Відгуки покупців про Ветеринарна дієта для собак Hill’s Prescription Diet i/d Digestive Care Хілс сухий корм з куркою для здоров'я ШКТ 1,5 кг (052742059310)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • В'ячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Friendly Animals. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Швидка відправка, відмінна ціна

Переваги:
    Швидкість, ціна
  • Дмитрий К***

Отличная цена

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооЛео. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг

Супер! Спасибо!

• Надежда Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Пошкоджено пакування,відкривалась пачка з кормом,прикро…

• Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг

Гарний корм, доставка вчасно

• Табачук О***
    Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Собака їсть з задоволенням.

• ІВАНЧЕНКО Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Дякую.Корм гарний.Обслуговуванням задоволена

• Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок. Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині. До наступних зустрічей!

• Ксения А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Отличный корм ,для больных животиков наших хвостиков !) Единственное,что курица при долгом употреблении вызвала аллергию(перхоть) у нашей йорочки. От корма не отказывается ,нравится !Нам больше никакой корм не подходит кроме этого -по составу и рекомендациям от вет врача ! ( у кого были болезни или есть с животиком,кишечником)

Переваги:
    Улучшает пищеварение,стул
    Недоліки:
    Цена,аллергия на курицу у йорочки
  • Любовь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

корм хороший. У нас французский бульдог, у него были проблемы с пищеварением. Корм посоветовала ветеринар, стул нормализовался, собака повеселела.

• Алёна П***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Отличный корм, моя собака его ест с удовольствием. В нем много злаков и витаминов, что не мало важно.

Переваги:
    Качество