Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Реле напруги ZUBR 40А D2-40 red (4820120221712)

Оцінка користувачів 4.77/5
  • Відгуки про товар продавця Відбудуй
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Відбудуй

Все чудово працює, виконує свої функції
    Достатньо швидко доставили

Переваги:
    Якість
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Одразу треба змінити налаштування, враховуючи парамтетри напруги та вашого обладнання. Наприглад, я підвищив верхню межу до 250, а нижню знизив до 185 (можна й менше) більшість техніки це легко витримує, бо інакше буде багато зайвих спрацювань. Збільшення затримки увімкнення по-перше розвантажує пуск мережі, а по-друге збереже такі пристрої як холодильник

Переваги:
    Стабільно спрацьовує, має можливість гнучко налаштувати під власні потреби, інтуітивно зрозумілий принцип налаштуватнь.
    Недоліки:
    Немає.
  • Василий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую не вперше, задоволений. На всіх об'єктах працює без нарікань. Але є фіча, яку я вимкнув. Коли п' ять разів він вимикається через підвищену або знижену напругу, то потім не вмикається і покасує плмилку. От це і дратувало. Коли були обстріли і вимикалося світло, були такі спрацювання. А прибор стоїть в гаражі та захищає крім того електричну ролету. І от я приходжу, а відкрити не можу . Крутити ручкою таке собі задоволення. А ще підняв верхній поріг спрацювання на 253 Вольта, що тепер максимум за стандартом. Доречі, показники напруги співпадають з недешевим мультиметром.

Переваги:
    Якість!
    Недоліки:
    Все влаштовує.
    • Ігор

як вимкнути rEP в налаштуваннях?

• Представник бренду

Добрий день!
      Реле заблокувалось, щоб привернути увагу до небезпечної ситуації та захистити обладнання.
      Причина: перевищено максимальну кількість спрацьовувань поспіль.
      Необхідно: розблокуйте реле натисканням будь-якої кнопки, потім натисніть «i» щоб дізнатися причину спрацювання в Журналі. Прийміть міри по усуненню проблеми, якщо буде така можливість.

• Юрий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При встановлені в рщ змінити заводскі налаштування.
    Налаштувати мін,максимальна напругу і виставити 300секунд на повторне включення (це для компресорів холодильника).

Переваги:
    запобіае стрибками в мережі,
  • Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував на заміну реле напруги цього ж бренду, яке відпрацювало більше 20 років, не раз рятувало при обривах нуля та інших катаклізмах електропроводки стояка багатоквартирного будинку ще радянської забудови. А також при блекаутах та той вакханаліі, що твориться в мережі кілька хвилин після включення. Потім реле "заморилося" та само стало причиною частих безпідставних відключень лініі споживача, що, скажімо, для холодильника неприпустиме. Так що відправили той прилад на заслужений відпочинок та купили сучасний. Це реле займає на 1 модульне місце менше по ширині, так що довелось поставити заглушку, щоб не було дірки в передній панелі щитка. Але разом з тим з'явився бонус - вільне місце, на яке можна втулити ще щось корисне для проводки. Я вже знаю, що).

Переваги:
    Компактність, сучасний дизайн
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Віталій У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Незамінний в наш час для кожної оселі, краще один рас взяти чим потім 100 раз жалкувати

Переваги:
    Дизайн, функціональність, простота підключення та меню, наш виробник перевірений часом
    Недоліки:
    Без wi-fi( це жарт) час покаже
  • Ан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поставили,налаштували 170-255В.,працює поки що коректно.Вольтметер показує правильно,можна його якщо що відкоригувати під свій.Напруга падала в мережі до 165В.,то вимикався,налаштували на затримку ввімкнення 180с.для холодильників.,теж чітко все .Навантаження 3кВт.тримає,більше не нагружали ще.думаю 40А-20% має тримати як написано,час покаже.
    Рекомендую!
    Раджу ставити таке всім у кого немає стабілізатора напруги,особливо в квартирних будинках.,бо у нас погорілої все в буквальному розумінні.,від 380В.після відгорання нуля в загальній щитовій.Слава Богу вже відремонтували своїми зусиллями плати холодильників і блоки живлення з радіоприймачем.поки що обійшлося у 3000тис.грн.на деталі,а так плата морозилки Лібхер коштує від -5500грн.,холодильника Бош турція-7500грн.і то під замовлення лише якщо знайдуть.Залишилася пральну машинку плату відремонтувати.
    Набагато дешевше було б придбати вчасно і поставити цю релейку!
    Не зволікайте,раджу!

Переваги:
    Захищає техніку...Є багато налаштувань спрацьовування.
    Недоліки:
    Нажаль замовили лише після того як всі холодильників і пралка,короче все погорілої від 380В.після відгорання нуля в щитовій.
  • Галина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За рекомендаціями електриків, які підтверджені відгуками інших покупців, обрали пристрій, саме цього виробника.

Займає лише 2 місця на дін-рейці, для нас це важливо.
    Видає інформацію про напругу - а інша інформація, яку видають більш дорогі моделі, нам не потрібна.

Всі кажуть, що кожна гривня, вкладена в покупку ZUBR буде повністю відпрацьована.

Український виробник - це круто!

#моєрозпакування

Переваги:
    якість, надійність, рекомендований фахівцями та покупцями
  • Виктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісна річ, гарний дизайн, спрацювання миттєве, також не бачу сенсу переплачувати за дисплей білого кольору, купа додаткових функцій, можна калібрувати точність показань, енергонезалежна пам'ять на спрацювання і багато іншого #моєрозпакування

• Наталія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила місяць тому, поки нарікань не маю.

Переваги:
    Табло , видно напругу на данний час.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Дмитро Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Money Tree
  • Юрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Di & Yu

Все надійшло чітко. Свіжа дата виробництва

• Продавець  Di & Yu

Дякуємо за відгук. З радістю працюємо для вас)

• Алина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Techparadise

Товар прийшов швидко, все працює

• Саня
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При перепаді напруги спрацьовує. При використанні, всі лампочки і електроприлади в безпеці.

Переваги:
    Зручна настройка і монтаж
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пристроєм повністю задоволений. Виконує всі необхідні задачі.

• Вячеслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все як завжди на висоті"

Переваги:
    Працює як годинник

Дякуємо за Ваш відгук!

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Встановили швидко та без проблем. Налаштував по інструкції. Працює, відсікає стрибки напруги. Поки все добре. Користуюсь вже більше місяця, нарікань немає.

Переваги:
    Працює добре
    Недоліки:
    Не побачив

Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!

• Дмитрий В***

Якістю товару задоволений.

Переваги:
    Зберігає техніку від високої напруги
  • Пустовит М***

Працює добре

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все працює чітко, доставили швидко. Дякую!

• Олексій

Релє добре працює, раджу

Переваги:
    Якісне релє напруги, працює чудово
    Недоліки:
    Відсутні
  • Светлана М***

Працює добре ! Якщо напруга виходить за межі, вимикається

Переваги:
    Завжди показує напругу
    Недоліки:
    Не має
    • Давид Ю***

Через скільки вмикається?

• Представник бренду

Реле після захисту мвикається через встановлений вами час затримки, якщо ви його не встановлювали тоді реле після захисту відновить постачання напруги через 3 секунди.

• Петро П***

Все Ок. Надійне якісне реле напруги

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Надёжное, качественное реле напряжения, пользуюсь этой серией не один год и не в одном доме, ни разу не подводило!

Переваги:
    Надёжное, защищает при обрыве «нуля», проверено.
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стоял D50 t, но решил поменять на D2. Не знаю как в этой модели, но в первой, защелка на DIN рейку, подходила от ав АВВ.

Переваги:
    Размер. Качество.
    • Микола П***

так схоже на abb
      але матеріал!!! - невже важко зробити кріплення не з крихкої пластмаси???

• Представник бренду

Дякуємо, що обрали наше реле. Ми допрацьовуємо та вносимо зміни в процеси, щоб покращити характеристики фіксатора. У разі негараздів з фіксатором, будь ласка, зв'яжіться з виробником (контакти вказані в інструкції та гарантійному талоні).

• Валерій В***

#моєрозпакування

Переваги:
    Низька ціна, надійність.
  • Віктор Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Реле працює. Після обстрілів енергоінфраструктури мо***ями напруга в мережі інколи падала нижче 180V, тож не раз спостерігав як реле вимикало подачу струму (налаштував на вимкнення при падінні нижче 190V).

Переваги:
    Працює
  • Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Реле встановив. Працює нормально. Порівняв напругу із еталонним вольтметром - ніяких розбіжностей, все точно. Кілька разів спрацьовувало від перевищення напруги. Виставив верхню межу 245 вольт, але і цього бувє мало. Але вищу ставити вже не буду - втрачається увесь сенс роботи реле.

Переваги:
    Займає лише 2 полюса, має вбудований термозахист. Точна робота вольтметра.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Давид Ю***

Номінальна напруга зараз мае бути 230 Вольт,тож можно ставити 250 v

• Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Реле,яке має стильний та сучасний вигляд

Переваги:
    Широкий діапазон регулювання,легкість в налаштуванні,швидкодія спрацювання.
    Недоліки:
    Ціна та країна
    • kismas Д***

Країна виробник -Україна,у чому справа?

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Если Вы не перфекционист то не стоит переплачивать за белый цвет)

Переваги:
    Отличное качество.
    Недоліки:
    Со своей задачей справляеться.
  • Решетняк Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный товар. К работоспособности вопросов нет.

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що товар повністю виправдав ваші очікування.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: ElectroCo.

Рекомендую

• Софія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Практичний,необхідний прилад у наш непростий час

Переваги:
    Регулює напругу
    Недоліки:
    Не виявили
  • Руслан К***

Свої функції виконує. Доставка в терміни. Надійний продавець

• Сергей П***