- Ирина Ф***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Раньше заказывала, все было хорошо, собака ел и был доволен. Последний раз корм отличается размером. Но всеб ничего, но половина покрыта плесенью.
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Чуть не отправила животное
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Німецька вівчарка ість з задоволенням. Але потребує трохи біільшу норму ніж вказано від виробника ( можливо це просто для моєі собаки)
- Переваги:
- Ціна нормальна
- Недоліки:
- Неіяких
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую, швидко доставили. Корм собаки їдять із задоволенням.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все сподобалось: швидкість доставки у відділення, швидкість обслуговування, зовнішній вигляд товару.
- Переваги:
- Ціна, якість обслуговування
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки з задоволенням їли корм
Собаки їдять з задоволенням
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- светлана р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Достаточно неплохой корм, - по крайней мере не дикой диареи при переходе на него. Кажется неплохо усваивается- собаки сытые. Буду наблюдать дальше, для данного ценового сегмента -вполне и вполне, главное чтобы производитель потом не запортил.
- Переваги:
- едят
- Недоліки:
- пока невыявлено
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Шуляк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Німкеня 2,5 роки їсть з перших днів. Найкращий із кормів в цьому ціновому сегменті.
А ROZETKA окреме дякую за ціну та умови доставки!- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть з задоволенням
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все чудово
- Недоліки:
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Отримали,принесли до дому,коли зняли стеч плівку,мішок був пошкоджений,розірваний і заклеєний стікером
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Купую не перший раз,кормом задоволений, собаки теж, рекомендую.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Чорна-Маринець О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака був задоволений (алабай). Чудовий корм
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Согласна с предыдущим отзывом,даже кот крадёт корм.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Моя собака задоволена! Навіть кішка краде у неї корм)))
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не бачу
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую за швидку доставку.
Корм мої дівчата вживають роки три-різні смаки-нарікань нема,мабуть їм смачно- Переваги:
- Корм добрий.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам!
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака кушает не с большим удовольствием, но пока подходит.
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Звичайний корм
- Недоліки:
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Задоволена. Після того як знову повернулася до цього корму зникла харчова алергія у улюбленця: німецького дога.
- Котліна Т***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарний корм за такі кошти, наш собака тільки його кушає і ніяких проблем.
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм
Упаковали- Недоліки:
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую за якісний корм.
- Переваги:
- Переваги: Мій улюбленець їсть цей корм із задоволенням. Швидка доставка.
- Недоліки:
- Не має
- Астапенко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Забрала бо собакам треба щось їсти. Платила за індичку їмо курку...
- Переваги:
- Дякую, відправили, але...
- Недоліки:
- Прислали курку замість індички !!!
- Тамара В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їдять,корм корисний,купляю не перший рік.
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Перший раз замовляла собака з радістю їв ще дворняг пригощали їли . Цей раз собаки не хотять його їсти , розмір зовсім інший , уп одна.
- Недоліки:
- Різний корм в уп.
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
В мене французький бульдог. Корм підійшов. Якістю задоволена.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм собакам сподобався. Купувала на пробу двом псам 5 кг, лишилась задоволена як їдять та який після нього вихід. Замовила 20 кг.
Особлива подяка магазину за швидку відправку та ретельне пакування.- Переваги:
- Співвідношення ціна-якість топ
- Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Доброго дня. Корм не круглий як на картинці, трохи другой як раніше замовляли. Собакі хуже їдять.
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: Край. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую!
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Виконано своєчасно!
Товар якісний.
Рекомендую! - ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Край. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Швидка доставка, корм дійсно хороший.
- Переваги:
- Собаки їдять, алергії нема, є доставка Укрпоштою
- Недоліки:
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Нормальний корм, собака їсть з задоволенням
- Любовь Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Цена качество, все соответствует. Собаки едят с удовольствием
- Переваги:
- Цена качество, все соответствует. Собаки едят с удовольствием
- Недоліки:
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Купили корм для Лабрика, йому дуже сподобалося.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Екатерина Н***Відгук від покупця. Продавець: MDM&S. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 5 кг
Пакування відрізняється від зображення на фото, але сам корм той. Собака їсть, сита й активна.
- Переваги:
- Якісний корм, гарна ціна.