Відгуки покупців про Багатофункціональні смарт-години дитячі Xo GPS SIM для контролю дитини та дзвінків червоний з синім

Код:  435195608
Оцінка користувачів 2.09/5
  • Остапенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: DINA-MIX. Колір корпусу: Purple. Колір ремінця: Pink-Purple

Якість погана .Не рекомендую. Геолокацію показує зовсім не точно.Неможливо зрозуміти де знаходиться дитина.Через 5 місяців перестали працювати.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Green. Колір ремінця: Green

Дуже тихий, зв'язок погано ловить - барахло, не витрачайте гроші...

Недоліки:
    Тихий, поганий зв'язок
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: High level. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Red. Колір ремінця: Blue Jay

Дитині подобається, а от мені як батьку, який хотів би знати де дитина знаходиться - ні, місцезнаходження дитини показує найближчу вишку Київстару, зв'язок хороший, gps ніби взагалі не ловить, програмне забезпечення постійно показує рекламу, не рекомендую цей годинник...

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Lilac. Колір ремінця: Lilac

Не сподобались! Погано чутно, як дитину так і мене. Меню ніяке, не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Тихий динамік, дуже Тихий!!!
  • Мар'яна П***
    Відгук від покупця. Продавець: JAKIRO. Колір корпусу: Violet. Колір ремінця: Violet

Викинуті гроші, годинник неякісний, батарея слаба

Переваги:
    Недоліки:
    Як іграшковий годинник, недовготривалий, гарантії нема.
  • Римма К***

Часы вообщем не плохие но есть большой минус! Динамик очень очень тихий !!!

Переваги:
    Симпатичный дизайн
    Недоліки:
    Плохой динамик
  • Катерина Ж***

Пока не понятно. Часы не видят сим карту? Кто знает, что нужно сделать?

Переваги:
    Не нашли пока
    Недоліки:
    Не видит активную сим карту
  • Мар'яна Д***

Не поганий годинник для дитини.

Переваги:
    Дзвінок та камера працює
    Недоліки:
    Геолокація не є вірною!
  • Марина З***
    Відгук від покупця. Продавець: getGadgets. Колір корпусу: Red

Отримали годинник. Геолокацію показує не точну. Камера не відправляє фото дитини.

Выброшенные деньги.

Переваги:
    Стильный дизайн.
    Недоліки:
    Геолокация не показывает место нахождения ребёнка.С трудом приняли сим-карту. На руке 7 летнего ребенка выглядят громоздко и ребенку не удобно их носить.
    Через месяц вообще не принимает сим-карту.
  • Елена Е***
    Відгук від покупця. Продавець: JAKIRO. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue

На деле оказалось не практичной вещью. Ребенку не удобно. Батарея быстро разряжается. Геолокацию показывает не верно

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Все остальное
  • Елена Е***
    Відгук від покупця. Продавець: JAKIRO. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue

Доставка быстрая. Корпус часов выглядит стильно. Экран, как у первых цветных дисплеев мобильных телефонов-ну очень примитивное качество. По функционалу хорошо.

Переваги:
    Цена-качество
    Недоліки:
    Были проблемы с определением времени и геолокацией
  • Юлія К***
    Продавець: DINA-MIX. Колір ремінця: Blue-Red

Замовила годинник, попросила перевірити перед відправкою, так як уже замовляла і приходили неробочі. Мене запевняли, що ця модель найкраща і вони завжди працюють. Коли прийшла по замовлення, то виявилося, що годинник не бачить сімкарту. Написала про це продавцю. Мені зателефонувати, кричали ,що я просто не знаю як правильно їх налаштовувати, я на цьому не розуміюся і тд. Коли сказала, що працівники Розетки спробували мені допомогти, то виявилося,що ,на думку продавця, і вони не достатньо розумні, щоб налаштувати цей годинник. На думку продавця, я мала забирати непрацюючий годинник, і налаштувати його в дома, бо це не можливо зробити на почті. І на всі мої доводи, що годинник не бачить сімкарту, говорили, що це я винна в цьому, бо цього не може бути, я просто все неправильно роблю. Пішла купила годинник в іншому магазині і там мого розуму вистачило, щоб налаштувати годинник за 5 хв.

Переваги:
    Недоліки:
    Жахливе обслуговування
    • Продавець  DINA-MIX

Дуже дякуємо за ваш відгук .Ви замовили у нас годиник після того , як 3 годинника у інших покупців ,,не працювалиʼʼ.Але цей годиник який ви не забрали на наступний день вже купили і вже користуються .Нічого страшного, що ви не змогли його налаштувати.Одна людина налаштовує за 5 хв , а іншій потрібна допомога. Ви купили в стаціонарному де вам допомогли налаштувати і це головне.