Відгуки покупців про Сухий корм для дорослих собак середніх та великих порід з рибою «Екко-гранула» 10 кг
- Любовь Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все, як завжди, чудово
- Переваги:
- Ціна якість
Представник постачальникаДуже раді, що корм добре смакує вашим собакам!
- Любовь Р***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм чудовий, собаки задоволені
- Недоліки:
- Валерий Д***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Добрий корм
- Переваги:
- Купую вже давно
- Всеволод С***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки корм зацінили, їдять із задоволенням
- Переваги:
- Ціна якість збалансована
- Недоліки:
- Немає зіп застібки на мішку, а хотілося б
- Кристина В***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Чудовий корм, нашій собаці підходить ідеально.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Край. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Проблему вирішено
Открыли упаковку, а внутри гранулы вообще другие, будто это корм для щенков((( хотя на упаковке написано для взрослых собак. Прошу объяснить ситуацию, так как корм у вас купила дороже чем в другом магазине, и в итоге вот такая ситуация. При том что фотография на Rozetka стоит правильная в объявлении.
- Недоліки:
- Пришел не такой корм
- Продавець Край
Доброго дня. Це такий самий корм. Для дорослих собак. Гранула - чотирьохлисник. Ціна у нас на сайті дешевше, ніж на інших сайтах.
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
У поставщика проблемы с доставкой, я жду заказ уже больше недели
Відгуки про товар у інших продавців