- AI аналіз відгуків92 відгуки: позитивних — 71%, нейтральних — 14%, негативних — 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Якість хороша, доставили швидко
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Резинки чудові, якість хороша, ціна приємна. Плюсик того, що мають мішечок, не розгубляться! Покупкою задоволені
- Переваги:
- Комплект має всі види резинок, які необхідні для різних вправ
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Гарні резинки, добре тягнуться, різна нагрузка
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Різноманітність навантажень. У наборі 5 гумок різних кольорів, кожна зі своїм опором. Легкі підходять для розминки та реабілітації, дякую за топ товар!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Якістю не задоволена. Резинки скручуються, і доводиться відволікатися на неї замість того щоб виконувати вправи. І мішечок довелося викинути майже одразу, нитки повилазили, тканина неякісна.
- Павло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Резинки дозволять опрацьовувати м'язи ніг, сідниць та спини. Це робить набір універсальним як для початківців, так і для досвідчених користувачів.
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Чудові гумки, добре розтягуються. Якість на висоті. Дякую!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Гарна якість, швидка доставка
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Дякую! Все чудово!!!
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Резинками задоволена
- Микола Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Товар хорошої якості, корустую уже тривалий час. Все чудово.
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Резина не очень за такие деньги.. сразу порвалась на первом занятии никому не советую
- Переваги:
- Недоліки:
- Да
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, було завелике навантаження. Напишіть нам в особисті - вирішимо проблему.
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Відповідає заявленому, швидка доставка
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Все чудово - швидко доставили товар, який повністю відповідає опису на сайті. Рекомендую!
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Дякую дуже за швидку доставку та супер класний сервіс!
Ви молодці. Всім задоволена!- Переваги:
- Товар відповідає дійсності
- Михайло Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Швидка доставка. Якщо комусь резинки легкі, то можно використовувати дві одразу.
- Єгор М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
- Переваги:
- Тягнуться
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець Lemeshop
- Валентин В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Все гарно, запаху неприємного немає, все чудово.
- Вера Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Скручиваются в веревку и все практически одинаковые,по назначению не годятся!
- Продавець Lemeshop
ВІтаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Можливо вам трапився пересорт. Зв'яжііться з нами через особисті - ми допоможемо у вирішенні проблеми.
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Дуже зручні та якісні
- Переваги:
- Кількість, якість
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Товаром і доставкою задоволені. Дякую
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Все вчасно, дякую!
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Все гарно!
- Переваги:
- Зручні
- Продавець Lemeshop
- Ростислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Товаро і доставкою задоволений.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
За свої гроші дуже навіть не погано))) користуюсь для вправ в пілатесі, не в залі, тощо, тому мені підходить)
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Дуже слабкі. Порвались дуже швидко.
- Недоліки:
- слабкі, рвуться
- Продавець Lemeshop
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.
Резинки призначені для легких фітнес-навантажень, і не рекомендуються для різких або силових вправ — це може призвести до пошкоджень.
Ми завжди прагнемо покращувати якість продукції, тому вдячні за зворотний зв’язок. Якщо товар був використаний відповідно до призначення, але вийшов з ладу — рекомендуємо звернутися до сервісу підтримки для вирішення питання.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Товар якісний, доставка швидка, ціна приємна)
Єдине - вони не дуже жорсткі, навіть ті, де заявлена максимальна жорсткість. Тож більше підійдуть тим, хто любить "лайтові" тренування))
Я цілком задоволена, дякую)
Товар рекомендую.- Переваги:
- Якість, ціна
- Продавець Lemeshop
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Всё устраивает
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Хороший товар, швидка доставка.
- Карина З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Дуже подобається, гарна якість
- Полина С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
все добре і все прийшло ,дякую ,рекомендую!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Швидка доставка і хороший товар ! Дякую продавцю
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Немає поки
- Продавець Lemeshop
- Инна Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Гарна якість резинок, оперативно доставили
- дмитрий н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Быстрая доставка.
Товар хорошего качества.- Продавець Lemeshop
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Добрий вечір! Отримала резинки для фітнесу. В комплекті був буклет з вправами, що полегшить тренування. Товаром і доставкою задоволена.
- Анна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Рівень навантаження: 18
Дуже не якісний. Резинки розтягуються не рівномірно, в одних місцях мало не рвуться інші місця зовсім не розтягуються. А також прийшли дуже зліплені між собою ледь розділила. Не рекомен
Дякуємо за ваш відгук!
Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що резинки нові, і під час транспортування вони можуть щільно прилягати одна до одної, через що здаються «зліпленими» — це нормальне явище для латексу. Після першого використання та правильного зберігання вони стають більш еластичними.
Щодо нерівномірного розтягування – у комплекті 5 резинок з різним рівнем навантаження (від найлегшої до найважчої), тому вони навмисно мають різну товщину та опір.
Якщо у вас залишилися запитання або потрібна допомога у використанні – ми завжди на зв'язку!