Відгуки покупців про Наповнювач для котячого туалету Хвостик ТОФФУ Алое Вера (6 л) 2.6 кг
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Здешевлений варіант. Дорожчий AnimAll краще.
1. Не вакумована пачка
2. Ароматизатор слабкий
3. Поглинання слабкіше. Вистачає на менше хоча й змивається з першого разу.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Хочемо звернути увагу, що наповнювачі ТОФУ ТМ Хвостик і ТОФУ ТМ AnimAll належать до різних цінових сегментів. Вони мають різний склад, технологію виробництва та, відповідно, відрізняються своїми властивостями. Саме тому порівнювати їх за якістю напряму не зовсім коректно.
Нам дуже шкода, що наповнювач ТОФУ Хвостик не повністю виправдав ваші очікування.
- Силавна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Без запаха
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Ничего не могу сказать о качестве - товар использует мой кот - с кошачьего пока не перевожу
- Переваги:
- Красиво упакован
- Недоліки:
- Неизвестно
- Дар'я Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Не дуже вбирає
Представник постачальникаВітаю! Дякую за ваше звернення. Щоб наповнювач ефективно виконував свою функцію, рекомендується насипати його в чистий лоток шаром не менше 3–4 см.
- Стаценко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Найкращий наповнювач.блокує запах.
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Постійно купували цей наповнювач і були задоволені і ми і котики, але останні кілька пачок з різними наповнювачами... Просто не розумію, що трапилось - наповнювач майже не комкується, просто розвалюється при прибиранні та ще й смердить. Всі пачки були цілі, не розгерметизовані
Представник постачальникаПерепрошуємо за незручність. Прошу надати номер партії для з’ясування та подальшого усунення проблеми.
- Стаценко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Хороший наповнювач-запаха немає
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Зручно та економно. Не чипляється до лап і "штанців". Запаху нема.
- Недоліки:
- Поки що не виявила
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Советую.Очень экономно расходуется если приобрести лоток с сеточкой.
- Переваги:
- Можно смывать в унитаз
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Хороший наповнювач
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Користуюсь кілька днів голова болить весь цей час спочатку не міг зрозуміти від чого але запах від цієї штуки просто жахливо хімічний. Довелося викинути піти в магазин і купити те що зазвичай купляю.
- Переваги:
- Заборонено використовувати у закритих приміщеннях
- Недоліки:
- Ще гірше
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Той випадок коли не треба було економити 30₴ бо тепер згоден 300 доплатити за те як було
- Переваги:
- Трохи дешевший ніж кращий аналог але не набагато
- Недоліки:
- Дуже неприємний запах - кішка змушує себе туди ходити бо занадто вихована
- Елизавета О***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Хвостик один із найкращих наповнювачів, якій ми використовували. Він чудово комкується, має нейтральний запах, легко розчиняється в унітазі та не розноситься лапами по квартирі. Навіть за підвищеної вологості у ванній пліснява у горшку не з’являється. Нам його вистачає на два тижні, але в нас досить великий горшок.
Це натуральний і зручний варіант, і ми дуже задоволені, що перейшли на нього! - Анастасія Н***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Немає запаху, на лапах не розноситься але пилюки від нього величезна кількість судячи по мордочці кота, може правда він носом той наповнювач гребе. Якщо в вас темний кіт ну не раджу)))))
- Переваги:
- Дешевий, добре збирається в грудку, бех запаху
- Недоліки:
- Недоліки на фото, після кожного походу в туалет кіт отакий страшний))
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Найкращий наповнювач, який тільки є. Перепробувала багато варіантів, но зупинилась лише на цьому.
- Переваги:
- Гарно вбирає, немає запаху, легко прибирається.
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Хороший наполнитель.
Всегда его покупаю, успешно маскирует запах, эстетично выглядит. - Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Гарна річ. Киці подобається. І в тулет можно змивати. Гарно розчинєтьс водою.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Поки найкращий в своїй групі наповнювачів
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Дуже класний наповнювач!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Гарний наповнювач, купляю не перший раз. Добре поглинає запах, економний в використані.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Ну шо це?
- Руслан К***
Ха ха я нещодавно брав у мене був розірваний пакет. А воняло так що довелось викинути. Можливо це мені так попалось
- Гуцал Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Найкращий наповнювач із всіх,що пробували. Добре поглинає і грудкується,тримає запах, надовго вистачає.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
На тофу перейшли давно, але цей наповнювач ще не брали. Дуже сподобався. Комкується краще за AnimAll, не липне до лотка, коти пішли в нього без проблем. Запах не різкий, як на мене, приємний.
- Переваги:
- Добре комкується, не липне до лотка
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Хороший наповнювач, трішки дрібноватий від інших аналогічних продуктів, гарно приховує запах, не таскається за лапками пухнастих, добре комкується під впливом рідини, що заощаджує наповнювач.
- Переваги:
- Гарно комкується, не розноситься лапками
- Недоліки:
- Була пошкоджена упаковка, розрізана немов канцелярським ножем. Працівник розетки допоміг заклеїти скотчем, за що дякую! Не хватало близько 250грамів наповнювача, через поріз упаковки.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Хороший наповнювач, дуже гарно комкується, не має сильного запаху і має вдалий колір, на якому добре видно - де саме сходила кішка (замочена область - темнішає за відтінком)
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Сподобався. Комкується рівненькими кульками, дуже зручно прибирати. В мене дві кішки, упаковки вистачає на 10-12 днів. Не смердить, добре вбирає запахи. Не розноситься по квартирі, як деревний.
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Недоліки:
- Великий розхід
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Добре вбирає вологу .
- Артюх С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Гарний продукт, комки норм
Спiввiдношення цiна якicть краще AnimAll- Переваги:
- Цiна, якiсть
- Недоліки:
- Невiдомий бренд
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Прийшов розгерметизований
- Переваги:
- Гарно вбирає
- Недоліки:
- Швидко закінчився десь за 15днів,попередніх у вакуумному паркуванні вистачало на 30 днів
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Відмінний наповнювач, зручний у використанні, приємна ціна, зручна упаковка
- Переваги:
- Приємний запах, дуже надовго хватає при використанні
- Недоліки:
- Не знайшла
- Дейнюк І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Наповнювач дійсно не розмокає, не розносится на лапках, добре грудкується. Кіт принюхувався 15 хв.)) Але все ок, йому підійшов.
- Переваги:
- Грудкується, добре маскує запах
- Недоліки:
- Поки не має. Хіба що ціна(
- Павлова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Наповнювач має приємний ледве помітний запах. Добре справляється зі своїм призначенням: все поглинає, грудочки легко прибрати і змити в туалеті. Кішка вередлива. Перед цим спробувала силикагелевий наповнювач - не кішці, ні мені не сподобався. Повернулися до соєвого. Рекомендую!
- Переваги:
- Економний, можна змивати в туалет, гарна ціна
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Просто найкращий ! Кіт із задоволенням ходить до туалету. Сам по собі має приємний запах, і добре поглинає інші. На поверхні залишаються акуратні грудочки, які дуже легко прибрати і лоток виглядатиме чистим . Великий плюс що наповнювач екологічний, його можна змивати в унітаз. Щиро рекомендую!
- Переваги:
- Економний, екологічний , приємно пахне
- Дар'я Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Нам сподобався, в порівнянні з іншими соєвими наповнювачами, менший розхід і краще поглинання запахів
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Рекомендую!!!
- Переваги:
- Не дає розповсюджувати запахи
- Недоліки:
- Покі немає
- Гринченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 6
Отличный наполнитель ! Кот с удовольствием ходит в него .