Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Сухий корм Goodfriend для дорослих собак з яловичиною 20 кг

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Відгуки про товар продавця COMPETS
  • Посторонка М***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Корм жахливий, ніби з паперу... Собака їв його але через пару тижнів після його споживання пес почав втрачати вагу. Не рекомендую!!!

• Продавець  COMPETS

Доброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук. На жаль, кожен собака унікальний, і не всі корми підходять всім тваринам однаково. Якщо цей корм не підійшов Вашому улюбленцю, ми готові допомогти підібрати інший раціон, який краще відповідає його потребам. Рекомендуємо також проконсультуватися з ветеринаром для точного підбору харчування.

• Альона Д***

Собаки дорослі їдять це добре

• Денис Л***

Корм приїхал в умовлені з продавцем строки з бескоштовною доставкою на Нову Пошту, гарний бонус)

Переваги:
    Чудовий корм за свої гроші
  • Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Нормальный корм,сейчас жарко следовательно плохо есть ,похолодает посмотрим изменится ли отношения

Переваги:
    Цена,качество
  • Оксана Г***

Задоволена я і мої собачки)))
    Вони ласують залюбки. А я задоволена роботою продавця.Швидко та оперативно.Рекомендую!!!

Переваги:
    Швидко і смачно)
  • Сергій Б***

Все прийшло як в описі

Переваги:
    Все гарно
  • Оксана

Дякую, замовлення швидко безкоштовно доставили в поштомат

• Павлюк Е***

Собакам дуже до вподоби.

• Олександр Г***

Собака їсть із задоволенням.

• Микола З***

Все супер!

• Елизавета К***

Наши двортерьеры едят с удовольствием .

• Сергей Л***

Все супер! У вас новый постоянный клиент. Корм на свою стоимость просто класс , питомец очень доволен.

• Ольга А***

Корм хороший,цена ещё лучше
    Продавец быстро выходит на связь,оперативно отправляют посылку. Всем довольна

Переваги:
    Цена,качество
  • Людимила М***

Мій алабай їсть корм з задоволенням. Доставка швидка. Рекомендую.

• Сергей

Без замечаний выполнено в срок!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

На підприємстві живе велика стая собак, два тижня як перейшли на цій корм, добре всі їдять цей корм.

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Все швидко відправили, ціна на корм чудова, але мої дворові собаки не дуже хочуть корм їсти.

• Жанна К***

Хороший корм,собака їсть з рідким в перемішку із задоволенням.

• Виталий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Все добре

• Лариса Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Хороший корм

• Продавець  PE-LP

• Борис Ф***

Відмінний.

Недоліки:
    Немає недоліків
  • Сюзанна Т***

Собака їсть вже майже рік цей корм, доставка швидка, запакований добре

Переваги:
    Ціна, швидка доставка
  • Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Вже вдруге замовляємо цей корм у цього продавця,наші собані їдять хорошо. Замовлення доставили швидко.

• Продавець  Little Paws Market

• Ганна К***

Замовлення приїхало швидко,нашім собацям подобається.

• Игорь Х***

Прийшло вчасно. Дав на пробу жменю. Собаня їсть добре. Дякую

• Александр Г***

Відмінний корм собаки, їдять добре.

Переваги:
    Недорогий.
  • Наталія П***

Можливо комусь підходить,а моєму собаці не підійшов. Зовсім не хоче їсти

• Марина

Собака їсть нормально. Дякую за доставку)

• Таня К***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Хороший корм, за такий бюджет

Переваги:
    Ціна, собака їсть фщ задоволенням
  • Сергій О***

Німецька овчарка, їсть добре, вистачає десь на місяць годування.

• Надія Д***

Дякую, собака їсть добре

Переваги:
    Недоліки:
    Покі немає
  • Тетяна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 2. Вага 1 шт: 10 кг

Замовляю вже не перший раз, від корму жодна собака не відмовилась.

• Ірина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Собаки (у меня 3 больших) ели с небольшой охотой, потом вообще потеряли интерес. Ели просто потому, чтобы хоть что-то. От корма за 2 месяца похудели. Больше не покупаю.

Переваги:
    Невысокая цена
    Недоліки:
    Собаки похудели, думаю, его энергетическая ценность низкая
  • Валерия Н***

Приємно пахне,моя канекорсо залюбки їсть.

• Рудольф О***
    Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Все хорошо

• Андрей А***

Не первый раз беру этот корм, собачке нравиться!