- Василий В***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Достаточно хороший заменитель маминому борщу
- Переваги:
- Очень вкусный
- Недоліки:
- Для котов
- Сергей Ф***
А вы с пивком попробуте)))
- Олег Р***
это корм для котов)
- Наталия К***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Мой котик кушал корм в течение 2 недель этого бренда и есть отличные результаты. Шерсть малыша стала приятнее, котик стал более игривым и нет никаких проблем с пищеварением. Ему понравились и жидкие корма и сухой. Будем покупать ком теперь только этого бренда. Всем рекомендую PRO PLAN)
- Переваги:
- Самый лучший корм
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Коти їдять по нормі і дуже швидко! Сам не куштував, не можу нічого сказати. Якось кум після третьої чарки став підбивати, щоб закусити цими "пігулками" на пробу, проте я відмовився, тому що котам своїм довіряю. Так що вважаю, що корм -- те, що треба))
- ЛуанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Это мой второй корм данной фирмы (первый был с лососем) - только-что попробовала, очень-очень вкусный. Моим зубкам легче с ним справляться - крокеты удобные, уплощенные и такие свеженькие ; просто муррр-мурр-мур...
А ещё он экономный, потому-что питательный _ наелась им уже с первой порции (а обычно, требую добавки). Прошлый, с лососем, хрумкала почти на 2 месяца. И поправилась, аж на 300 грамм. Наверное для девочки, это не очень хорошо - но зато моя шерстка перестала выпадать и стала такой красивой и блестящей. Мяу...- Переваги:
- Корм суперпремиум класса, очень питательный - высокобелковый, специальный состав для почек, с витаминами и антиоксидантами (для имунной системы),без красителей и ароматизаторов - но всё-равно такой вкусный...
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм приїхав свіжий, без сторонніх запахів
Напевно смачний, тому що кіт розгриз мішок (а він був ще запакований у плівку) разом упаковкою , тому думаю, що і смачний також- Переваги:
- Коту подобається
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Коти їдять, виходить їстівний.
- Переваги:
- Коти їдять.
- Недоліки:
- Коти їдять багато.
- Татьяна О***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Купувала для свого красунчика.Корм зацінив,Їв жадібно,ніби рік не годували.Після того ще довго крутився біля мисочки .Котику дуже сподобався !
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- вартість
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Покупали раньше корм Purina Pro Plan для котят, кошка ела до годика со вкусом курочки. Сейчас покупаем Adult 1+ для взрослой кошки. Очень хорошо его кушает и прекрасно себя чувствует. Хорошие зубки и шерсть.
И спасибо Розетке за хорошие скидки на этот корм и быструю бесплатную доставку.- Переваги:
- Нашей кошке нравится. Ест этот корм с удовольствием
- Анатолій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Чудовий корм, навіть випорожнення кішки не так смердять!
- Переваги:
- ВИРОБНИК, ЯКІСТЬ, ВИСОКИЙ ВМІСТ КУРКИ
- Недоліки:
- Та ви що, їх нема за таку ціну
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Котики смакують дякую виробнику
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Відправили швидко корм свіжий киця їсть з задоволенням
- Переваги:
- Відправили швидко приємна ціна
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Отличный корм, всегда брала для котов такой же, только детский.
Что тот, что этот, кушают с аппетитом)
И спасибо как всегда Розетке, ни разу, за много лет сотрудничества не было ни 1 казуса.
Очень Вам благодарны!- Переваги:
- Корм. Цена. Розетка️
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Кошка с удовольствием ест и трудно предложить другой, можно сказать бесполезно. Любит чтобы в мисках было два вида корма, по этому выбираю ещё и с уткой и печенью или индейку. С этим кормом всегда хороший аппетит и игривость. Всё-таки что-то туда добавляют. Так что рекомендую, если любите своего питомца.
- Переваги:
- Качество за адекватную цену
- Нина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Покупаю уже 1.5 года. У меня 6 котов, едят с удовольствием, стул хороший без резкого запаха, шерсть блестит. Покупала Hill's и Royal Canin но этот кушают лучше. Рекомендую. Спасибо розетке за оперативность.
- Оксана Я***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
За свои деньги отличный корм для взрослых кошек любых пород! У бенгалов, чья порода известна чувствительным пищеварением, переносится очень хорошо! Едят с удовольствием все кошки (у меня питомник). Качество зубов, шерсти и в целом кондиция - отличные!
- Переваги:
- хороший состав, доступная цена
- Недоліки:
- нету
- Эльмира В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Наш сиамец ест с удовольствием, выглядит замечательно, здоровый,шерсть шикарная.
Розетка как всегда на высшем уровне!- Переваги:
- Лучшее качество
- Іван С***
Красивый
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Один из лучших производителей кормов для котов и собак.
- Переваги:
- Отличный состав, натуральные ингредиенты,много витаминов и минералов, сбалансированный состав.
- Недоліки:
- Нет.
- Галинка К***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Довго шукали корм , який задовольнить нашу киця, поки не спробували Purina ProPlan. Киця їсть з задоволенням. Та ще й просить добавки) дуже подобається сухий гранульований корм. шерсть стала гладенька, не ліняє, з туалетом наладилось)
- Переваги:
- Висока якість, склад, зручна упаковка, приємний запах
- Недоліки:
- Не виявили
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Мабуть, кіт хотів щось сказати, та не зміг
Просто дістали нагадування про відгук
Як я можу оцінити корм для котів?))- Переваги:
- Кіт їсть
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
К качеству претензий нет. Есть претензии к коту, который от него не в восторге....
- Переваги:
- Качество, цена
- Богдан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Кіт їсть з задоволенням! Якщо насипати сухий корм, а поруч поставити миску з вологим, то буде їсти саме сухий. Постійно купую сухі корма Пуріна. Беру різні смаки для різноманітності. Кіт їсть всі!
- Переваги:
- Котяці дуже подобається!
- Недоліки:
- Інколи задорогувато, але коли є знижки, то беру побільше )
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
5,5 років тільки на ньому, інший корм, навіть мокрий, кішка не їсть.
- Переваги:
- постійна якість
- Недоліки:
- та які тут недоліки
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Крім цього корму мій красень нічого не їсть.
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Мой кошик обожает этот корм
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Купую не перший раз. Корм якісний, котику дуже подобається.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Моєму котику підходить, після хвороби нирок, як профілактичний корм, чудовий, купляю не вперше, завжди качество гарне,запах теж.
- Земляных С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Отлично
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Кіт їсть цей корм вже дуже давно все добре . Були проблеми зі шлунком на натуральній їжі а з цим кормом все ок
- Валерія Г***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Корм супер, мій кіт дуже задоволений, склад та якість корму на найвищому рівні. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Якісний
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Всё понравилось.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Якісний мій пухнастик дуже любить його
- Полина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Всі наші коти люблять цей корм. Оптимальний розмір і смак курка та лосось для нас ідеальні.
- Наталья Т***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Цей корм нас врятував. Киця відмовилась їсти корм, який я їй давала.
Перепробували дуже багато різних кормів, зайшов тільки цей.
На минає за обидві щоки- Переваги:
- Якісний склад
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
В мене кішка стерилізована, дуже полюбляє цей корм, пробувала різні смаки пуріна про план і всі смаки вона добре їла, дуже гарний і якісний корм.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Корм добре поїдається, ціна відповідає якості
- Переваги:
- З'явився об'єм 14 кг для великої компанії котиків
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Купую своїй кицюні не перший рік. Завжди їсть із задоволенням, мабудь дуже смачний.
- Переваги:
- Склад