- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтогарячий
Шинкує тоненько, леза гострі. Але метал занадто тоненький одразу зігнувся біля ручки. Нажаль вистачило на дві капустини.
- Переваги:
- Леза гострі
- Недоліки:
- Дуже м'який метал, зразу зігнувся біля рукоятки
- Продавець StarLight
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Водночас хочемо зазначити, що шинкорізка розрахована на стандартне використання без надмірного тиску, оскільки тонке лезо забезпечує саме акуратну та тонку нарізку.
Якщо під час використання виникла деформація біля ручки, це може свідчити про підвищене навантаження або індивідуальну особливість конкретного виробу.
На момент залишення відгуку товар був у межах гарантійного терміну (3 місяці), а також діяли 14 днів на обмін/повернення. У разі звернення ми могли б перевірити товар та запропонувати обмін або інше рішення.
Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у вирішенні подібних ситуацій.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Чудовий
- Інна Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтогарячий
Отримала ніж швидко, надійно запакований. Ніж саме такий, як хотіла. Дякую за гарний сервіс.
- Переваги:
- Швидко
- Евгений Ж***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Якість чудова, ніж гострий та ріже дуже добре!
- Інесса С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Ніж погнувся після кількох разів використання для нарізання капусти. Метал дуже м'який, якість ножа низька. Не рекомендую. Цікаво, чи можлива заміна товару на більш якісний?
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Низька якість, м'який метал леза ножа, який погнувся від капусти. Коли цей ніж призначений для її нарізання
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня! На товар №429553511 в Вас є повноцінна гарантія та термін обміну/повернення. Тобто можлива як відправка заміни замовленого товару, так і його повернення із подальшим поверненням грошей за замовлення. Наш менеджер вже надав Вам відповідну інформацію та ми в свою чергу очікуємо на інформацію від Вас задля повернення грошей.
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Користуюсь з задоволенням
- Переваги:
- Ніж -сокиру для шаткування капусти багатофункціональна з нержавіючої сталі Empire Green придбала вперше. До того користувалась теркою для шаткування капусти. Ніж зручний, леза гострі, товар якісний. Використовую також і для нарізання іншої городини
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Червоний
Добрий
- Продавець StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!