Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Кулемет акумуляторний 88 см, дитячий автомат для стрільби м'якими кулями, M249 червоно-чорний

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Синій

Дуже задоволені покупкою. Стріляли всією сімʼєю. Трохи часу витратили на зборку. Не все виходило одразу, бо інструкція на китайській))

Вітаємо, Інно!

Щиро дякуємо Вам за відгук про дитячий кулемет M249. Дуже приємно, що покупка сподобалася всій родині та подарувала багато позитивних емоцій. Для складання в комплекті передбачена покрокова інструкція з наочними ілюстраціями, на яких послідовно показано з’єднання всіх деталей. Бажаємо веселих і захопливих ігор!

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Синій

Дитині дуже сподобався.

Вітаємо, Ірино.
      Дуже приємно, що кулемет M249 подарував дитині радість! Ця модель справді створена для яскравих ігор — безпечні м’які кулі, ефектний дизайн і реалістичне звучання роблять гру захопливою й безпечною одночасно. Бажаємо безліч веселих моментів і вдалих "місій"!

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Чорний

Всі довольні, всі сміються! Бомба-ракета, пушка-пєтарда! Агонь! Правда!
    Це від дітей ))
    Від батьків хочу відверто і щиро подякувати! Супер! Гарних і грубих продажів Вам! Від дущі ))
    Обійняв

Вітаємо, Віталію!

Ваш відгук — справжній заряд позитиву!
      «Бомба-ракета, пушка-пєтарда!» — саме для таких емоцій ми й підбираємо наш асортимент Раді, що кулемет M249 подарував стільки радості і дітям, і дорослим! Це найкраща винагорода для нашої команди

Щиро дякуємо за довіру та теплі слова. Обійняли у відповідь!

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Чорний

Усім задоволений!!!

Переваги:
    Матеріали, комплектація
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  DZYGARI

Іван, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що кулемет сподобався і ви залишились задоволені нашим товаром. Приємного вам користування та веселих розвах
      З повагою, команда DZYGARI