- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Не рекомендую ,Пристали корм просроченный
Замовлення зроблене було 30.10.2025
Термін придатності був вказаний до 26.10.2025- Переваги:
- Недоліки:
- Викинуті кошти на вітер
- Саленко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Моїм собачкам дуже сподобався)
- Ядвига К***Відгук від покупця. Продавець: Onida. Вага 1 шт: 400 г
Хороший вкусный корм. Взяла на пробу взрослому корги. Зашло на ура, хотя он у меня балованый и консервы не очень любит. Корм не кусочками, это крупно молотый фарш. Баночка плотно набита до верху, без лишней воды и жира. Приятный запах и вкус ( сама попробовала ). Порцию умял за один подход и миску вылизал. Рекомендую и корм и продавца.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Дуже сподобався. Замовили ще
- Недоліки:
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Супер, цуценя їсть з заволенням, попадаючи цілі шматочки сердечок і печінки
- НаталіяПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Максу довподоби) я довго підбирала йому гарний раціон, цей корм вже коштуємо два з половиною місяця. Реакція на нього чудова, апетит теж.
- Сергій А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Це наш делікатес) цуцик з таким задоволенням їсть та чекає ще. Радує склад, що не намішано ніякої хімії, все натуральне та безпечне для малого.
- Марина П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Смачний і ситний корм для моєї собачки. Помітно, що дійсно натуральне м‘ясо не має неприємного консервного запаху.
- Переваги:
- склад, ціна