Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Розвиваюча іграшка деревʼяний пазл вкладиш для дітей VMHouse Морские обитатели 12 деталей настільна гра пазли Монтессорі головоломка розовый с голубым (0084-0005)

Оцінка користувачів 5/5
  • Віта

Дуже гарна,яскрава іграшка. Дитина грається з 8 місяців

Переваги:
    Дуже гарна, яскрава іграшка. Дитина грається з 8 місяців
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо, Віта!

Дякуємо за відгук. Добре, що іграшка сподобалася Вашій дитині та зацікавила її з раннього віку.

Дерев'яний пазл «Морські мешканці» поєднує гру та розвиток у природний для малюка спосіб. Під час підбору фігурок до відповідних місць дитина тренує дрібну моторику, координацію рухів і вчиться співвідносити форми та розміри. Такі навички є важливою основою для подальшого розвитку мовлення, пам'яті та логічного мислення.

Яскраві кольори та зображення морських мешканців допомагають знайомитися з навколишнім світом, розвивати увагу та цікавість до нових знань. Завдяки натуральному дереву, гладко відшліфованим деталям і безпечним фарбам іграшка приємна на дотик та розрахована на тривале використання.

Окрім класичного складання пазла, дитина може використовувати фігурки для власних сюжетних ігор, вигадувати історії про морських мешканців і розвивати фантазію. Саме тому такі розвиваючі іграшки залишаються цікавими протягом тривалого часу та допомагають урізноманітнити щоденне дозвілля.

Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами: посилання

• Інна К***

Дитина грається з задоволенням

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Гарна іграшка, дитині сподобалось складати)

• Ірина

Іграшка гарної якості

• Тіна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Кольори дуже насичені та яскраві, пазли цікаві.

Переваги:
    ціна, якість, обслуговування
    Недоліки:
  • Анастасія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Нам сподобались пазли. Приємні на дотик, хороша якість. Ніяких нюансів.

• Вадим Ч***

Дуже гарні пазли

• Продавець  VM HOUSE

Шановний Вадиме, вітаємо Вас!

Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобалася Розвиваюча іграшка-пазли вкладиш «Морські обитателі» від VMHouse. Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка допомагає дітям розвиватися через гру, і раді, що ця головоломка відповідає Вашим очікуванням.

Запрошуємо Вас ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів за посиланням: посилання. Впевнені, що Ви знайдете ще більше цікавих і корисних іграшок для розвитку дитини.

Чекаємо на нові замовлення і будемо раді бачити Вас знову!

З повагою, команда VMHouse