- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Smart click
Все работает! и вайфай, и блютуз. Скорость по вайфай 650-850 мб. Гигабитный интернет. Подключил к pce x1! На pce x8 адептер не определился.
- Переваги:
- Высокая скорость,стабильный пинг,не отваливается вайфай.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Smart click
Не працює в Pсi-e x1, в 2 порта спробував ніяк. В х16 працює, можливо це у мене, не знаю. Материнка MSI B450 GAMING PLUS MAX.
- Переваги:
- Висока швидкість. Через одну кімнату взагалі ніякої різниці, в швидкості в порівнянні з кабелем.
- Паша Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart click
Сподобалась підтримка спеціаліста по встановленю. Мені ця допомога виявилась не потрібною, але її наявність говорить про те що продавець впевнений в своєму товару і готовий допомогти клієнту
У мене роутер пітримує WiFi 6, на одному спідтесті показало десь 430 Мб/с, а на іншому 850 Мб/с, що й було на інших швидких пристроях. Тобто тут швидкість уперлася в саму швидкість сервера з яким я тестував, але я точно знаю що з роутером швидкість 800+ Мб/с гарантована, а далі залежить все від серверів з якими ви взаємодієте- Переваги:
- WiFi 6, зразу запустився, підтримка
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Smart click
Купую вдруге конкретно цей товар і у цього продавця. Попередній пк продав разом з ним. Працює відмінно, люблю користувати бездротовими навушниками, підключаються без проблем. Вайфай також працює чудово. Як 5г так і 2.4г.
Можу рекомендувати. Драйвера здається стали самі. - Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Smart click
Поставив нові драйвера і все літає, пінг мінімальний
- Переваги:
- Стабільний пінг, хоча роутер знаходиться далеченько
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Smart click
У кого не проацює, можливо конфлікт заліза.
Можливо необхідно встановити драйвер.
Що маю я.
Теперь в ПК маю Bluetooth, по якому з'єдную всі пристрої Bluetooth, та Wi-Fi
Швидківть по Wi-Fi, звісно меньша ніж по дроту, але не забувайте, що в інтернеті немає ресурсів, які б працювали швидше 100мБ. Тож, різниці у роботі по кабелю та по Wi-Fi, відчути не можливо.- Переваги:
- Не потрібен мережевий дрот.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Smart click
Купив його, інтернет стабільний, тільки відключається кожні 5 хв, незнаю чому