Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Щітка-гребінець з парою для вичісування вовни тварин Massage comb Зелена

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Відгуки про товар продавця Vilko
  • Валентин К***

Д***о...

• нина с***
    Відгук від покупця. Продавець: Vilko

Нужная вещь. В жару коту было очень приятно, когда влажная щётка делала массаж - вычёсывания. Урчал от удовольствия.

Переваги:
    У кота нет колтунов!
  • вита р***
    Відгук від покупця. Продавець: Vilko

Щітка не працює, заряджала три години після купівлі, два рази пшикнула і все. З відео працювати не вмію, вибачте.

Переваги:
    Дуже класна річ, якби працювала
    Недоліки:
    Не подає пар
    • Продавець  Vilko

Вітаю!

Проблема вирішена. Клієнт задоволений. Проблема була в кабелі заряджання. Звертаєму увагу щоб впевнитись що щітка отримую зарядку. Щітка має підсвітитись індикатором червоного кольору. В інших випадках зарядка не поступає

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Vilko

Дякую магазину за швидке вирішення проблеми. Мені надіслали нову щітку безкоштовно. Як виявилось не працював кабель для заряджання. Щітка була не заряджена, тому й не працювала.
    Сама щітка вичісує добре. Збирає багато шерсті. Кішечці подобається. В таку спекотну погоду саме те.

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Vilko

Щітка не працює. Пар не подає. Гроші викинуті на вітер. Покупкою розчарована.

• Продавець  Vilko

Вітаю!

Проблема вирішена. Не працював кабель usb для зарядки
      Надіслали нову щітку так як не могли зрозуміти що не так

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice

Ще одна щітка для кота в колекцію.

Переваги:
    Нормально збирає пух, коту подобається. Тільки треба іноді вимикати пар бо сильно намокає шорстка. Але трохи мокрий пух краще збирається і не літає по кімнаті після вичесування.
    Недоліки:
    За таку ціну взагалі нема на що жалітися.
  • Білостенна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Clocktok

Рекомендую товар і підтримую всі відгуки.

Переваги:
    гарно вичісує підпушок, делікатний до шкіри тварин.
    Недоліки:
    закороткий і тонкий кабель для зарядки.
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Clocktok

Дуже гарна щітка, вичісує та не розлітається шерсть дякую розробникам і продавцю

Переваги:
    Швидко відправили все згідно опису
  • Екатерина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket

Це просто знахідка, за 1 присіст знімаємо 2 добрих килима шерсті з кота!

Переваги:
    Чистить кота дай Боже, вартує своїх грошей
    Недоліки:
    Коли заливається шерстю погано подає пар
  • Наталія Д***

Не працює

• Євгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice

Щітка сподобалась. Допомагає зменшити кількість пуху, та і коту подобається.

• Андрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: All4Goods

Щітка не працює. Не заряджається і немає пара. Перевіряйте товар перед відправленням.

Переваги:
    Швидке відправлення
    Недоліки:
    Щітка не працює.
  • Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: All4Goods

Все супер.Гарна щіточка за невеликі кошти.

Переваги:
    Котику сподобалось.
    Недоліки:
    Немає.
  • Богдана
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Єдина щітка, яка не стає здобиччю для моєї киці! Вона дійсно кайфує і навіть дає почухати животик!
    Функцію паки вмикаю на трішки, класна опція але не дуже до вподоби моїй пані.
    Загалом чудова щітка. Рекомендую!

Переваги:
    Зручна у використанні, киці подобається
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice

Дуже класна щітка. Головне пухнастикам подобається процес вичісування. Ефективна

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Мега крута штука, окрема подяка продавцю за швидку доставку!

• Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Наталья З***

Супер щітка, коту подобається

• Світлана Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Очень и удобная и простая в использовании, а самое главное эффективная, котику понравилась процедура

Переваги:
    Хорошо вычесывает
    • Продавець  JuliShop

• Віталій К***

Коти задоволені

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Рекрут

Были вопросы по функционированию щетки . Спасибо продавцу - что очень быстро и оперативно решил этот вопрос. Щетка полностью оправдала ожидания.

Переваги:
    Коту очень нравится. Отлично вычесывает шерсть.
  • Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

Все працює. Дякую)

• Валерий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Рекрут

Переваги:
    Отличный товар, моим кошкам понравился сразу. Шерсть не разлитается
    Недоліки:
    Нет пока. Разъем зарядки желательно бы сделать тайп си
  • Інна А***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Вычесывает отлично , правда очень долго лучше не вычесывать так как у кота шерсть становится мокрой. Кот в восторге

Переваги:
    Свои функции выполняет
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за довіру та приємні слова! Нам дуже радісно знати, що ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням. Будемо раді знову бачити вас серед наших клієнтів — обов’язково завітайте ще, у нас регулярно з’являються цікаві новинки та вигідні пропозиції. Гарного вам дня й приємних покупок!

• Сергій К***

прийшло швидко, щітка супер

Переваги:
    все чудово
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Загалом ідея класна, але реалізація нівелює всю класніть ідеї – прибор тече, там де повинна йти пара,йде пара і капає вода, нахиляєш приборчик і зі швів теж капає вода. В результаті кішка мокра і до цієї штуки і близько не підходить.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Разом із парою тече вода
    • Продавець  FlashShop

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук та детальний опис ситуації. Нам прикро чути, що виріб не виправдав очікувань, адже дана модель реалізується вже тривалий час і зазвичай отримує багато позитивних оцінок від наших покупців.
      Можливо, подібна поведінка пристрою пов’язана з надмірною кількістю рідини, яка була залита, або ж виріб міг зазнати незначних пошкоджень під час транспортування. На жаль, з моменту отримання замовлення вже минув термін, передбачений для обміну чи повернення. Якби ми дізналися про ситуацію раніше, обов’язково допомогли б знайти найкраще рішення.
      Ми цінуємо вашу відвертість і увагу до деталей — саме завдяки таким відгукам можемо вдосконалювати наші товари та сервіс.
      Щиро сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть лише позитивні враження та задоволення

• Ганна А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

коти не сильно зацінили, лежить без діла

• Продавець  StarLight

• Аліна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice

Чудова щітка)))котик веде себе нормально,не боїться звуку)капаємо ще туди капельку хлоргексидину,так як маємо проблеми зі шкірою

Переваги:
    Легко і зручно використовувати
    Недоліки:
    Поки не має
  • Іван Д***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

незважаючи на простоту конструкції кіт поступово закохався у щітку й сам заскакує на прасувальну дошку й нявкає щоб його почесали

Переваги:
    проста та зручна
    Недоліки:
    шипіння спочатку лякає кота
    • Продавець  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket

Чудова щітка для нашої пухнастої кішки. Ввімкнулася одразу, інтуїтивно зрозуміло, що і як робити. В комплекті йде кабель дря підзарядки щітки.
    Наша кішка щоправда трохи лякається, коли бачить, що зі щітки парує. Але якщо пар ввімкнути в процесі розчісування, то все гаразд, - кішка кайфує. Пару виходить якраз стільки, щоб не намочити хутро, а ледь-ледь зволожити. І до речі, після такого вологого розчісування, хутро в кішки доглянуте на дотик, наче після спа -процедур

Переваги:
    Виконує свої функції
  • Тадей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories

гарно вичісує

• Зоя А***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Все супер! Вы лучшие щётка очень хорошо вычесывает. Кот в восторге

Переваги:
    100%

• Дьяченко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Якби верхня частина була більша за поверхню самої щітки, мені здається було б зручніше. Але в цілому нормально, кіт з- під щітки не тікає.

Переваги:
    Виконує свою функцію
    Недоліки:
    Шерсть вибивається з- під щітки і чіпляється до рук.
  • Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Чудова річ але перестала працювати за тиждень. За свої кошти топ

• Наталия С***

Благодарю

Переваги:
    Всё ок
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Світлана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Щітка чудова, котик задоволений. Щітка прийшла несправна, але дякую продавцю який без проблем вирішив це питання з непрацюючою щіткою та відправив нову. Дякую вам)

Переваги:
    Швидка доставка
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: All4Goods

Не працює. Не заряджається. Перевірити як воно працює можливості немає.

Переваги:
    Жодної
    Недоліки:
    Взагалі не працює