Недоліки:
- потім перестали їсти взагалі
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Йорк девочка, категорически отказывается его есть...
- Переваги:
- трудно сказать
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Мое отношение к этому корму изменилось,как и его качество.
В составе на первом месте рис и кукуруза,и в банке ее больше всего.
У собаки начались проблемы с кишечником,и с таким составом это не удивительно,перешли на Канадский холистик,цена немного выше но и качество заметно лучше.
Это корм и для здоровых собак не очень подходит,не то что для больных.- Переваги:
- Недоліки:
- состав,цена
- Ольга Г***
А на что перешли, если не секрет?
- Ольга К***
Oven-Baked
- ступак н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Корм понравился мои йорочки-привереди едят с удовольствием!
- Переваги:
- собаки едят
- Настя Д***
Я не навязываю своё мнение,но если вам этот корм не прописал диетолог,советую перейти на более хороший корм. К примеру Grandorf,Acana,Savory,Brit(если эти корма не подходят вашему питомцу,перейдите на другой хороший корм,посмотрите в интернете какие корма хорошие). Эти корма хоть и дороже,но все же лучше. У Royal Canin ужасный состав,там даже на первом месте рис,а не мясо.Также насколько я знаю там нет процентных соотношений,поэтому сколько там мяса,риса или чего то ещё,мы узнать не можем. В корме и лакомствах очень важно чтобы мясо было на 1 месте в составе.Мяса должно быть 40-50%,или даже больше,потому что собаки-это хищники,им нужно много мяса. Почему же мясо должно быть на 1 месте,в кормах и лакомствах все что стоит на 1 и 2 месте,этого в корме больше всего,соответственно в R.C. больше процентов риса,чем мяса.(возможно вы об этом уже знаете)
Я думаю,что вы это уже знаете,но все равно скажу-вы можете перейти на сбалансированное натуральное питание,но это все индивидуально,кому то оно подходит кому то нет,тоже самое и с кормом. Не нужно экономить на питании своей собаки,выбирайте хорошое питания вашим любимцам.Здоровья и удачи вам,и вашему питомцу.
У нас чих вес 1,7кг больная печень,гастрит,панкреатит,аллергия на очень много продуктов и кормов.Очень долго подбирали питание.
Врач посоветовал перейти на Hepatic ,пока все устраивает,были конечно срывы,но состояние собачки улучшилось.Банки хватает на 4 дня.Перекладываем в стекло,храним в холодильнике.Пробовали также из лечебного Gastro,к сожалению началась аллергия.- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- леся к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Сам по себе корм хороший, но я получила не слишком свежий (обычно покупаю в зоомагазинах, консистенция мягкого паштета, а этот, что получила с розетки, суховат, с трудом выковыривается из банки).
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
- Переваги:
- Собака після піроплазмоза вже місяць сидить на цьому кормі. Спочатку довелось годувати з руки ( вона привереда), але зараз їсть так, що аж в мене апетит прокидається)
- Недоліки:
- Довелось привчати
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
- Переваги:
- Прекрасный корм после отравления едим уже 2й месяц
- Недоліки:
- Natalia M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Хороший корм. Мій пекінес після піроплазмоза і гепатиту їсть з задоволенням. Хоча до їжі дуже перебірливий.
- Недоліки:
- Висока ціна
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
Еле уговариваем собачку поесть.
Видимо потому, что в составе курица, а он у нас не любит ее...
Врач прописал 3 месяца есть этот лечебный корм..будем мучаться дальше...
Очень неудобно, что большая банка, для маленьких собак теряется свежесть, т.к. наш чихухуа ест ее 5 дней- Переваги:
- Пахнет вкусно, сама не пробовала)
- Недоліки:
- Большая банка, нет расфасовки в меньшую упаковку
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
- Переваги:
- хороший корм,собака ест хорошо
- Недоліки:
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
С удовольствием едят Гастро этой же фирмы, а этот ни в какую. Пахнет хорошо, виден рис и мясное наполнение, но не хотят и все. Еле скормили купленное.
- Переваги:
- Запах, цвет нормальные
- Недоліки:
- Не едят
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 420 г
использовали как добавку для сухого корма Hepatic
- Переваги:
- собака ест с удовольствием, сразу реагирует на запах