- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: ТОП1. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Starlight
Замовляла годинник, дуже сподобався жіночний та жіночий.Консультанти дуже вічливі, швидка доставка все дуже сподобалось
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Петрова Л***Відгук від покупця. Продавець: ТОП1. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Golden
Виглядають жіночно, стильно. Приємне меню. Легко підключилися до телефону.
- Переваги:
- Вже 10 днів тримають перший заряд. По іконці - це 50 процентів.
- Недоліки:
- Немає)
- Продавець ТОП1
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Запороженко А***Відгук від покупця. Продавець: ТОП1. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Grey
Дуже дякую за Чудовий товар !!!
- Переваги:
- Зручне меню , гарно виглядають Працюють відмінно.
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: ТОП1. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Grey
Купував годинник на подарунок. Гарна упаковка, гарний годинник. Можна навіть телефонувати з його, якщо він вже зв'язаний з телефоном. Українська мова відсутня, тому користуємся англійською.
- Переваги:
- Гарний годинник
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець ТОП1
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: ТОП1. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Violet
Дуже сподобався годинник.гарний дизайн.все легко налаштовується.на руці дуже мило виглядає)
- Переваги:
- Ціна.дизайн.налаштування.
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: ТОП1. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Golden
Рекомендую!Якісний товар.