- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: СleanMix. Об'єм 1 шт: 5 л
Виникли проблеми з відправкою, продавець вказав не ту адресу( а саме район) доплата за переадресацію і навіть не перепросили , ще мене винною робили
Незнаю чи пакування продавці чи доставка , але приїхало все таке як на фото але нова пошта відшкодувала вартість гелю
Сам гель хороший, користуюсь завжди, рекомендую але у іншого продавця!!- Переваги:
- Гарний гель, аромат приємний
- Недоліки:
- Ненадійне пакування продався, і розчарована в обслуговуванні мене як коієнта
- Назар Н***Відгук від покупця. Продавець: СleanMix. Об'єм 1 шт: 5 л
Приємно пахне, сильно не піниться
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: СleanMix. Об'єм 1 шт: 5 л
Отлично
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: СleanMix. Об'єм 1 шт: 5 л
Очень хорош за свои деньги
- Ірина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Придбала для перевірки, бо ціни від Персилів та Арієлів викликають гнів. Бачу - лише 1 відгук, начеб то непоганий. Вирішила обов'язково залишити свій.
Думала, якщо не відпиратиме, то хоч не жалко грошей буде. Хоча гроші завжди жалко викидати на вітер, бо важко даються.
Прала в звичайній пральній машині (Вірпул) на режимі різні речі за годину при Т 40 градусів. Результат - відмінний. Раді експерименту сфотографувала речі до та після прання (після мокрі, тому вийшли темніші за кольором). Червона кофта - синтетика акрил і ще щось утеплююче. А болотяній куртці стільки років, що не згадаю. Тож на фото результати, що говорять самі за себе.
Ще хочу додати особливості, що засіб дуже в'язкий (не ллється, а плюхкає в мірний стаканчик). Після прання речі майже нічим не пахнуть (тобто засіб підходе для дітячого одягу або алергіків). Хоч і розумію, що моя реклама може зробити для мене власне чорну справу - підняти попит та за ним і ціну, але якщо вірити, що виробник - Україна, то дай Боже, щоб ми процвітали! Слава Україні!- Переваги:
- Добра якість прання, доступна ціна, велика упаковка, немає різкого запаху.
- Недоліки:
- не знайшла
- Анастасія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Дуже якісний пральний засіб. Приємний, ненав'язливий аромат. Можно спокійно користуватись улюбленими парфумами, гель не буде втручатись у композицію :) Тут э відгуки про те, що він не відбілює і не дає сильного аромату, але для цього є окремі засоби - кондиціонери, відбілювачі. Він повністю справляється з повсякденним пранням і чекати від нього за цю вартість властивостей 10в1 , навіть смішно.
- Переваги:
- Аромат, консистенція (густий), не викликав алергію (індивідуально)
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Як для рідкого прального засобу пере добре, запах легкий і свіжий , не набридає. Консистенція густа, я використовую 1.5 ковпачка на 1 цикл 6 кг. Виполіскується також добре, що не мало важливо.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Богдана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Даним гелем користувалася давно і була задоволена. А потім він зник з мережі магазину, а може ціна була завелика і я не помічала... Коли побачила в Розетці - без вагань замовила. Розетка запакувала бутиль в пузирчату плівку як немовля (знімала пакування 10хв). Працівники Розетки, дякую за Вашу роботу!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Багато років користуюсь класичним гелем, з синім ковпачком. В назві трошки лякало слово ЖАСМИН, дякувати Богу, жасмином там не пахне.
- Переваги:
- Хороша якість. Суперова ціна. Запах не агресивний.
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Завжди беру гель для прання цієї фірми,але з марсельським милом перший раз.Чудовий запах!
- Переваги:
- Дешево і зі своєю функцією справляється чудово
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
хороший густий гель , за таку ціну купити такий об’єм це просто безкоштовно, запаху жасмину я так і не відчула , але цілком приємний не хімозний тонкий аромат є,
щодо якості прання пляма - на футболці від жирної підливи без замочування відіпралась прямо твердо на 8 з 10
в порівнянні іншу партію речей схожого забруднення від їжі прала Savex результат на 4 і насичений запах порошку, найбільше порівнювала для себе з сипучим порошком Persil, його теж оцінюю на 8, постійно купувала його, але ціна зараз не з дешевих. Можна його сміливо замінити цим засобом ,на диво хороший результат у цього дешевого гелю- Переваги:
- ціна , якість
- Недоліки:
- за таку ціну немає
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Цена качество обьем!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Мені дуже подобається, для не дуже брудних речей та засохлих плям
- Переваги:
- Густий, економічний
- Недоліки:
- Не має
- Анатолій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Достатньо хороший гель за таку ціну. Купую вже не перший раз.
- Переваги:
- Хороша ціна
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
А мне этот гель понравился.
Брала специально для трикотажных и вязаных вещей. По какому-то совпадению оказалось, что и стиральный порошок у меня такой же, которым я уже пользуюсь года два. Только, когда распаковала увидела, что они одной марки. В общем гель неплохой, тем более по такой цене. Конечно, если стираю уж совсем грязные джинсы или вещи с пятнами, то стираю порошком с добавлением усилителя для порошка или пятновыводителем.
Сразу вчера, когда получила, постирала светлые зимние вещи. Осталась довольна.
В целом одобряю, буду заказывать его ещё. Посылка пришла целой, не повреждённой на следующий день после оформления заказа.
Спасибо.- Переваги:
- Большой объём -- хорошая цена.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Филиппова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Дуже подобається
- Елена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Купую не вперше.Дуже задоволена якістью.
- Переваги:
- Аромат ніжний
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Чудовий засіб, речі гарно випрані, як для кольорового так і для білого. Аромат не різкий
- Уляна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Хороший гель, на повне завантаження повнорозмірної машинки вистачає менше ніж ковпачок.
Треба добре вимивати (2-3 цикли полоскання, 1 замало).- Переваги:
- Густий гель, гарний аромат
- Недоліки:
- На смак не дуже
- Кравченко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Купую невперше. Ні чим не відрізняється від дорогих аналогів. Як що речі не заношені, пере добре. Звісно, плями треба виводити додатковими засобами.
- Переваги:
- Не дорогий, приємний ненав'язливий запах, густий.
- Недоліки:
- Немає.
- Таня А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Спасибо чудовый гель пениться отлично запах супер стирает отлично
- Переваги:
- Цена , товар
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Завжди купую, недорогий гель з гарним ароматом, якщо потрібно щось випрати від стійких плям то краще застосовувати плямовивідник
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Якість більше, ніж ціна, і не потрібен кондиціонер. Це просто топ!!!! Купуйте, не пожалкуєте.
- Переваги:
- Всі, відпирає плями і лишає ароматну чистоту
- Недоліки:
- Важко розібратися в дозіровці
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Чудовий засіб для прання. Гарно пере, білизна мяка, приємний аромат.
- Переваги:
- Концентрований , густий. Вистачає на довго.
- Недоліки:
- Немає.
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Непоганий густий з приємним ароматом
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Запах довольно приятный, хорошая цена, быстрая доставка
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався. Гарне співвідношення ціна/якісь.
- Переваги:
- Пере гарно
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
За цю ціну дуже гарний гель. Густий і пере на рівні того ж Losk. Гарно виполіскується, після прання не сильний аромат. Але треба навчитись підбирати дозування в залежності від кількості білизни і забрудненості. Якщо забруднення максимальне, то на 4,5 кг наливаю на 30-50 мл більше ніж в інструкції. Якщо речей не багато то спочатку не лякайтеся буде багато піни, але вона осідає за 5 хв
- Переваги:
- Дешевий, гарно пере, гарно виполіскується, економний
- Недоліки:
- За таку ціну немає
- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Чудовий пральний засіб, постійно ним користуюсь. Гарно пере, має густу концентрацію та приємний аромат.
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Гель хороший , піниться нормально
- Недоліки:
- При доставці пролилось трохи , і консистенція самого гелю не дуже подобається , густе важко виливати
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Гарний гель для прання, густий, економний, гарно відпирає, не залишає різкого запаху на одязі після прання. Купляю не одноразово, на розетці ціна топ, ще й часто акції на нього, швидка доставка.Нічим не гірший від дорогих
- Переваги:
- Ціна, не має різкого запаху, густий, економний
- Недоліки:
- На ковпачку немає розмітки, не зрозуміло скільки мл містить ковпачок
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Гель непоганий, речі після прання чисті, запах приємний та нестійкий, що я, якраз, і люблю. Загалом задоволена, при наявності знижки знову замовлятиму.
- Переваги:
- Ціна, консистенція, нестійкий запах на речах після прання
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Очікувала гіршої якості, а виявився цілком пристойним. Гарний аромат і пере добре. Буду брати ще.
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2 л
Мне понравился этот гель для стирки. Буду ещё заказывать
- Переваги:
- Запах, консистенция, эффективная стирка вещей.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Особисто мені він подобається, гарно пере, немає сильного запаху, наливаю його в кришечку (від нього ж) і кладу в бак, всередину білизни. Перу без попереднього прання
- Переваги:
- Ціна, якість
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 5 л
Супер!!!