Відгуки покупців про Фігурка Hasbro Залізна Людина Павук Месники Фінал - Iron Spider, Avengers, Endgame
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Re-Toys
Все дуже гарне,навіть не очікувала.Супер
- Переваги:
- Досить велика фігурка і хороша якість
- Недоліки:
- Упаковка була повністю розірвана,хоча товар не пошкоджений.Тому,на жаль,якщо на подарунок,не підійде
- Продавець Re-Toys
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості фігурки! Нам дуже приємно, що сам товар вам сподобався.
Нам щиро шкода, що упаковка виявилася непридатною для подарунка. Перед відправленням ми завжди попереджаємо покупців, якщо упаковка має пошкодження. У цьому випадку фігурка була випущена досить давно, тому з часом клей на блістері просто пересох, через що упаковка розклеїлася. При цьому сама фігурка є новою та не має жодних пошкоджень.
Дякуємо за ваше розуміння та будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Re-Toys
Швидка доставка! Якісний товар!
Дякуємо за відгук, Нам дуже приємно що ви залишились задоволені нашим товаром
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Re-Toys
Замовлення доставлено швидко. Іграшка яскрава та якісна. Усе сподобалось, дуже дякую за хороший товар
- Переваги:
- Яскрава, хороший матеріал
- Продавець Re-Toys
Дякуємо за відгук, Нам дуже приємно що ви залишились задоволені нашим товаром
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Re-Toys
- Недоліки:
- Коробка відклеїна
- Продавець Re-Toys
Доброго дня! Щиро перепрошуємо за те, що не попередили про пошкоджену упаковку. Це наша помилка, і нам дуже прикро, що так сталося. Ми вже зв’язалися з вами у Вайбер та запропонували варіант вирішення ситуації, щоб виправити нашу помилку. Сподіваємось, нам вдасться повернути вашу довіру.