Відгуки покупців про Сухий корм happyOne Premium Adult Small Breed Fresh Meat для собак малих порід зі свіжим м'ясом 4 кг
Є в наявності
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: ЗооЛео. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Дякую Вам за швидку відправку корму. Мій песик Айрон дуже любить і задоволенням їсть його. Рекомендую продавця.
- Переваги:
- Якісний корм.
- Продавець ЗооЛео
Наталіє, доброго дня! Щиро дякуємо вам за такий чудовий та теплий відгук!
Ми неймовірно раді, що ваш песик Айрон задоволений і їсть корм happyOne Premium із задоволенням. Для нас це найкраща нагорода та показник якості! Окреме дякуємо за рекомендацію нашого магазину.
Бажаємо Айрону міцного здоров’я, відмінного апетиту та завжди гарного настрою! Будемо раді бачити вас знову серед наших постійних покупців. З повагою, інтернет-магазин ЗООЛЕО
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Дякую за швидку відправку .Корм дійсно якісний, песика зацікавило як тільки відкрили коробку. Довго шукала корм який пес буде їсти, перепробували не один відомий бренд і все без толку (бігль відмовлявся їсти)
- Переваги:
- Чудовий склад
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Monkey
Дякуємо за відгук) Будемо чекати на Вас знову)
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Рекомендую. Швидка відправка. Якісний корм, собаці смакує. Щиро дякую за подарунок, смаколики. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Якісний товар
- Продавець MAO & K
Вдячні вам за відгук!
Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Дуже чудовий корм!! Дякую продавцю!
- Дина П***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Собачки уже 2 г на корме хеппи ван,ком просто супер
- Переваги:
- Корм едят отлично,нет не каких проблем
- Недоліки:
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Очень хороший корм собачки поедают с аппетитом,быстро доставили, советую.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Гарний корм
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Food for Pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Быстро получили заказ, корм очень понравился. Наш питомец доволен. Рекомендую как продавца так и корм.
Дякуємо за відгук!
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: Food for Pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Чудовий корм. Песик дуже задоволений.
- Продавець Food for Pets
Дякуємо за відгук! Задоволені що Вашому улюбленцю сподобався happyOne.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Food for Pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 4 кг
Очень хороший корм.Собака ест с удовольствием.
- Продавець Food for Pets
Дякуємо за відгук! Задоволені що Вам та Вашому улюбленцю сподобався наш корм.