Відгуки покупців про MSI Гарнітура Immerse GH50 GAMING Headset

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Геннадій

...

Переваги:
    хороштй звук , поддержка 7.1
    Недоліки:
    через недели 3,4 начал отходить микрофон(частая проблема сьёмных микрофонов) , а на 5 неделе вообще перестал работать
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Користуюсь три дні, все чудово.

Переваги:
    Чудовий звук, сидять гарно.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Навушники супер, за цю ціну Ви отримуєте найкращу якість. Мікрофон дуже гучний, в мене трое навушників, і вони відстають по мікрофону у рази просто. Вас буде чутно відмінно, та Ви будете чути також всіх. Звук ідеальний, гучний та завдяки таким амбрушюрам глушить зовні все. Дуже зручні, амбрушюри дуже м'які, найзручяніші навушники з усіх, що мав, через декілька рорків напевно позлізає шкірозамінник, але воно того коштує. Також підмічу дуже довгий шнур, зазвичай такого немає у навушниках такого типу. нгажаль немає підсвітки на пульті на проводі, якраз там ембела є, але вона не світиться. Програма налаштування підсвітки взагалі відмінна, колір будь-який можна обрати та налаштувати під себе режими, для того, щоб не гратись з кольорами потім, а просто обрати режим. Перед купівлею бачив погані відгуки та огляди в інтернеті, але насправді навушники набагато кращі ніж їх представляють

Переваги:
    Зовнішній вигляд, зручність, якість звуку, ДУЖЕ ГУЧНИЙ мікрофон, що найголовніше!
    Недоліки:
    Дивна упаковка, зовні дуже крута коробка, а усередині щось начебто там яйця повинні були бути) такий самий матеріял як у лотків)
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Купив навушники,а вони браковані . Лівий працює добре а правий непрацює взагалі або працює із перебоями

Переваги:
    Вигляд
    Недоліки:
    Брак,ціна.
      Представник бренду

Добрий день.

Нам дуже шкода, що ви зіткнулись з такою проблемою. Ми рекомендуємо звернутись за гарантійним обслуговуванням.

• Скнар К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Купил эти наушники в декабре 20-го года, а в мае 21-го сламалась пластмасовое крепление верхней дужки. Дали по гарантии другие и вот сейчас в декабре 21-го отклеелся кожзам амбушур.
    очень растроен данным обстоятельством.
    И почему то msi решило что этим наушникам больше не нужен контроль подсветки через утилиту

Переваги:
    хороший звук, качественная электроника
    Недоліки:
    низкая отказоустойчивость
  • Сергей Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Хорошие наушники. Хороший материал - приятно взять в руки. Хороший звук. Подключение через USB. Плюс подсветка.

Недоліки:
    Не обнаружил
  • Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Здравствуйте, смогу подключить их через USB вход в компьютер?

Представитель бренда MSI

Добрый день.

Да, эти наушники специально предназначены для подключения к компьютеру через USB-порт.

• Ігор П***

Добрий день. Хочу купити цю модель навушників, як покупець цього товару, що можете сказати, вони хороші?

• Олег П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Погана якість амбушур. Але взагалі нарікань нема. Не можу знайти де можу купити амбушури для цієї моделі, може хтось допоможе ?

Переваги:
    Хороший звук , вуха не болять при довгому використанні
    Недоліки:
    Якість матеріалі, амбушури розклеїлись через 2 місяці після використання
    • Максим С***

Теж не можу знайти амбушури. Ви щось знайшли на заміну?

• Eddie
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Вообще брал себе посиланняэти, но так как покупал моник тоже от MSI то получил (неожиданно) эти уши в подарок :) спасибо MSI :) не зря я ваш поклонник... так вот, в сравнении с MSI DS502 Gaming Headset эти легче и удобнее сидят, звук или очень близок или такой же, ну и LED подсветка RGB. Звук 7.1 на любителя, мне не заходит, в играх при 7.1 смазывается восприятие окружения, но вибро басс это нечто :)

Переваги:
    Звучание супер, на ушах\голове лежат отлично, съемный микрофон
  • Евгений Е***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Я только с коробки вытянул мне зразу "даже на ощупь" понравились но после 40 минут у компа и попыток поставить Dragon-Center который вроде и поставился но ничего не работает

Переваги:
    Звук бомба, лёгкие -удобные
    Недоліки:
    Неуправляемые
      Представитель бренда MSI

Добрый день.

Убедитесь, что вы установили актуальную версию MSI Dragon Center (2.0.82.0), а так же установили MSI SDK. Так же, попробуйте переустановить MSI Dragon Center из Microsoft Store.

• Данил
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Купил наушники, пользовался 4-5 месяцав и на 6-ой месяц они сломались. На утро перестали работать и подавать признаки жизни((( можно как-то обменять по гарантии?

Переваги:
    Хороший звук и не плохой микрофон
    Недоліки:
    Сломались на 6-ой месяц
    • Антон

Обратись в сервис

• Станислав

Выиграл их в розыгрыше.
    Наушники очень качественно собраны, звук с вибробассом очень хороший!
    НО!
    Спустя пол года начал греться провод возле пульта управления. Он греется так, что если подержать палец на проводе в этот момент, то можно обжечь палец.
    Уважаемые представители MSI!
    Как вы мне можете помочь с этой проблемой? При том, что я их выиграл в розыгрыше

Переваги:
    Звук, качество сборки
    Недоліки:
    Спустя пол года начал нереально греться провод
    • Максим

Так обращайтесь к ним напрямую, через оф. сервисный центр!

• Богдан К***

Наушники не погані, якість

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    ЦІНА
  • Не и***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red

Наушники отличные денег зря не потратил

• Геннадий К***

Тут хороший микрофон?