Відгуки покупців про Сухий корм Good Friend Сухий корм для собак зі смаком яловичини 20 кг (729100)
Є в наявності
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
На підприємстві живе велика стая собак, два тижня як перейшли на цій корм, добре всі їдять цей корм.
- Переваги:
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Відмінний корм собаки, їдять добре.
- Переваги:
- Недорогий.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Собака їсть нормально. Дякую за доставку)
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Вже не перший раз замовляю увас, дякую за швидку доставку,собачки подобається корм.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
- Недоліки:
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Дякую. Все гаразд.Пес вівчарка їсть добре
- МілаВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Супер, доставили швидко!
Собакерен корм сподобався
Щиро дякую - Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
собака їсть , поки що все чудово ))
- Переваги:
- безкоштовна доставка аж до дому
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
В мене дві собаки одній підійшов на ура іншій були проблеми з травленням від нього. Тому одна собака швидко на нього перейшла інша дуже повільно переходила. Але це індивідуальні особливості самих тварин. Зараз все норм в обох собак.
- Переваги:
- Корм крупний, зручно з ним дресирувати собаку. Швидко відправили.
- Недоліки:
- Потрібно враховувати особлтвості самої тварини і при переході на цей корм вводити повільно.
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Задоволена
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Непогано пес їсть ціна приємна
- Тетяна Щ***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака задоволена, кіт трошки підворовує, тому вважаю що все добре
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Хороший корм
- Недоліки:
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
- Недоліки:
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Наче норм .
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все хорошо
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Спасибо всей команде. Приятно работать.
- Переваги:
- Быстрое оформление. Лояльность продавцов. Человеческое отношение.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Я виправляю відгук. Я написала продавцю про проблему з кормом. Відправила назад, мені прислали нормальний корм, не пошкоджену пачку. Дякую.
Безумовно, було б краще, що перед відправкою перевіряли пачки та не було таких ситуацій. Але то що продавець виправили свою помилку заслуговую на 5 зірок. - Елена В***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Вислали пошкоджений пакет. Скоріш за все в пакет потрапила волога. Пакет не відкривала, але на дотик знизу корм як каміння. Що з цим кормом робити зараз? Купувала для безпритульних, але навіть тепер не знаю давати чи ні, щоб не потруїти тварин.
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Добрий день!
Нам дуже важлива думка клієнтів.
Ми врахуємо зауваження і наш менеджер сконтактує з Вами для найшвидшого вирішення ситуації.
Дякуємо за зворотній зв‘язок!
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки крутят носами и есть его не хотят
- Переваги:
- Пока не видно
- Недоліки:
- Аппетит у собак не вызывает
- Іванна К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Все добре.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все як в описі
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Поки немає
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Купляв у цього продавця неодноразово. Мої друзяки їдять.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їдять погано
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Little Paws Market
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що корм не припав до смаку вашим собакам. У кожного улюбленця свої вподобання, тому радимо вводити новий корм поступово та враховувати індивідуальні особливості тварини. Раді, що ви відзначили швидку доставку. Сподіваємося, наступний вибір буде більш вдалим для ваших хвостатих друзів!
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Сухий корм нашому чотирилапому другу дуже сподобався , з іншими кормами були проблеми .
- Переваги:
- Все добре .
- Продавець PE-LP
Дякуємо за відгук)
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Пес корм їсть. Живий-здоровий. То вже є добре.
Щиро дякуєм за відгук!
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм відверто сухий,собака їсть не дуже хоче,на кожний день не підійде (стаф)
- Переваги:
- Великий мішок 20кг ціна
- Недоліки:
- Сухий
- Продавець Little Paws Market
Дякуємо, що поділилися своєю думкою .Розуміємо, що кожна собака має свої смакові вподобання, особливо. Нам шкода, що вашому улюбленцю корм не припав до смаку. Сподіваємося, наступний вибір буде більш вдалим для вашого песика
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм отличный буду заказывать и РЕКОМЕНДУЮ!
- Переваги:
- Качество
Дякуємо за відгук)
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Мой отзыв больше не к самому корму по качеству,а тому что ехал дней 10 с момента заказа(понимаю можно списать на прилеты,логистику)приехал не в полном объеме,порванный мешок и без преувеличения килограмма три посеяно по пути!!если честно еслиб у собаки было бы что жрать не забиралбы эту недопосылку;))
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собакам подобається.Ціна супер.
Дякуємо за відгук)
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Економ варіант. Собаки їдять
- Переваги:
- Дешевий. Ціна -перевага
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Раніше цей самий корм замовляли у інших продавців,собаки їли,а тепер відмовляються.Напевно якась підробка.
- Переваги:
- Якістьть погіршилась,або підробка
- Недоліки:
- Собаки відмовляються їсти.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все ок
- Переваги:
- Быстро
Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все чудово собаки їдять з задоволенням.
Щиро дякуємо за відгук!
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Ок