Відгуки покупців про Картина за номерами 60*50 см Повітряне Дерево Орігамі LW 727
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
Получила истинное удовольствие от работы. Картина привнесла гармонию в этот мир.
- Переваги:
- Сюжет, краски, разметка, холст - порадовало все.
- Недоліки:
- Не заметила
- Інеса К***Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
Картина відповідає за кольорами. Гарна. Всі краски гарної якості, крім двох, в фіолетово- бардових тонах, вони занадто рідкі і іншої якості, тому їх треба наносити у 3 прошарки,як мінімум. Швидко малюється. Багато роботи тільки з листям дерева. Мені дуже сподобалося
- Переваги:
- Гарно промальовані номери, насичена фарба
- Недоліки:
- Два кольори поганої якості фарба
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
Картина гарна, але зовсім інші кольори. Також деякі фарби були не зовсім свіжі, додавання води врятувало ситуацію.
Сам холст гарної якості, цифри добре видно та вони не затираються від руки у процесі малювання.- Переваги:
- Гарний сюжет
- Недоліки:
- Відрізняються кольори
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
Гарна картина така як на зображенні
- Александра Д***Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
Чудова картина.
- Переваги:
- Зі мною швидко зв'язалася менеджерка,не дивлячись на те,що я замовила не в робочий час.Отримала замовлення доволі швидко. Сам холст гарної якості, оброблений. Загалом картиною я задоволена,дякую продавцеві.
- Недоліки:
- Але є один недолік- колір 15,16,17,18 та світлі відтінки доволі плешиві та їх потрібно наносити в декілька шарів,але мені фарби вистачило.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
Хочу добавить фотографию того, что получилось.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
Не не хватило краски №18 темно-фиолетовой. Я закрасила верхний фрагмент и несколько мелких фрагментов. Красила плотным слоем, чтобы не было видно разводов, но в нижней половине картины остался довольно большой кусок, который нужно было закрасить, а краска закончилась. удивлена. почему производитель не подумал об этом, неужели изделия не тестируются? Некоторые краски ложатся не равномерно, плохо покрывают холст, поэтому приходится красить два- три слоя. Можно было приложить и второй контейнер к часто используемым краской. в других наборах это частая практика. Так что приходится идти в магазин и докупать краску, а потом мучаться со смешиванием красок, чтобы хоть как то приблизиться к нужному оттенку. И краска в магазине матовая, то есть на лак еще придется потратится.
- Переваги:
- Сюжет, красивые оттенки красок.
- Недоліки:
- Не хватило краски
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
Продавець зв'язався швидко. Відправили вчасно.
- Андрей Ж***Відгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Simula. Розмір картини: 40 x 50
Советую любителям картин по номерам купить себе отдельной хороший набор кисточек.
- Переваги:
- Картина очень похожа на то что указанно на изображении
- Недоліки:
- Кисточки очень быстро изнашиваются