Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Наповнювач для котячого туалету Хвостик ТОФФУ Лаванда (6 л) 2.6 кг

Оцінка користувачів 4.11/5
  • Дар'я Ф***

Найкращій в цій лінійці

Переваги:
    Вбирає запахи
    Недоліки:
    Собака може спробувати з'їсти

Вітаю! Дякуємо за ваш відгук. Звертаємо вашу увагу, що соєвий наповнювач ТМ Хвостик виготовлений із натуральних рослинних компонентів та з використанням харчових барвників і є безпечним у разі потрапляння невеликої кількості до організму тварини.

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 3

Понравился, жаль что мало взял, пока был по акции.

Дякуємо за те, що обираєте наповнювачі від бренду Хвостик.

• Анна М***

Нам понравился наполнитель.

• Аліна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Кішка користується ним вже два роки. Чудовий наповнювач. Комкується добре, не смердить. Легко змивається в унітаз

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 3

Найжахливіший наповнювач.Не купуйте!!! Не вбирає вологу,не грудкується а стає як пластилін і розмазується,липне до всього,запах жахливий.Замовила бо не було того до якого звикла киця.Вона спочатку відмовлялася навіть ходити по своїх справах.Вже замовила зручний(з'явився нарешті).

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Жахливий

Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам шкода, що використання наповнювача викликало у Вас такі неприємні враження.
      Хочемо звернути увагу, що на початку виробництва кожної нової партії продукції технологічно допускається до 3% виробничого браку. Це може бути пов’язано з переналаштуванням та калібруванням обладнання після очищення виробничої лінії. У поодиноких випадках це може впливати на властивості комкування та поглинання вологи.
      Нам прикро, якщо Вам трапилася саме така упаковка.
      Дякуємо за Ваш відгук.

• Олександра

Жахливий наповнювач.
    Взагалі не вбирає вологу.
    При прибиранні залишався на дні лотка і розмазувався під час спроб витерти його серветкою.

Переваги:
    Недоліки:
    Погано вбирає вологу
    Робить лоток ще бруднішим

Просимо вибачення за незручності. Будь ласка, надайте номер партії — він зазначений на упаковці у форматі дати. Ми передамо інформацію на виробництво для з’ясування причин.

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Дуже сильний хімозний запах. Кіт відмовляться ходити. Навіщо стільки ароматизатору?

Перепрошуємо за незручність. На початку виробництва кожної нової партії допускається 3% браку. Це пов`язано з переналаштуванням обладнання.

• Ольга К***

Подобається

• Катерина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 3

Хороший наповнювач,не вперше беру.

• Раїса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 3

Дуже сподобався наповнювач. Вбирає гарно, по квартирі не розноситься. Має тонкий аромат.

Переваги:
    Ціна, якість.
  • Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Найкращий наповнювач, пробувала усі варіанти, вистачає на місяць, зручний, вбирає запах.

Переваги:
    Економний, зручний у використанні
  • Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 3

Запах дуже різкий,липне до лотка,лоток фарбується в колір наповнювача.

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Наполнитель перестал соответствовать своим характеристикам. Комочки не образуются, в лотке каша, соответственно расход больше. Не рекомендую!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Не соответствует характеристикам
  • Стаценко С***

Відмінна якість

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Декілька разів брала наповнювач цієї фірми дуже високої якості. Пакування для однієї кицьки вистачало на два тижні, при повній заміні раз на тиждень і заміна комків на чистий наповнювач після кожного використання. Кульки гарно відокремлювались від сухого наповнювача і добре утримували запах. Зазвичай брала з ароматом лаванди, але один раз взяла з ароматом зеленого чаю і він виявився жахливим. Замовила знову з лавандою і він також жахливий. Наповнювач геть не комкується, після першого використання весь лоток дуже смердить, здається, що ароматизатор підсилює запах та дифузність. Подивилась на стару упаковку, вона трохи відрізняється зовні, дата випуску 2023 рік. Нові упаковки мають зміни в дізайні, але реквізити такі самі, дата випуску 2024р. Чи то якість зіпсувалась, чи то підробка, але нікому не раджу купляти цей товар.

Переваги:
    Нуль
    Недоліки:
    Смердить, а не масує запахи, геть не комкується
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 3

Наповнювач жахливий, не рекомендую. Навіть, якщо враховувати акційну ціну - інші економ наповнювачі кращі. Цей перетворюється на кашу.

Переваги:
    Недоліки:
    Перетворюється на кашу

Вітаю! Дякую за звернення та прошу надати номер партії. У нас дійсно були технічні проблеми на виробництві з виготовленням однієї з партій. Але проблема вирішена та товар з цієї партії був максимально вилучено з точок продажу.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 3

Хороший наповнювач у співвідношенні ціна-якість, але аромат лаванди дуже сильний і стійкий. Національний кешбек ні за лаванду, ні за м'яту, ні за без запаху так і не отримала

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зі списком товарів та інформацією про програму «Національний Кешбек» Ви можете ознайомитись за посиланням .

• Руслана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

НЕ РАДЖУ! цей товар дуже спаскудився. грудочки не утворюються, через що почистити лоток є неможливим. окрім того (як результат), запах жахливий. прийшлось через тиждень викинути зовсім. гроші на вітер.
    додаю відео, на якому наповнювач вже підготовлений до утилізації, але для експеременту я додала до нього води. після того, як я набрала в лопатку грудочку та потрясла, - в лопатці майже нічого не залишилось.

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    не комкується
    • Ел

Підтверджую, така сама історія!

Перепрошуємо за незручність. Прошу надати номер партії для з’ясування та подальшого усунення проблеми.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Коли купувала перший раз декілька місяців тому, був ідеальний наповнювач.
    Зараз же прийшло щось зовсім інше. Не маскує взагалі запахи, трішки комкується але потім просто розсипається, коли прибираєш. Можливо якась зіпсована партія, бо минулий раз було все чудово

Номер партії MRC20240529

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 пакування: 2.6

Все відмінно.

Переваги:
    Ціна,якість
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Наповнювач сподобався. Не дуже вірила, що може поглинати запахи, бо мала негативний досвід з іншими такими наповнювачами. Але дуже приємно здивована- він гарно поглинає і комкується миттєво. З лотка нічого по квартирі не розноситься. Зручно, що можна змивати в унітаз. Однієї такої упаковки моєму коту вистачає на 2 рази повністю замінити наповнення в лотку. Змінюю десь раз на 3 тижні.

• Вероніка К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Головний крітерій для моїх пухнастих - не фарбує білі лапки, та не прилипає до лотка та шерсті, гарно комкується

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Найкращий наповнювач. З ароматом лаванда дуже приємний запах. Дуже економний у використанні.

• Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Найкращій,гарно комкується ,поглинає запах. Лоток стоїть в кімнаті біля ліжка запаху зовсім немає.

Переваги:
    Поглинає запах
  • Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Добре комкується, затримує запах. Головне вчасно прибирати в лоточку. Киця гребеться, їй наповнювач норм підійшов.

Переваги:
    Ціна по акції
    Недоліки:
    Ціна без акції
  • Попова Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Отличный. Впитывает, забирает запах .

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Недостатков нет
  • Ольга

Сподобалась якість.

Переваги:
    Добре комкується, добре вбирає запахи
  • Олексій Є***

Ціна якість, котам подобається

• Катерина В***

Порушення цілісності упаковки!

Переваги:
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Порушення цілісності упаковки!
    • Олена

при доставці мабуть..

• Павел С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

хороший наповнювач. Комкується, немає запаху. Для використання в квартирі - те що треба.

Переваги:
    економність, відсутність запахів
    Недоліки:
    ціна
  • Гуляев Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Наповнювач добрий, але на жаль, коти все одно не хочуть повноцінно замінити походи в ванну чи ковер на горщик із цим наповнювачем)

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Дуже сподобався. Вирішили спробувати, бо заморилися від пилу та рознесення по оселі попереднього, бетонітового наповнювача. Переходимо на нього.

Переваги:
    Добре комкується, не розноситься лапами, тримає запах
    Недоліки:
    Трохи різкувата віддушка
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Серед усих випробуваних сподобався найбільше. Запахів не розповсюджує, добре комкується і результат не розвалюється під час прибирання лотка, не пилюжить, лапки залишаються чисті, і можна змивати у туалет. Упаковки вистачає приблизно на місяць. Киця задоволена. Ми теж.

• Наталия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6
    Недоліки:
    Невыявила
  • Евгения Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Кішки сподобалося цей наповнювач.

Переваги:
    Чудовий наповнювач,гарно комкується,однакові по розміру гранули.
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 2.6

Купляли не тут. Але наповнювач чудовий. Кошеня пішло з першого разу, він їй сподобався. Запах в міру, приємний. Економний