- Брацюк О***Відгук від покупця. Продавець: Pets Favorite. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Всім у кого в собак тіло покривається корками (екземою)від звичайного корму,рекомендую (звичайно якщо корки перевірені ветлікарем і дійсно від харчування)
- Переваги:
- Відмінний корм для собак з алергією
- Недоліки:
- Висока ціна
- Family P***
Олю, дуже вдячнi Вам за вiдгук, дуже професiйно i разом з тим - просто та чiтко, завдяки таким вiдгукам iншим покупцям набагато легше обирати. Дуже вдячнi!
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Идеальный корм для спаниеля
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 11 кг
Єдиний корм від якого наш старенький спанієль не має алергії
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4.5 кг
Чудовий корм! Наша француженка привереда їсть його із задоволенням вже майже рік. Перестали сльозитисть оченятка, немає пуків та навіть немає згадки про алергію! Хоча, коли їли Monge все це було Всім рекомендую цей чудовий корм!
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: lucky tail
- Переваги:
- Якісний товар. Швидка відправка.
- Недоліки:
- --
- Мария В***Відгук від покупця. Продавець: lucky tail
Якісний корм
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4.5 кг
2 місяці тому перевела собаку з дешевшого на цей корм - я задоволена. За цей час нормалізувалися випорожнення і перестали закисати очі. Візуально шерсть стала блискучіша.
- Самир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4.5 кг
Покупал для своего французского бульдога с пищевой аллергией. Корм отличный, малыш его очень любит. Кушает с удовольствием, вес набирает. Перевёл питомца на этот корм, после продолжительных проблем со стулом. Перевёл резко , сразу начал давать новый корм без предварительных подмешиваний. Воспринял хорошо и мы решили остаться на этом питании. Хотя написано что корм для взрослых собак, бульдогу 7 месяцев и заходит ему этот корм отлично.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4.5 кг
Прийшов до смаку дуже вередливій самоїдисі, яка мала алергічні проблеми раніше. Їсть вже 10 місяців цей корм, не набридає)) капсули середнього розміру, приємного запаху. будемо брати й надалі
- Переваги:
- добре смакує, не викликає алергії, чудовий склад
- Недоліки:
- нема
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 11 кг
Якщо та харчова алергія так дістала вас і вашого псяку, і вже не знаєте як з нею боротися і з тими супутнім "приємностями" - наслідками алергічного впливу, купіть цього корму для своєї собані і почніть жити як нормальні люди) . Купуємо для франц.бульдожки, назвичайно алергічної капризулі. За рекомендацією ветеринара. З доставкою проблем немає + ваші й собачі нерви в нормі
- Переваги:
- Гіпоалергенний, травна система собаки добре реагує, ніяких відрижок і пердунів ( є з чим порівняти, до речі, це перший корм після якого собака не "травить" всіх навколо)
- Недоліки:
- відсутні
- ЛЮДМИЛАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4.5 кг
Чудовий корм!
Доброго дня ! Вдячні, за Ваш вибір і високу оцінку якості нашої продукції !
Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- Тагиева С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Отличный корм, если собака страдает пищевой аллергией
У меня такса, взрослая, уже как года 2 страдаем аллергией, долго выясняли, на что именно такая реакция, чесалась до ран.
Этот корм очень понравился, ест его хорошо, шерсть блестящая стала, вообще не чешется, и не поправляется, а также никаких проблем с желудком
Очень довольна и я и собака ))- Переваги:
- Одни плюсы
- Недоліки:
Благодарим, за Ваш выбор и высокую оценку качества нашей продукции !
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм приємно пахне, собака їсть.
Про те чи викликає алергію чи ні важко сказати- Переваги:
- Смачний раз пес їсть
Доброго дня ! Вдячні, за Ваш вибір і високу оцінку якості нашої продукції !
Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- Александра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4.5 кг
Подходит идеально для мопсика.
- Переваги:
- Гипоаллергенный.
Благодарим, за Ваш выбор и высокую оценку качества нашей продукции !
- Иваскевич О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг
Хороший корм , перешли после дорогого Acana этот ест с удовольствием , шерсть стала блестящей и чёрной , собака в хорошей кондиции . Покупали для цвергшнауцера .
- Переваги:
- Не дорогой
- Vedm I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.72 кг
Перепробывали много кормов, от всех был дисбактериоз,даже на лечебные корма. А этот без злаков пошёл на ура нашей китайской хохлатой.
- Переваги:
- Цена. Качество.
- Анна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг
Отличный корм! Бульдожку подошёл идеально. Запах терпимый
- Переваги:
- Цена/качество
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг
Собака ест с удовольствием, по составу на первом месте картошка, в названии надо писать с картошкой и вкусом утки
- Переваги:
- Не дорогой
- Недоліки:
- Состав не из лучших
- KseniiaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 12 кг
Корм подходит моей собаке, порода - мопс, размер гранул идеальный. А состав конечно не самый лучший, но нормальный, аллергия не проявляется.
- Переваги:
- Подходит моей собаке, маленькие гранулы.
- Недоліки:
- Дорого, нерегулярные поставки
- Валентина К***Продавець: lucky tail
Корм посоветовал ветврач. Мопс. Проблем с кожей нет. Вес держим в норме.
- АллаПродавець: Rozetka. Вага 1 шт: 350 г
Производитель утверждает, что корм создан специально для собак с чувствительным пищеварением, или пищевой аллергией. Да, корм стоит дорого,но достойной альтернативы для питания своей собаки, я найти не смогла. Вот так мы нашли отличный корм. Не жирный, он не жирный, хорошо усваивается.
- ВладимирПродавець: Rozetka. Вага 1 шт: 12 кг
Несколько месяцев назад собака начал жутко чесаться так продолжалось примерно неделю. Ветеринар сказал что это аллергия посоветовал купить 1st Choice Утка-Картошка. Примерно через две недели все прошло. Корм ест хорошо, не чешется
- шарпей Т***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг
Мне 4 года ,подкожный клещ неизлечимый и на его фоне время от времени грибок,постоянно лечимся ,от готовой пищи аллергия,особенно на белковую пищу, и с кормами была проблема,многое перепробовали,дольше всего были на Пурина ПроПлан Лосось с рисом, но когда 2 месяца назад перешел на 1st Choice со вкусом утки и картошки ,то с полной ответственностью могу заявить - он пока лучший, никаких покраснений, расчесов, шерсть стала гуще, а я спокойнее и толще :) Рекомендую!
- Переваги:
- Отличный
- Недоліки:
- Хотелось бы подешевле
- ИринаПродавець: Rozetka. Вага 1 шт: 12 кг
Отличный корм! Для аллергиков то что нужно: диетическое мясо утки,а так же отсутствие злаков сводит возможность проявления аллергических реакций к минимуму.На этом корме я забыла что такое расстройства,рвота,сыпь и прочие "прелести" у собаки.Кушаем его уже четвертый год-всё стабильно!