Відгуки покупців про Набір дитячого силіконового посуду секційна тарілка слинявчик тарілка для супу 2 ложки 2 вилки поїльник дитячий силіконовий посуд для першого прикорму на присосках колір пудровий

Оцінка користувачів 4.96/5
  • Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Блакитний

Фото занадто яскраві, наяву посуд тусклий. Замовляли блакитного кольору, а прийшов блідий блакитний
    Ложечка з виделкою з дерев'яними основами браковані, дерев'яна основа не ціла, надщерблена.
    Присутній специфічний запах резини. Надіюся він зникне після миття.

Недоліки:
    Надщерблені дерев'яні основи.
    • Продавець  CFB

Дякуємо вам за відгук! Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження та будемо раді, в разі потреби допомогти вирішити ситуацію

• Владислав А***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

У даного продавця була найнижча ціна на цей товар серед усіх онлайн маркетплейсів

Переваги:
    Гарна ціна, товар відповідає опису та фото
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  CFB

Щиро вдячні за відгук! Нехай покупка приносить тільки радість! До нових зустрічей!

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Пудровий

Посуд сподобався ,присоски добре тримаються ,колір відповідає фото ,чудовий набір для початку прикорму

Переваги:
    Якісний силікон
    • Продавець  CFB

Велике спасибі за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Будемо раді новим замовленням!

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

Хороший і зручний набір для початку прикорма. Всього висталило, додатково нічого не купувала крім формочок. Але пізніше краще все ж перейти на кераміку.

Переваги:
    Хороший набір для початку прикорма
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  CFB

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

Чудовий набір дитячого посуду! Якісний матеріал, легкий в обслуговуванні.
    Швидка доставка. Дякую!

• Ілона М***

Посуд якісний. Все дуже сподобалося

• Продавець  CFB

Дуже дякуємо вам за відгук та довіру до нашого магазину! Сподіваємося, що покупка і надалі буде вас радувати. Чекаємо на вас знову!

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Пудровий

Гарний посуд, відповідає фото, не тонкий. Все сподобалось.

Недоліки:
    Має трохи запах, але сподіваюсь пропаде, якщо посуд помити.
    • Продавець  CFB

Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо вам і малюку зручного та приємного користування

• Володимир О***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

дуже зручний та якісний набір .

• Юлія О***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

Посуд чудової якості, присоски добре тримаються на посуді, і зручний дизайн

Переваги:
    Якісний матеріал
    • Продавець  CFB

Дякуємо за відгук Дуже раді, що вам сподобалась якість посуду . Нехай користування приносить тільки задоволення

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Білий

Шикарний посуд! Дуже сподобався, якісний силікон, гладенький на дотик. Замовляла в суботу ввечері, у неділю вже відправили! Дякую, Валерія!

• Інна Ж***

Чудовий набір, гарна якість

• Вікторія К***

Якісний та стильний посуд. Рекомендую

• Продавець  CFB

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що вам сподобався посуд. Нехай користування приносить лише задоволення!

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Рожевий

Дуже гарний і якісний посуд)
    Продавець відписав дуже швидко і відправку зробили теж швидко.

• Продавець  CFB

Дякуємо вам за такий теплий відгук! Дуже приємно, що вам сподобався посуд та наш сервіс Працюємо для того, щоб кожне замовлення приносило лише позитивні враження! Будемо раді бачити вас знову

• Иванова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

Дуже швидко отримала набір. Якість чудова, ціна також! Менеджер дуже ввічлива.

Переваги:
    Якість,ціна!
    • Продавець  CFB

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені і якістю набору, і сервісом Користуйтеся із задоволенням, а ми завжди раді вашим новим замовленням!

• Юлія

Замовлення відправили дуже швидко
    Привітні консультанти і хороша якість товару. Дуже задоволена. Дякую! Гарних продажів!

Переваги:
    Швидка доставка і чудова якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  CFB

Щиро вдячні вам за залишений відгук! Раді, що ви залишилися задоволені співпрацею з нами Дякуємо за довіру та будемо раді новим замовленням!

• Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Блакитний

Це любов з першого погляду, колір, і великий плюс багато приборів, дитина буде в захваті. А мамі легше жити

• Продавець  CFB

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам важлива ваша думка. Будемо раді вашим новим покупкам!

• Анна Р***

Все дуже гарної якості !

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Блакитний

Чудовий набір! Добре миється та приємний на дотик

Дуже вдячні за Ваш відгук! Будемо раді вашим наступним замовленням

• Дарина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Сірий

Гарний посуд, якісний і без запаху. Рекомендую

• Продавець  CFB

Щиро дякуємо вам за відгук і довіру до нас! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені. Будемо раді вашим новим замовленням

• Натали Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Рожевий

Отримала посуд. Дуже якісний силікон. Я задоволена. Дякую!

• Продавець  CFB

Велике спасибі вам за відгук і довіру до нашого магазину!
      Дуже хочемо, щоб покупка дарувала лише приємні враження.

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

Якісний посуд,дуже хороша ціна.,я задоволена

• Продавець  CFB

Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам важливо знати, що наші товари приносять вам позитивні емоції.

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Сірий

Очень красивая посуда , запаха нет, есть присоски

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Рожевий

Все сподобалось! Швидка доставка, товар в гарній якості Консультанти приємні та уважні!

• Продавець  CFB

Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам важливо знати, що наші товари та сервіс приносять вам позитивні емоції.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

Набір супер, колір і якість дуже порадувала. І окреме дякую за швидку доставку!

• Продавець  CFB

Щиро дякуємо вам за відгук та довіру до нашого магазину! Гарного користування.

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Блакитний

Приємний на дотик, гарний колір)

• Продавець  CFB

Дуже дякуємо вам за відгук та довіру до нашого магазину! Раді, що покупка вас порадувала.

• Анна І***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Сірий

Гарна , досить цупкий та якісний матеріал , приємний в руках, рівні шви, зручна форма . За дуже гарну ціну !

Переваги:
    Гарна якість, ціна

• Марія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Рожевий

Набір посуду чудовий.. Не очікувала що за таку ціну отримаю такий чудовий набір та ще й з 9-ти предметів. Якість чудова.

• Продавець  CFB

Велике спасибі за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав Ваші очікування. Будемо раді новим замовленням!

• Катерина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Пудровий

Дуже гарний посуд повністю задоволенатакож замовляла тут ніблер та формочки чим також задоволена. Ще сподобалося спілкування з клієнтом, приємно, ще такі не траплялись

• Інна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

Набір купувала на подарунок, дуже сподобався, якісний, насичений колір.

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Рожевий

Чудовий набір посуду без стороннього запаху, багато предметів за прийнятною ціною і дешевше ніж в інших інста-магазинах

• Колаковская А***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Пудровий

Дуже якісний посуд. Немає стороннього запаху, гарний колір. За таку ціну, багато приладів.

Переваги:
    Якість

• Ганна Ш***

Рекомендую

• Продавець  CFB

Велике спасибі за ваш відгук!

• Аліна В***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

Стильний дизайн)Нам дуже подобається і у використанні і по якості

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Бежевий

Хороший набір, все як на фото. Продавець ввічливий, замовлення швидко відправили.

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Пудровий

Набір супер, ніжна якісь, красивий колір, дуже сподобалося, краще ніж очікувала

Переваги:
    Ціна, якість, швидкість доставки
    • Продавець  CFB

Щиро вдячні за відгук! Нехай покупка приносить тільки радість. До нових зустрічей!

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: CFB. Колір: Білий

Чудовий набір, придбала мармуровий , гарний колір, світлий ,майже як білий, як я і хотіла щоб контрастно виглядав колір їжі на тарілочці. Дуже задоволена покупкою, особливо зручно що в наборі дві пари ложечки і виделки, зроблених теж в твердішого силікону , які не пошкодять дитину