- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Сама іграшка гарна, але ось цей її дуже різкий та гучний звук з вібрацією лякає дитину, не хоче з ним купатися
- Переваги:
- Працює справно, гарний фонтанчик
- Недоліки:
- Звук та вібрації
- Євген Х***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Не вимикається поки не достанеш батарейки
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Іграшка не працює, дуже сумно
- Діана А***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Не працює фонтан. Продавець з данним питанням навіть не відповідає.
- Продавець Meolpotamia
Доброго дня! Ви написали дві з половиною години назад, на ваше питання ще не надали відповідь да і не встигли ще дати відповідь і ви вже пишете що ми з вами не зв'язались! Якщо вам попався брак то не проблема поміняти!
- Діана А***
Як про проблему вам написали то ви не відповідали 3 години, зате як залишили відгук то ви зателефонували через 15 хвилин. Оце дивина
- Продавець Meolpotamia
Дивина в тому що коли ми вам не відповідали тоді і не було можливості,ми вам це пояснили у телефонаній розмові,що людина яка могла дати відповідь на той час не могла цього зробити бо попала у лікарню і ми вам це говорили ,в ви з свого боку,даже слухати про це не хотіли і вам байдуже було на те що трапилося! А коли ви залишили відгук , якраз тоді ми і збиралися надати і відповідь на запитання,бо була можливість І після того як побачили що ви ще залишили відгук! Хоча ми вам дзвонили і пояснювали ситуацію Так ви все одно не захотіли нас слухати,то у вас немає часу і тому подібне, Дивина в тому що ви написали про нас оману! Дивина в тому що вам просто треба було дочекатись відповіді! І дивина в тому що просто відповідь Ви получили А ми залишились поганими! Ось і вся дивина в тому що Ви даже не захотіли щоб ми вам поміняли товар і сказали Хай залишаються відгук негативний,і хоча у моїх дітей таких два кита і вони користуються і товар хороший! Якщо вам попався брак,ми завжди готові вийти на зустріч і вирішити проблему! Дуже прикро що ви не захотіли нас зрозуміти і вислухати і вирішили написати про нас негативні емоції не дочекавшись відповіді ! Гарного вам дня і бережіть себе!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Ідея іграшки класна. Малі в захваті, фонтан порядний, вибиває за борти ванни. Але є нюанс що кит не вимикається поки не висохне, просто протерти не достатньо. Доводиться виймати батарейки. Також зборка на трієчку, пошкодували клею, трохи є води в самому корпусі яку ніяк не вилити бо корпус мав би бути герметичним. Є ще питання щодо металевої кульки яка бовтається всередині, то так задумано?
- Переваги:
- Гарний фонтан, добре тримає заряд
- Недоліки:
- Не вимикається
- Алина В***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Спасибо большое,игрушка хорошая,отправили быстро!