Відгуки покупців про Точилка для ножів ручна міні-точилка точило-брелок кишенькова Kayfovo TO- 1 Green

Оцінка користувачів 4.84/5
  • Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Дякую Розетці і продавцю, все добре! Доставка швидка, точила гарні за адекватну ціну.

Переваги:
    Все добре

• Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Переваги:
    Все добре

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Хороша точилка, не займає багато місця, легка

• Денис Г***

Нормуль

• Софія П***

Точилка чудова і зручна

Переваги:
    Займає мало місця
    • Продавець  Lemeshop

• Юрій П***

0 !

Переваги:
    Недоліки:
    Не точе
  • Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Червоний

Точит хорошо но держать во время заточки не удобно, для женщин не рекомендую.

• Хижинский А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Червоний

Удобное правило для ножей. Как туристический вариант. Быстрая отправка продавцом.

Переваги:
    Компактное и лёгкое.
    • Продавець  Lemeshop

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Свою функцію виконує!Відповідає зображенню!

• Олександр Р***

Заточує добре.

Переваги:
    Компактна

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Червоний

Дуже добре точиться ніж, все супер

Переваги:
    Маленька

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Отличная вещь. Я не знаю как с нуля точить. Но для подтягивания супер

Переваги:
    Удобно
    • Продавець  Lemeshop

• Ігор Т***

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Точилка компактна та легенька. Тягати з собою в рюкзаку зручно. Ножі заточує добре.Дуже товсті леза ножів не пролізуть ,але для звичайного побутового ножичка норм

• Аліса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Не знаю скільки проживе, але таких гострих ножів за життя не бачила, аж порізала пальці через необережність бо не очікувала такої гостроти

Переваги:
    Ідеально точить
    Недоліки:
    Для мене незручний
    • Продавець  Lemeshop

• Макс
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Точилка гарна!Але при першому використанні тріснуло одне з керамічних точил,зламалося воно від браку чи я щось не так зробив стверджувати не можу та і не буду! інша сторона для грубої заточки без питань все чудово! Повідомивши продавцю про прикрий випадок з точилкою Продавець відразу відповів і сказав що відправлять нову БЕЗКОШТОВНО і вже на наступний день відправили мені нову точилку.ПРОДАВЦЯ РЕКОМЕНДУЮ!

Переваги:
    Ціна.Продавець. Гарна точилка.Добре виконує свої функції.Обслуговування!

• Олексій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Чудово точить,але коли лезо товще ніж 2мм,треба прилаштуватися.

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Вже казав,ну ще високовуглецеву сталь точить не дуже.
    • Продавець  Lemeshop

• Степан Р***

• Денис Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Дуже гарний допоміжний інструмент. Можна сказати " доглядовий". Не знаю чи може загострити тупе, але як гостре трохи спрацювалося то поправить швидко зручно та справно

Переваги:
    Править
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Евгеній Д***

Дуже добре справляється.
    Вартує кожної гривні

Переваги:
    Якість Ціна
    Недоліки:
    Треба правильно вибрати кут заточування але в цілому класна
    • Продавець  Lemeshop

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Зелений

Товар на свої кошти не поганий. Точить не зовсім тупі ножі. В поході, або ж військовому, як я, в полі, окопі, і взагалі як підправка гостроти леза- непоганий варіант.

Переваги:
    Компактність, ціна
    Недоліки:
    Як на мене, могли б військовим безкоштовно віддавати.
    • Продавець  Lemeshop

• юрий с***

вроде точит неплохо

Переваги:
    рабочая тема
    Недоліки:
    цена
    • Продавець  Lemeshop

• Георгій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Та наче хороша точилка. Правда, лише пару разів поки використовував.

Переваги:
    Дешево.
    Недоліки:
    Не платить мені комуналку.
    • Продавець  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Павло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Класна точилка за невеликі гроші. Свої функції виконує. Отримав швидко, покупкою задоволений!

Переваги:
    Добре виконує свої функції. Ціна.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Зелений

Все супер. Дуже легко та швидко точить ножі

• Тарас Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Зелений

Гарний товар, швидко доставили. Рекомендую!

• Ігор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Зелений

Супер товар. Дуже зручна та маленька точилка, добре, що не займає багато місця в столі. Всі ножі вдома гострі, як нові.

• Таня Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Зелений

Прикольна точилка. Добре справляється з кухонними ножами.

• Виктория Б***

Отличная мини-точилка!

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Зелений

Дуже класна маленька точилка. Зручна та якісна

• дарина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Зелений

Чудова точилка, гарно справляється з точкою.

• Андрій К***

Варта своїх грошей

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Просто супер! Куди зручніше ніж точити спеціальним камнем, не потрібно багато зусиль та вмінь. Компактно, можна взяти з собою куди завгодно.

Переваги:
    Маленьке, добре точить
    Недоліки:
    Їх немає
    • Продавець  Lemeshop

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Точилка з мінімальними розмірами, свою роботу робить добре. Рекомендую

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Гарний товар, дуже задоволена. Дякую!

Переваги:
    Маленька та зручна

• Данило
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Точилка хороша. Керамічна сторона доволі ніжна, багато зусиль не треба прикладати, а то як у мене може тріснути.

Переваги:
    Компактна, добре виконує свої функції
    • Продавець  Lemeshop