Відгуки покупців про Механічний велотренажер Atleto QN-B201 120х42х93 см з дисплеєм до 100 кг Червоний

Оцінка користувачів 4.07/5
  • Юрий Щ***

Отличный тренжёр

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Неь
  • Наталья К***

Ожидания оправдались
    По цене и качество
    Собрала быстро
    В принципе довольна

Переваги:
    Быстрая доставка
    Легкий, компактный
    Недоліки:
    В инструкции непонятно прорисован этап 2
  • Сніжана П***

все чудово.

Переваги:
    Швидка доставка,повний комплект
  • Сергиенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

На вид очень красивый велотренажер, рама устойчивая, сидушка удобная. Единственная проблема, что тросик не подсоединить одному человеку (не четыре руки), инструкция по этому вопросу плохо проработана.
    Очень быстрая доставка, надеюсь прослужит долго.

Переваги:
    Маленький, легкий
    Недоліки:
    Трудности с подсоединением тросика
  • Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Яка ціна - така якість .Болти на сидіння були браковані . Сидіння змогла зафіксувати за допомогою деталей , що знайшла вдома . Також один болт в передній частині бракований був , добре що тільки один , інші 4 тримають . Дуже низько навіть на максимальній висоті , по правилам сидіння має бути на певному рівні дивлячись на зріст людини . Крутіння педалей вперед ривками , хоча назад наче нормально . Напруга геть не працює , може не правильно з’єднала . Але в інструкції не вказано було як напругу з’єднати , лише що має бути мінімальною . Нарікань не маю , хоч і знаю за 18 років дуже добре різницю . Які гроші - такий товар . Підійде тільки щоб іноді трішки порухатись вдома , коли не має змоги в спортзал на сайкл сходити . Дякую за швидку доставку

Переваги:
    Швидко
    Недоліки:
    Є браковані деталі , педалі крутяться ривками
  • Эльдар
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Переваги:
    Повний комплект, відповідність товару, швидка доставка.
  • Дарья Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Як на мене, цей тренажер не підійде людям вище за 165 см.Він дуже маленький, і навіть при налаштуванні сидіння на максимальну висоту, я ледве можу правильно крутити педалі. Варто було б вказати цей важливий факт в опису товару.
    Також якість самого товару не дуже. По-перше, так собі працює пружина для налаштування сили оберту педалів, довелося трохи її підтягувати. По-друге, сварка основи була такою поганою, що готовий тренажер хитався, бо був нерівний. Теж довелося гнути трохи метал.
    Але ціна відповідає якості.

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Дешево не може бути якісно, нажаль
  • Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Звмовила цей тренажер, замовлення оформлене і доставлене швидко, але при збиранні була виявленна відсутність вимірювача швидкості, так як це мій перший тренажер, то при огляді ( у кур'єра НП 5 хв на кожного клієнта з їх слів)я цього не побачила, з продавцем зв'язатись не можу, так як лінія весь час зайнята, написала повідомлення, але який буде результат невідомо.

Переваги:
    Швидко доставили
    Недоліки:
    Не всі деталі
    • Продавець  BoBko

Доброго дня, з Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання.

• Виктория К***

Запчастину надіслали, питання вирішене, дякую!

• Лариса С***

Все чудово

Переваги:
    Швидко доставка

Норм

Проблему вирішено

Добрый день. Получили тренажёр. При его сборке обнаружили, что не хватает провода, который должен находится в стойке, для подключения компьютера. Что делать? Ждём ответа продавца. Пока оценка два.

Переваги:
    Пока не пробовали.
    Недоліки:
    Недоукомплектация.
    • Продавець  BoBko

Добрий день. Зв'язалися та довідправили деталь. Дякуємо за Ваш відгук

• Анна С***

Спасибо, продавец связался, прислал, проводок!

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Гарний тренажер. Зі своєю функцією справляється на Відмінно.

Переваги:
    Ціна/якість

• Андрей О***

посилання

Переваги:
    Работает , домашняя физ нагрузка
    Недоліки:
    Не мог соедить проводок нагрузки
    • Продавець  BoBko

Дякуємо за відеоогляд, приємного користування!

• Нар

Швидка відправка. Велотренажер зібрали, все добре. Дякую

• Криворучко А***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Дякую за тренажер. Передзвонили швидко, коректно відреагували на моє прохання передзвонити пізніше (на 2 дня (у мене змінились обставини і я не могла відразу підтвердити заявку на придбання; ситуація вирішилась через кілька днів ), передзвонили як я прохала, доставили швидко, вже почала тренуватись. Зібрала практично сама, але під чутливим керівництвом та контролем брата (який і сплатив за цей подарунок мені на День народження).

Переваги:
    Зібрати можно і самій, стильно виглядає, зручно тренуватись (мій зріст 177), фіксація на нозі педалей, в інструкції наведено не тільки як зібрати велотранажер, а й інструкція з виконання вправ розминки.
    Недоліки:
    Побажання: показання на дисплеї на укр. мові (но це не минус, просто побажання). Інших недоліків поки не знайшла.
    • Продавець  BoBko

Доброго дня, джякуємо за Ваш відгук, приємного користування !