Відгуки покупців про Сухий корм Goodfriend для дорослих собак з яловичиною 10 кг
- Посторонка М***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм жахливий, ніби з паперу... Собака їв його але через пару тижнів після його споживання пес почав втрачати вагу. Не рекомендую!!!
- Продавець COMPETS
Доброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук. На жаль, кожен собака унікальний, і не всі корми підходять всім тваринам однаково. Якщо цей корм не підійшов Вашому улюбленцю, ми готові допомогти підібрати інший раціон, який краще відповідає його потребам. Рекомендуємо також проконсультуватися з ветеринаром для точного підбору харчування.
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Собаки дорослі їдять це добре
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм приїхал в умовлені з продавцем строки з бескоштовною доставкою на Нову Пошту, гарний бонус)
- Переваги:
- Чудовий корм за свої гроші
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Нормальный корм,сейчас жарко следовательно плохо есть ,похолодает посмотрим изменится ли отношения
- Переваги:
- Цена,качество
- Недоліки:
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Задоволена я і мої собачки)))
Вони ласують залюбки. А я задоволена роботою продавця.Швидко та оперативно.Рекомендую!!!- Переваги:
- Швидко і смачно)
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Все прийшло як в описі
- Переваги:
- Все гарно
- Недоліки:
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Дякую, замовлення швидко безкоштовно доставили в поштомат
- Павлюк Е***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Собакам дуже до вподоби.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть із задоволенням.
- Микола З***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все супер!
- Елизавета К***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Наши двортерьеры едят с удовольствием .
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Все супер! У вас новый постоянный клиент. Корм на свою стоимость просто класс , питомец очень доволен.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм хороший,цена ещё лучше
Продавец быстро выходит на связь,оперативно отправляют посылку. Всем довольна- Переваги:
- Цена,качество
- Людимила М***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Мій алабай їсть корм з задоволенням. Доставка швидка. Рекомендую.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Без замечаний выполнено в срок!
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Сухий корм нашому чотирилапому другу дуже сподобався , з іншими кормами були проблеми .
- Переваги:
- Все добре .
- Продавець PE-LP
Дякуємо за відгук)
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Пес корм їсть. Живий-здоровий. То вже є добре.
Щиро дякуєм за відгук!
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм відверто сухий,собака їсть не дуже хоче,на кожний день не підійде (стаф)
- Переваги:
- Великий мішок 20кг ціна
- Недоліки:
- Сухий
- Продавець Little Paws Market
Дякуємо, що поділилися своєю думкою .Розуміємо, що кожна собака має свої смакові вподобання, особливо. Нам шкода, що вашому улюбленцю корм не припав до смаку. Сподіваємося, наступний вибір буде більш вдалим для вашого песика
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм отличный буду заказывать и РЕКОМЕНДУЮ!
- Переваги:
- Качество
Дякуємо за відгук)
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Мой отзыв больше не к самому корму по качеству,а тому что ехал дней 10 с момента заказа(понимаю можно списать на прилеты,логистику)приехал не в полном объеме,порванный мешок и без преувеличения килограмма три посеяно по пути!!если честно еслиб у собаки было бы что жрать не забиралбы эту недопосылку;))
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собакам подобається.Ціна супер.
Дякуємо за відгук)
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Економ варіант. Собаки їдять
- Переваги:
- Дешевий. Ціна -перевага
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Раніше цей самий корм замовляли у інших продавців,собаки їли,а тепер відмовляються.Напевно якась підробка.
- Переваги:
- Якістьть погіршилась,або підробка
- Недоліки:
- Собаки відмовляються їсти.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все ок
- Переваги:
- Быстро
Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все чудово собаки їдять з задоволенням.
Щиро дякуємо за відгук!
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Швидко відправили, дякую
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Ок
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
На підприємстві живе велика стая собак, два тижня як перейшли на цій корм, добре всі їдять цей корм.
- Переваги:
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все швидко відправили, ціна на корм чудова, але мої дворові собаки не дуже хочуть корм їсти.
- Жанна К***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм,собака їсть з рідким в перемішку із задоволенням.
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Все добре
- Лариса Ж***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм
Щиро дякуємо за відгук!
- Борис Ф***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Відмінний.
- Недоліки:
- Немає недоліків
- Сюзанна Т***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть вже майже рік цей корм, доставка швидка, запакований добре
- Переваги:
- Ціна, швидка доставка
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Вже вдруге замовляємо цей корм у цього продавця,наші собані їдять хорошо. Замовлення доставили швидко.
- Продавець Little Paws Market
Щиро дякуємо за відгук!
Замовлення приїхало швидко,нашім собацям подобається.