- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Success Road. Рівень навантаження: 45. Колір: Чорний
Гарний еспандер, перевірити вагу стискання нема чим, тому довіряю виробнику.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
Купил 16 апреля 24 году на 90 кг . Я не Кинг Конг но пружина лопнула . Использовал умерено часто .
- Переваги:
- Лучше чем резиновые которые тоже лопаются .
- Недоліки:
- Лопнула пружина . Скрипел (смазка решала этот момент но можно было запачкать вещи )
- Василь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Все ок але скрипить довольно сильно
Представник постачальникаЦе трапляється практично у всіх еспандерах такого плану
- Ваня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Первый мой эспандер, всем доволен пришел быстро, качество хорошее
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 68. Колір: Сірий
Не відповідає на написані кілограми
Представник постачальникаЗаміри проводяться на заводі виробника на спеціальних апаратах.
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 68. Колір: Сірий
Хороший експандер, швидко приїхав задоволений.
- Переваги:
- Хороша якість, добре лежить в руках
- Недоліки:
- Раз в 2-3 місяці потрібно змащувати
Бажаємо приємного користування!
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Простий, чудовий і ефективний пристрій
Бажаємо приємного користування!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Буду брати ще жорскіший.
- Переваги:
- Надійний, тренуватись можна до старості.
- Недоліки:
- Обмотав бинтом ручки, щоб не натирати пальці, але це моя шкіра, я думаю.
Бажаємо приємного користування!
- Konstantin B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Вирішив проблему натирання тканинною стрічкою
- Переваги:
- Недоліки:
- Натирає руку
Бажаємо приємного користування!
- Ґеоргій.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Хороший эспандер 45.Коли скрипить, можно смазать.
Бажаємо приємного користування!
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 68. Колір: Сірий
Хороший експандер, но. Через неделю использования начинает скрипеть. И что еще хотел заметить ребристая рукоятка очень не приятна для руки при использовании
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Скрипит, и очень не комфортен для руки
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже шкода що у вас трапилась так ситуація і завдала вам непотрібних турбот.
Така ситуація неприємна, але Ви маєте 14 днів, щоб обміняти чи повернути товар.
Ми як представник даної Торгової марки, зацікавлені в тому щоб наші клієнти залишались задоволенні своїм вибором, тому лояльно ставимось до таких речей і без жодних проблем повертаємо чи обмінюємо товар продовж 14 днів з моменту купівлі.
Надіємось Ви скористались вашим правом і обміняли
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
не очень удобный
- Недоліки:
- скрипит
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Коли тільки почав з ним займатися, натирав долоню, зараз ні. І трішки скрипить( капаю мастило на місті згину. Задоволений
Бажаємо приємного користування!
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Еспандер норм, є скрип невелик але це не страшно
Бажаємо приємного користування!
- Дмитрий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Бажаємо приємного користування!
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Эспандер свои функции выполняет. 45кг для слабой кисти самое то, потом можно и больше взять.
- Переваги:
- В целом хороший
- Недоліки:
- Начал скрипеть на третий день, но вдшка спасла ситуацию, скользоват если рука вспотела
Бажаємо приємного користування!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Хороший еспандер
- Переваги:
- Недоліки:
- Буває стає слизьким
Бажаємо приємного користування!
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Гарний, прчинає скрипіти через пару днів, але не критично, головне що виконує свою функцію
Бажаємо приємного користування!
- Боднарук З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
Рекомендую!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Раді що Ви задоволенні своїм вибором.
- Анатолий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
Все ок
Представник постачальникаРаді що Ви задоволенні своїм вибором !
- Анатолий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Все ок
- Переваги:
- Все ок
Представник постачальникаРаді що Ви задоволенні своїм вибором !
Непоганий, але майже відразу почав скрипіти
- Богдан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
- Переваги:
- Есть
- Недоліки:
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Glorias. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
Отлично
- Переваги:
- Качественный товар. Реально тяжело сжимать. Насечка не глубокая что и хорошо.
- Недоліки:
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
Брал на 90кг, добротный эспандер, посмотрим что с ним будет со временем
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Качественно сделан, сопротивление хорошее. Для нежной кожи может быть первое время грубоватая поверхность, но в целом отличный эспандер.
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Отличный эспандер.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Немного натирают металлические насечки на ручках
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
Отличный экспандер!! Удобный, тугой!! Взял сначала тот шо 45кг- слабоват был- поменял на этот.. очень доволен!!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Приїхав покоцаний, та з царапинами
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
хороший эспандер
- Переваги:
- есть заявленные 45 кг
- Недоліки:
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Отличный экспандер!! Удобный
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 45. Колір: Сріблястий
Взял для себя. На 45кг. Удобный, в руке сидит отлично. Перед тренеровкой, размять руки то что нужно.
- Переваги:
- Качество, Цена.
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
Хорошая штука. Рад ,что взял именно 90. Эспандер не для пусечек, конечно. Он как раз на пределе моих возможностей, но не невозможный. Сказал бы - бросающий вызов. Сжать получается, пусть и пока не до касания, но почти. Заниматься им приятно, по восемь 10 повторений, для разминок перед тренировкой и крепкого хвата.
Сервис отличный, заказал вечером, а днем - уже забрал.- Переваги:
- Хорошо сделан, приятное качество, хорошая нагрузка
- Недоліки:
- Пока не выявил
- Александр Т***
Там 90 кг китайских, у меня знакомый альпинист, у него хват 80 кг, у него венны хорошо видны с предплечья до начала большого пальца. 80 кг хват при его весе 75 кг, хороший показатель чуть больше собственного веса жать хватом. Я буду брать на 65 кг, он стоит 600 гривен, на 55 - 500, на 45 - 400, вот и считайте разница в 20 кг на 200 гривен, тут с 45 до 90 и разница 70 гривен. Это плохое качество за такую цену, с каждым 100 подходом експандер будет терять усилие, дорогой не будет.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 90. Колір: Сріблястий
Все як в описі
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Раді що Ви залишились задоволенні своїм вибором !)
- МаксимПродавець: Rozetka. Рівень навантаження: 68. Колір: Сірий
Чувствуются все 68кг, один минус что режет пальцы даже с мазолями, в первое же использование порезал мизинец и средний палец, а так все отлично
- Переваги:
- 68кг как и заявлено
- Недоліки:
- Режет пальцы