- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Нормальная переноска, Тест 5 мин кипятил воду 2200 Вт. Нагрев отсутствует во всех местах. Не воняет. 1 колодка тугая была - не проблема. Совковую вилку держит. За эти деньги - пфф... А, да и винты под ph никаких звёзд и странных винтов. это тоже +.
- Переваги:
- Дёшево, компактно
- Недоліки:
- Віталій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.5
Те що треба, На короткі відстані....
- Переваги:
- Підключився, до станції щоб не лазити в розетку.
- Недоліки:
- немає.
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Дуже здивована якістю. Переноска виглядає, як ті що втричі дорожчі, зайвого запаху не має, зібрана добре, платкик не тонкий.
- Переваги:
- Має захист від дітей, чудова ціна.
- Кущ Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
продукция LOGAN - мой фаворит
- Переваги:
- качественный товар
- Недоліки:
- Виталик Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Качество хорошее,но вот кнопка подуставшая,плохо функционирует,но работает,за такие деньги вариант супер,а та кнопка роли не играет)
- Переваги:
- Качество,цена
- Недоліки:
- Кнопка,но рабочая
- Дима П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Отличный рекомендую
- Переваги:
- Хорошие провода
- Недоліки:
- Запах дешёвого пластика
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.5
Хороший подовжувач, вилки плотно сидять. Тільки шнур можна було б довше. А так все ок
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.5
Пользуемся, довольны. Можно было шнур подлинее, но то такое. А так по качеству вопросов нет
- Лютая Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Отличный товар, качественный. Хорошая упаковка. Спасибо.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Николай Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
удлинитель соответствует описаню
- Переваги:
- Можно подключать бойлер и электрообогреватели
- Недоліки:
- Недостатков нет
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Фільтр чудовий, надійний. Провід добре укріплений. Задоволена придбавши саме його. Дякую. Користуюсь більше 4-х місяців
- Переваги:
- Вказала вище
- Недоліки:
- Лиля Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Розетки плотные, вилки не болтаются в них. Не греется при работе. Все отлично
- Михайло В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Все идеально!
- Переваги:
- Добротный
- ДЮВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Працює.
- Переваги:
- Якісний матеріал
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
Толстый шнур, сечение 1.5, покупался для обогревателя, летом пойдет к кондиционеру, не перегревается, не пахнет, выглядит добротно
- Микита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Працює як треба. Розетки тугі, тримають добре. По якості хороший мережевий фільтр
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Придбав даний мережевий фільтр підключати комп. Якістю задоволений. Працю, не вибиває, не гріється, запаху нема. Бюджетний, але нормальний. Задоволений.
- Романюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Працює, як заявлено, зручний, не нагрівається, має міцний товстий кабель. Загальне враження - якісно зроблена річ.
- Переваги:
- Якісно зроблений подовжувач, працює без проблем, помірна ціна
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Працює добре без нарікань
- Переваги:
- Ціна, довжина кабелю
- Недоліки:
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Отлично работает
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Все працює)
- Переваги:
- Дуже гарний подовжувач)
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Отлично работает уже год! Лучший вариант за свои деньги.
- Янина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Хороший и практичный удлинитель, хорошо, что есть вариация в черном цвете, радует качество за такую низкую цену.
- Переваги:
- Качество, цена.
- Недоліки:
- Алёна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Хороший товар
- Переваги:
- Длинный шнур ,выключатель
- Горбатюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Покупкой доволен
- Переваги:
- толстый провод, качество сборки, цена
- Недоліки:
- необнаружено
- Света Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 1.5
Изготовлен с хорошего пластика, вилки сидят плотно и не греются, все ок
- Аня Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Досить непогана якість. Пластик без хімозного запаху. Вилка сидить плотно
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Фільтр чудовий. Працює вже 2 роки на відмінно. Міцний корпус та кабель. Майже завжди всі 3 розетки задіяні. Не гріється. Якістю задоволена
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 5
Пользуюсь уже около года. Сетевой фильтр работает исправно, никаких неудобств или проблем не было. Отличный выбор.
- Переваги:
- Хорошая цена. Товар качественный. Проверено годом работы.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
хороша якість
- Переваги:
- працює як очікував
Все добре
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Все працює, дякую Вам!за ці гроші це те що треба
- Переваги:
- Захист і вимикач
- Недоліки:
- Поки немає.