Відгуки покупців про Класичний скейт Канада натуральне дерево скейтборд Canada Канадський клен трюковий
- гашишВідгук від покупця. Продавець: YOKKO
хороший скейт, берите, катаю на нем уже 5 дней
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: YOKKO
+++
- Переваги:
- Швидко, все є, все працює. Співвідношення ціна-якість супер. Дитина задоволена.
- Лакурина Т***Відгук від покупця. Продавець: YOKKO
Дуже якісний! Дитина задоволена
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
- Немоє
- Вероника З***Відгук від покупця. Продавець: YOKKO
хорошо
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: YOKKO
Чудовий скейт. Посилку отримали вчасно. Катаємось з задоволенням.
- Переваги:
- Якість відповідає заявленій.
- раміна ч***Відгук від покупця. Продавець: YOKKO
все приехало в отличном состоянии!!! катаемся с удовольствием!;)
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: YOKKO
Скейт прийшов вчасно, продавець звязався швидко, якість обслуговування хороша. Дякую!
- Переваги:
- Товат як в описі, якісний, гарний на вигляд, все в наявності.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Уляна Ш***Відгук від покупця. Продавець: YOKKO
Замовляла дитині на день народження. Товар прийшов інший ніж на фото. На фото скейт в чорному кольорі,а по факту прислали інший з надписом. Потрібен був саме чорний без будь яких малюнків і написів, Саме такий як зазначений продавцем на фото. Так як дитина цього не любе. Також товар прийшов розібраний. Про що ніде не повідомляється. Я як жінка в якої немає навіть інструментів зібрати його не можу.
День народження зіпсоване. Дитина без подарунка. Я навіть інший скейт не встигаю купити!
Як повернути товар?- Переваги:
- Не виявила
- Недоліки:
- Інший товар ніж на фото. Розібраний.
- Кіткк
Взагалі то в описі було написано, що товар прийде розібраним і тут немає провини продавця
І на фото не було повністю чорного покриття та був підпис бренду
Мені шкода, що у вас сталась така досить неприємна ситуація, але в наступний раз читайте уважніше та не буде ніяких проблем)
І ні я не продавець, а лише читала відгуки
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: YOKKO
Класна якісна дошка. Катає просто супер, слухняний в керуванні. Топ за свої гроші. Спочатку колеса важко крутилися, зателефонував продавцю. Сказали роз'їздити. І дійсно за годину катання все стало ідеально працювати.
- Переваги:
- якість, ціна, управляємість
- Недоліки:
- тільки плюси
- Максим П***
Можна дізнатися, як зараз ваш скейтборд та чи радите ви його іншим?