- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Pets Room
Шітка на мій подив гарна, моючи проблемну шкіру у собаки мені важливо не дряпати а мяке але хороше вичісування.
Сподобалось! - Антон К***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Щётка хорошая, вычесывает, кошка не нервничает. После чистки с паром выглядит как новая копейка. Спасибо
- Яніна К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Хороша щітка, гарно забирає шерсть з котів, спочатку коти трохи боялись, щітка видає певний звук, але швидко звикли. Щітка виконує свою функцію.
- Переваги:
- Шерсть не розлітається
- Недоліки:
- Поки що не виявила
- Продавець FlashShop
Добрий день, Яніно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Святослав Б***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Дуже сподобалася ця щітка! Пар добре зволожує шерсть, що значно полегшує вичісування. Мій кіт тепер менше линяє, і, здається, йому навіть подобається цей процес.
- Александр Ю***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Гарна щітка, задачу виконує на п'ять балів.
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop
Класна річ, особливо для кота — він тепер навіть не тікає під час вичісування Пар допомагає легше розплутати шерсть, і її менше літає по квартирі. Ще й масажує — видно, що тварині приємно. Дуже вдала покупка!
- Продавець JuliShop
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Класний магазин. Швидке оформлення замовлення. Якісний товар. Також дякую за окремий подарунок
- Переваги:
- Швидко, якісно
- Недоліки:
- Невиявив
- Продавець FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- Людмила Е***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Масажна парова щітка працює чудово. Дякую за подарунок, гребінець добре видаляє вовну з речей. Дуже задоволена вашою роботою
- Переваги:
- Швидко
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Щітка просто супер. Дуже задоволена.
- Продавець FlashShop
Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Відмінно працює,собачкам подобається
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Гарна
- Єлизавета С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Все працює добре, товар відповідає фото і опису. Дякую. Також до замовлення поклали подаруночок, дуже приємно
- Продавець FlashShop
Добрий день, Єлизавето! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Дякую, все працюе!
Спасибо за подаруночок!- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець FlashShop
Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Kormud
Отримала даний товар чудова річ, в мене два котика їм обом дуже подобається і добре прибирає шерсть, що до обслуговування все чудово швидко прийняли замовлення, обробила та відправили мені
Дуже вам вдячна- Переваги:
- Котика все сподобалося
- Недоліки:
- Не знайшла
- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Товар сподобався, гарно вичухує шерсть, а також дуже зручно її знімати із щітки
- Переваги:
- Зручно знімати шерсть із щітки
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Класний фурмінатор.
- бандит м***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE
- Вита М***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Дуже гарний товар,котик задоволений.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Гарна щітка,дякую,дуже виручає
- Переваги:
- Ціна, зручна у використанні
- Влада Е***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Прикольна парова щітка, гарно працює
- Леся З***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Чудове обслуговування та гарна щітка.
- Никита Г***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Якісна щітка, чудово впоралась із шерстю нашого кота.
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Щітка класна, якісно зроблена, улюбленцю подобаються процедури з цією щіткою)
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Відмінний товар
- Геннадій Д***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Супер річ. Шерсть вичісує на ура
- Константин З***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Добре збирає зайву шерсть, дозволяє її трохи зволожити щоб краще вичухувалась, є ручка щоб коли киці набридне, не царапнула руку. Очікував що пара буде теплою, але працює добре
- Переваги:
- Волога силіконова щітка добре збирає шерсть
- Недоліки:
- Чомусь думав що пара буде теплою
- Валерія О***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Купила для собаки, дуже сподобалась щітка.
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: BeautyForPeople
Досить м'які шипи, і зручно мити собаку. Класна річ, задоволені покупкою
- Нонна К***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Якість хороша, щітка працює добре у нас..
- Аміна Т***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Нормальна щітка, все працює, ніяких проблем.
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: BeautyForPeople
Хорошая щетка, удается качественно вычесать и помыть собаку. Классная вещь, рекомендовал бы всем, у кого есть кошки/собаки
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Товар справляється зі своїм призначенням на 5 зірок. Ніяких недоліків я не знайшов. Дякую і рекомендую!
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Чудова щітка, працює добре, кіт у захваті від таких балдежів.
- Ілларіон Б***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Рекомендую товар! Відповідає фото.
- Катя Г***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Ніяких нарікань. Щітка чудова, спасибі.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: FromMeToYou
Прикольна щітка, легка у використанні, добре прочісує та збирає шерсть.